čo mám robit :/

Príspevok v téme: čo mám robit :/
nie je to podstatné

Caute... Už dlhšiu dobu ma trápi moja momentálna situácia :/. Koncom Leta som spoznal úžasne dievča do ktorého som sa zalúbil. Boli sme spolu v kontakte to znamená neustále na FB a ak nebol FB k dispozícií tak SMS alebo telefonáty proste stále sme mali o čom hovoriť. Trvalo to cca mesiac. Bol to najkrajší mesiac aký som kedy zažil. No lenže potom ako po pár stretnutiach prišlo aj k bozkávaniu klasika. Ano je pravda, že povedala že nechce hneď vzťah. Lenže ked Vám dievča volá o 3 ráno, že nemá ským písat, kecat a podobne tak neviem čo si má ten človek mysliet. Všetko bolo ok potom neskoro večer už každý pošiel domov a ďalej pokračovalo všetko ako predtým samozrejme ja som mal pocit že niečo z toho bude. Ja som odcestoval ale kontakt bol stále rovnaký lenže keď som sa vrátil tak som sa chcel stretnúť znova ale stále niečo do toho vošlo. Až raz v telefone mi povedala, že nemám ju brat ako svoje dievča že ona vzťah TERAZ nechce, že možno za 4-5 mesiace to bude iné :/ Od tej chvíle sa všetko zmenilo o 180 stupnov. Zrazu komunikácia mrzla a pomaly nebolo o čom písat. Ja som sa snažil stále niečo rozoberat aby bolo o čom pisat alebo hovoriť ale už to nebolo to čo bývalo :/ Nakoniec prišlo k tomu, že sme už medzi sebou ani nekomunikovali. Mna to neskutočne trápilo den noc proste stále :( Nejak sa to potom zmiernilo ale stále som na nu myslel niekolko krát do dna. O 3 mesiace na to som si našiel frajerku. Na začiatku to bolo super vyzeralo to na dlhšie. Bol som rád, že aspon trochu som prestal myslieť na tu slečnu o ktorej som hovoril. Ale prešli možno 2-3 týždne a začalo sa to vracať znova. Bol som vonku s frajerkou ale myslel som na inú :( Povedal som si, že takto to nemôže pokračovať totiž to dievča sa do mna úprimne zalúbilo. Rozhodol som sa, že lepšie bude ak to ukončím lebo ja som nebol šťastný a nedokážem takto ďalej pokračovať. Bolo mi to velmi lúto ale musel som to spraviť. Medzi tým som sem tam písal s tou na ktorú stále myslím. Teraz v súčastnosti to je tak, že sa sem tam stretávame, píšeme spolu, boli sme aj na kávu a pod. A neviem čo od toho teraz očakávať. Nechcem to zase pokašlať a vôbec neviem či je možné aby sme boli niekedy spolu. Neviem či jej mam povedať to čo tu píšem alebo by to bola blbosť bojím sa ako zareaguje. Trvá to už takmer 5 mesiace. Je to super dievča a je to jedine dievča, ktoré som vážne lúbil. :) Ak niekto mal podobný príbeh tak ak vie tak nech poradí ak nie tak dajte aspon radu čo by ste spravili vy na mojom mieste. Za chyby v diakritike sa ospravedlnujem pretože mam zlú klavesnicu nefunguje tak ako má :)

