Tetánia - o tejto chorobe som ešte veľa nepočula, vraj sa prejavuje tým že postihnutý jednotlivec upadá často do bezvedomia a stráca sa u neho dočasná pohyblivosť dolných končatín? Je to pravda?
Tetánia a jej príznaky
ahoj.Ja mám tiež tetániu.Musíš vydržať kým ti zaberú lieky.je to dlhá liečba aj niekoľko mesiacov.Ja sa liečim od januára a beriem AD Seroxat.hlavne na to nemysli.Doktori vravia že to nie je choroba ale stav ktorý strpčuje život
Ahojte. Zistili mi tetániu, ale som z toho zúfalá. Mám také záchvaty, že mám z toho strach. Tŕpnu mi nohy a ruky, je mi na odpadnutie, je mi na zvracanie, hlava sa mi krúti a mám z toho panický strach. Čo treba urobiť, keď mi je tak zle? Dostala som Spitomin a Magne B6. Vćera som začala s užívaním. Poraďte mi čo môžem urobiť, keď mi je tak zle, ako to zmierniť? Je to strašný pocit. Ďakujem.
podľa mňa tu o tom píšu dosť veľa... všelijaké skúsenosti s tetániou sa tu dočítaš
fazulka,ja viem o jednej stranke,ale ta tiez mozno ti vela neda...tiez mam tetaniu...potvrdili mi ju 2x
www.novycasprezeny.sk do vyhladavaca si daj TETANIA a mali by sa ti tam objavit nejake clanky....
ahoj pozri: manifestná tetánia
hyperventilačná tetánia
príznaky tetánie
na všetkých týchto témach sa o tetánii dozvieš viac
Daj si vyhľadať v témach o tetánii, sú tu o nej už rozbehnuté diskusie, veľa sa dozvieš.