Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priateľ ma bil ale ja som mu odpustila a zrazu prisiel iny chlapc

Príspevok v téme: priateľ ma bil ale ja som mu odpustila a zrazu prisiel iny chlapc
fapi

ahojte, mam taky dost ponizujuci problem ale predsa.S priatelom sme spolu 2 roky, zijeme spolu asi rok. Prvy krat ma priatel zbil pred rokom, a potom zase a zase a tak ma zbil 7 krat.Ja hlupana som mu odpustila lebo on sa rozplakal a ja som to brala akoze to je moja vina lebo ja som ho provokovala.Teraz asi mesiac - dva je klud ziadna bitka. Asi pred dvoma tyzdnami k nam prisiel jeho kamarat, s ktorym som si rozumela, vedel ma pochopit, bol mily, zlaty, videl co vsetko robim pre priatela ktory si to vobec nevazi. Od vtedy si stale piseme. Sme na sebe neskutocne namotany. Chce aby som bola snim, ale ja ked sa tak nadtym zamyslim zeby som mala odist prec od priatela pride mi ho luto ze ho tak necham sameho...a ze to budem potom lutovat.Poslednu dobu je kumne strasne zlaty a ja neviem co mam robit som stoho zufala..

Carny

Fapi, baba, sa spamätaj!
Prvé dva roky vztahu majú byt tie najkrajšie a on Ťa 7 krát zbil? Čo sa bude diať keby ste boli manželia 10 rokov. Viac by si sa pravdepodobne nedožila!
Ani neuvažuj o zostávani v takomto vztahu! Maj úctu voči sebe!

lolinka

Už dva mesiace ťa nezbil, gratulujem, to je ohromné. Asi by si zaslúžil medailu za dokonalého priateľa. A teraz vážne. Ako ti tu už niekto radil, nebolo by dobré preskočiť z jedného vzťahu hneď do druhého, toho nového ani moc nepoznáš. Od priateľa odíď, ale buď nejaký čas sama. Toho nového medzitým spoznávaj a uvidíš, či sa k sebe vôbec hodíte. Nauč sa byť aj sama. Priateľa predsa nemusíš opustiť len po bitke a nemusíš sa mu ani spovedať z toho, prečo ho opúšťaš. Max. mu môžeš povedať, že ťa váš vzťah už nenapĺňa a necítiš sa byť s ním šťastná. A hotovo, nemáš povinnosť nič mu vysvetľovať.

miki26

adr1a veď píše, že prvý rok ju nebil čiže 12/7=1,7. Čiže prekonal sa chlapec. ku téme začni si vážiť samu seba a nie nezmení sa. Kto je proste nervák, buran a tyran tak ním aj zostane. Má to v génoch, nedokáže to ovládať a navyše si ani neváži ťa. Možno aj polroka alebo rok vydrží, ale raz vybuchne. Stojí ti to za to? Utekaj, kým môžeš, nehovorím, že s jeho kamarátom, ale minimálne od neho...

adr1a

A nejako sa mi to nezda :D
Lebo boli vianoce, silvester, novy rok (vsetko rizikove faktory). Vsetko su to udalosti ktore v nich praveze zvysuju napatie frustraciu prilezitost a chut si ulavit, udriet.

adr1a

Ked to vezmem statisticky (2r ste spolu a 7bitiek. 24:7=3,4. Takze priemerne raz za stvrtrok bitka. Zrejme ta nezacal otlkat hned, najskor vydrzia 4-5-6mesiacov hrat divadlo kym si vhodnu obet omotaju okolo prsta, priputaju. Tak ratajme ze ta prvy raz zbil po pol roku vztahu (aj to prikraslujem zrejme. Takze 18:7=2,6 po zaokruhleni). Takze pises ze uz 2mesiace ta nezbil? Neboj. 2,5-2,6 mesacny priemer sa uz blizi

Filip TT

Ked si odmyslim, co sa dialo v tvojom sucasnom vztahu tak mi pripada dvojtyzdnove pisanie si dost malo, aby sa clovek pre niekoho rozhodol a niekoho opustil. Ak o tom naozaj vazne uvazujes, tak v tom tvojom sucasnom vztahu sa necitis uplne prijata. Ale ten novy vztah moze byt len pobluznenie. Ono totiz pisanie si vyzera ovela krajsie, ako realne pobyt spolu. V skutocnosti si tam clovek vela domysla do krajsieho obrazu.

Inak toto nie je prvy pripad v poslednej dobe co pocujeme, ze niekto ma vztah, zacne si akoze kamaratsky s niekym pisat a naraz je z toho zasadna vztahova dilema...

adr1a

A preco sa aj ty nebijes s nim? :D vsak to sa tak hrate, nie? Tak mu daj tiez par kopancov faciek zauch ai :D
Ak pravda nie ste vo vztahu Dominant Subka kde to robite preto, ze to chcete obaja a dobrovolne)
Pozri. Princ ma v tomto dost velku pravdu, ze ako jeho kamos moze byt take iste zakomplexovane hovado ako tvoj terajsi. A otlkanim slabej zenskej si sam lieci svoje vlastne komplexy malost frustraciu. Vrana k vrane sada. No aj nemusi. Ja mam tiez pestru zmes znamych a priatelov.
No aby si s tymto novym nesla z kaluze pod odkvap :D
A vies, pocula si uz, ze zit sa da aj sama?
Vzdy lepsie sama nez byt boxovaci vak pre niekoho. Nuz, je to tvoj zivot, tvoja volba. Z akej si rodiny? Ake si mala detstvo, dospievanie? Zrejme podobne ak nie rovnake, ak je tento vztah pre teba normalka

fapi

toto ze on ma zbil naposledy pred dvoma mesiacmi to som mala odist uz vtedy a teraz co len tak sa dvihnem z nicoho nic a odidem? aj ked to uz nerobi a je kumne zlaty?