kafe

pozri. Takéto sebavedomé mršky neohúri to, že je z nich chlap namäkko. Chce to niečo rafinovanejšie. Chce to zlého chlapca, čo si je vedomí svojich kvalít, trochu drzý, trochu chladný, VIE čo chce, ženskú dobíja ale nekňúra o jej pozornosť, nedoprosuje sa. Poflirtovať trochu a stiahnuť sa, ignorovať, mať svoj program. Nebáť sa povedať natvrdo (nie ako srandu): -Bože, čo zase otravuješ! - keď sa ona ozve ako prvá. A po chladnom období zas sa usmiať, byť milý, skladať komplimenty...
Ak sa najprv zmieriš s tým, že aj tak je to už v kýbli a rozhodneš sa trochu s ňou pohrať, hraj sa. Zapnúť v sebe tvoje horšie ja ti možno pomôže: "Fake it, till you become it" Je to trochu diskutabilné, hrať sa na sviniara. Ale to, ako sa správaš máš vždy vo svojich rukách ty. A neni naškodu naučiť sa byť AJ drzý a tvrdý. Zíde sa to v živote. Len treba vedieť rozlišovať, kde a ku komu takéto správanie použiť. Voči normálnym babám a ľuďom určite nie. Ale v živote sa stretneš aj s blbými ľuďmi a tam slušnosť nepomôže.

x.y.z

tak on si nasiel frajerku len preto ze dievca chcelo cas a je uplne jedno na co
ale si ho vsetci zastavate a aka ona je ta zla..nakoniec kvoli nej ma on zostat troska??.wtf
vsak to skor ona ked sa s nim da dohromady nikdy nevie kedy si zase chlapec niekoho zase najde a nie on ale ona na to doplati

nie je to podstatné

Nooo... Ako by som to povedal. Ja neviem či sa to dá povedať, že sa so mnou zahráva. Ja s ňou nie som až tak často a aj keď tak úplne normálne ako s inými dievčatami. Áno je pravda možno som fakt už jedno dievča stratil ktoré už nikdy nenájdem no to už nechcem vôbec do hlavy pripustiť. Ten vzťah bol strašne rýchly z dňa na deň a preto aj tak skončil. Neviem no a nejde to tak, že zrušiť kontakt a pod. to sa nedá teraz pri tomto prípade. Neviem no či by bolo dobre povedať pravdu alebo ešte počkať a tak jej to povedať alebo vôbec. :(

kafe

mno. Uvedom si, že či ťa kočka chce alebo nie, nezáleží v tomto prípade až tak veľmi od tvojho správania. Ak nie si jej typ, môžeš sa aj na hlavu postaviť a nezískaš ju. Takže, tu už nejde o to, aby si niečo svojim konaním nepokašľal, ALE ujasniť si, či budete spolu alebo nie. A ako už bolo spomínané podo mnou, tiež si myslím, že ťa kočka len naťahuje, hrá sa, vypĺňa svoj voľný čas pre ňu príjemným spôsobom a to je tak všetko. Taká malá mrška, na ktorú asi nemáš.
Takže neklam sám seba, že z toho niečo bude. Pokecaj si s ňou otvorene ak si odmietnutie potrebuješ zažiť ešte raz (je to naozaj účinné aby ti došlo, že NIČ NEBUDE) alebo len utni kontakt. Vymaž si jej číslo, vykopni ju z FB a čas všetko vyrieši za teba.
Nemáš sa čoho báť - stratiť neni čo. Proste ste si nesadli vzájomne. Hlavu hore, ide sa ďalej. Máš kvality, ktoré ocení iná baba.

**ja**

niektore dievcata a zeny takto chalanov testuju - odmietaju, su nerozhodne atd., aj za cenu toho ze chlapa stratia/najde si inu..a tak
robia to preto aby sa uistili ze naozaj to myslis vazne, chcu vidiet ako daleko si ochotny zajst a bojovat o nu, nerobia to vsetky, ale niektore ano :D
ak pises ze ju milujes a siel si aj tak do vztahu s druhou a ona o tom vie tak si to cele zabil a do.je.ba.l na plnej ciare, a mozno aj nie...

