musim pribrat aby som otehotnela?

Príspevok v téme: musim pribrat aby som otehotnela?
proste len ja

Mam otazku.mam 170cm a cca 52 kg (pribrala som uz 11 kg vlastnou snahou a strelenim facky samej sebe).myslite ze to je uz ako tak normalna vaha ci este mam pribrat? Samozrejme ze moja mama by mi poradila pribrat az na 70kg pomaly...preto sa pytam vas, viem ze to nie je obezita ale uz sa citim skvele a niesom na kost.
Da sa podla vas otehotniet aj s touto vahou?

wikinnxa

co sa tyka vahy a vysky tak je so podla tak akurat,ja mam 174cm a 55kg a otehotnela som bez problemov,samozrejme zalezi ako si na tom celkovo zdravotne...ale ak sa pytas len na vysku a vahu tak podla mna ideal

jklôjio

Ak mas pravidelny menzes znamena to ze tvoja vaha je okej. Neznamena to automaticky ze lahko otehotnies, ale je to znamenie ze ti cyklus pracuje ako ma. Ak je zena extremne vychudnuta az na kost vtedy uz prestava mat pravidelny cyklus alebo jej cyklus sa uplne straca.
A nesuhlasim s nazorom ze ked je zena tehotna ma jest dvakrat viac. Je to blbost. Mnohe zeny maju na zaciatku tehotenstva a niektore aj pocas celeho tehotenstva nevolnosti a nechutenstvo takze dvakrat viac jest urcite nemozu a napriek tomu donosia zdravy plod. Taketo tvrdenie je este z cias starych mam.

proste len ja

Este nie som tehotna ale uz zaciname na tom pracovat.vysetrenia mam ok ak vysledky krvi len menej krviniek a zeleza ale inak ok.kramy mam pravidelne.tak snad netreba pribrat eate viac

Gima

Ked ste tehotná alebo plánujete otehotnieť mali by ste jedávať dvojnásobne viac ako bežne lebo v sebe nosíte a živite aj dieťa, ktore tiež musí z niečoho žiť. Samozrejme musí to byť zdrava a vyvážená strava pre tehotné ženy. Vylúčte pitie alkoholu a kávy.Možu ublížiť diea tu.