musim pribrat aby som otehotnela?

Príspevok v téme: musim pribrat aby som otehotnela?
proste len ja

Mam otazku.mam 170cm a cca 52 kg (pribrala som uz 11 kg vlastnou snahou a strelenim facky samej sebe).myslite ze to je uz ako tak normalna vaha ci este mam pribrat? Samozrejme ze moja mama by mi poradila pribrat az na 70kg pomaly...preto sa pytam vas, viem ze to nie je obezita ale uz sa citim skvele a niesom na kost.
Da sa podla vas otehotniet aj s touto vahou?

Kýčera

Tasty, veľmi dobrý postreh, chválim Ťa a vonkoncom nie je od témy! Nič, čo tu je už napísané neplatí ako univerzálna pravda, ale PRAVDOU je, že sme každý INÝ, máme iný organizmus, reagujeme inak. Moja váha kedysi bola 63kg, nemala som postavu, aby som si mohla kúpiť džínsy, kým moje sestry bez diét chudli a nosili ich, moja váha stála. Diéty som nedržala ani ja, pred vydajom a otehotnením schudla o 7kg a rodiť išla opäť s váhou 63kg. Dieťa som mala veľké, po pôrode schudla takmer o 6 kg, to isté sa opakovalo aj druhýkrát. Potom sa mi váha začala hýbať medzi 5O-54kg, dodnes si ju sem-tam s pár kilami navyše držím, ale už nikdy neprekročila 60kg. A veľmi dlho na mne nebolo vidieť, že som tehotná, asi tak.

RNG

Niekedy otehotneniu zabranuju vysoke hladiny prolactinu, Ten sa da znizit ucinne branim yamu, v savke, co obsahuje 200 mg Diosgeninu.
Pomaha aj DongQuai/angelika cinska

k veci

Tu mas jej foto ak by si nevedela o kom je rec. Na tej fotke nema este silikony ktore si neskor dala robit takze tu vyzera ovela prirodzenejsie.
assets.instyle.co.uk
Na tejto druhej uz silikony ma a vyzera neprirodzene.
assets-s3.usmagazine.com

k veci

Ja poznam dve ktore maju okolo 45 kilo a maju zdrave deti.
A co manzelka toho futbalistu Beckhema? Victoria aka je chuda sama kost, ta urcite nema viac ako 50 kil a porodila styri zdrave deti. Niekedy chudsie zeny maju vacsiu sancu otehotniet ako tucne. Praveze niekedy nadvaha je pricinou neplodnosti u zeny.

tasty

ja trošku od veci, ale podľa mňa je to dôležiťé,,,,, takže, to je super, že si si vstúpila do svedomia a si pribrala...

no nezabudni, že po pôrode žena zväčša priberie a zdeformuje sa jej postava, má rozkolísané hormóny je na hranici vynervovania plus únava z prebdených nocí, zvládneš to psychicky? neže ťa to položí a nebudeš sa vedieť starať o svoje bábätko

Kýčera

Máš tu dva nesprávne názory :
1. pribrať ešte pár kíl musíš, aby saTvoje BMI dostalo do normálnej hmotnosti, čo je 18,5 - 25,
2. jesť za dvoch, už Ti to správne okomentovala jedna babenka, Ty musíš jesť ZDRAVO, aby Tvoje dieťa malo dosť dôležitých látok na svoj zdravý rast!
Ak sa niektorej babe podarí otehotnieť aj pri nízkej telesnej hmotnosti, neznamená to, že sa to automaticky podarí aj Tebe, to si si len zle vysvetlila! A pred samotným otehotnením sa odporúča obom partnerom detox ak chcú dieťa zdravé, ak sa nedarí otehotnieť,...