pistek

Ja som to takto ako ty vydrzala tahat takmer dva roky, kym som dospela k poznaniu, ze tadeto cesta nevedie..
Laska a pozornost sa nedaju vynutit a ked je niekto slepy hluchy nemy..nevidel by priamo pod nosom ani ten najvacsi diamant a drahokam..
Daj si pozor, aby aj s tebou si ta tvoja nezahravala ako ten moj so mnou. Z ich strany ide iba o ciste sebectvo. Lebo na 1 strane davaju stale NADEJ na VSETKO a na 2 strane dobre vedia, ze to nikam a dalej, neposunu. Lebo proste nechcu..
Ale je im proste s tym druhym dobre, prijemne, je tu nonstop vzdy pre nich kedy sa im zachce. Vedia ze ich ten druhy miluje. Ale kvoli vlastnemu sebectvu, prospechu sa ho nechcu vzdat a zriect, len aby neprisli o vsetky tie vyhody z tohto vztahu vyplyvajuce co maju a tazia plnym priehrstim, mat niekoho druheho stale verne oddane nablizku, pri sebe, ktory by pre nich aj dychal. A pritom vedia ze vztah-laska z toho nikdy nebudu..
A mozno ty si mal skutocnu lasku priamo pod nosom len si si ju kvoli tejto nechal ujst, prehliadol si ju. Vravis, ze ked odisla jedna pride druha. No nemusi to tak vzdy byt. Ludi, ktori by ta milovali skutocne uprimne nezistne, naozaj a bez pretvarky..je velmi malo. Osud (ludia) nie vzdy davaju viac sanci a prilezitosti..

lolinka

Ja si zas myslim, ze skus teraz zacat balit tu tvoju tajnu lasku. Sama predsa hovorila, ze za 4-5 mesiacov sa to mozno zmeni a ako pises, 5 mesiacov uz preslo. Takze by sa mala vyjadrit ze ci teda ano alebo nie. Ak ta odmietne, tak mas jasno v tom, ze nikdy z toho nic nebude. V tom pripade by bolo najlepsie sa stiahnut, nevyhladavat jej spolocnost, nestretavat sa s nou. Vysvetli jej, ze k nej citis nieco viac a ze kedze ona nechce, chces zabudnut tak nech ti ani ona nevola. Ak je normalna, tak to pochopi a bude respektovat. A to jej správanie, že ti volá o 3 ráno že nemá s kým kecať, tak ako sorry, ty to berieš ako lásku z jej strany ale ja tam žiadnu lásku nevidím, len sebectvo. Ona nemá v noci s kým kecať tak zobudí koho sa dá aby s ňou kecal? Keby sa aj rozhodla, že pôjde s tebou do vzťahu tak najskôr by si bol šťastím bez seba, toleroval by si jej všetko, ale po čase by ti takéto správanie začalo liezť na nervy. No v každom prípade nech sa rozhodneš akokoľvek, do žiadneho iného vzťahu už nechoď, kým na túto nezabudneš. Zbytočne ubližuješ iným dievčinám, ktoré sú možno charakterovo oveľa lepšie ako táto tvoja láska, ale ty ich nedokážeš mať rád. Prestaň byť aj ty sebec a kým si to s touto nejako sám v sebe nevyjasníš, na iné vzťahy len pre tvoje sebectvo, aby si sa necítil tak sám zabudni. Nauč sa byť aj sám. Človek nemusí byť stále vo vzťahu, jedno či dobrom či zlom len aby v nejakom bol. Keď sa naučíš byť nejaký čas aj sám, pomôžeš sám sebe a nebudeš ubližovať aj iným.

Veronicka2

To je pravda ze sa nikdy nepustaj do noveho vztahu ak minulost v sebe nemas uzavretu pretoze potom to dalsie dievca trpi. Co by som robila na tvojom mieste? Vobec by som netlacila na pilu. Tamto prve dievca ti dalo jasne najavo ze nevie co chce. Ak dakto dakoho chce tak nepozna vyjadrenia ze mozno za 5 mesiacov sa to zmeni. V tom si velmi naivny a neviem vobec preco cakas ze si to rozmysli. Zbytocne si zastal na jednom mieste. Ak ju silou mocou chces tak sa posuvaj velmi pomaly. Vyjadrenie citov by som nechala na neskor.