Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mám chuť všetko vzdať

Príspevok v téme: mám chuť všetko vzdať
Kiki123

Poznáte tú bolesť keď prídete o jediného cloveka ktorého ste kedy milovali? On po vás kričí nadáva vám ale vy viete že oprávnene...nebránite sa lebo viete že to nemá zmysel...len vám stekajú slzy, cítite prázdno, strach...pokazila som si celý život tým aká som bola...je to všetko preč...nikdy som nebola s nikým tak šťastná ako s ním...ublížila som mu...a bolí to...mám pocit že už nič nemože bolieť viac...mám pocit že taký ludia ako som ja nemajú byť na svete. Cítim sa zbytočná, špinavá, prázdna...viem že bude šťastný...verím tomu....on si to zaslúži....ak to raz bude čítať nech vie že som ho naozaj milovala...možno som slabá ale ja to zvládnem...lebo nie je nič horšie ako žiť s pocitom že ste ublížili jedinému človeku ktorému na vás záležalo a ktorý vás miloval...nič už nemôže bolieť viac....mám chuť ísť tam kde ma nikto nikdy nenájde...svet nepotrebuje takých ludí ako som ja....chcela som sa zmeniť, pre seba, pre neho a teraz?? nemám na to silu...milujem ho a dala by som za neho život, dúfam že to vie...

to snad nie

Toto je jej bolest:

Poznáte tú bolesť keď prídete o jediného cloveka ktorého ste kedy milovali?

Citajte medzi riadkami, ludia.

to snad nie

Nevidite, ze ona place preto, ze ONA sa zle citi? A nie preto, ze lutuje, ze urobila nieco zle? Lutuje to iba preto, lebo ako pise - pokazila si cely zivot, niekto na nu krici a ona iba place, lebo vie, ze je to opravnene. Proste sa lutuje. Kazdy z nas sa musi naucit zit s vlastnym svedomim. S tym jej tu nikto nepomoze. A tak je to spravodlive. Zvycajne nevernici prezivaju vlasnu neveru tazko. Lebo chceli aj to, aj to. Nemyslim, ze tento jej vystup je prejav zmudrenia. Psychicky to proste nezvlada.

pistek

Odpust si a hlavne sa z tejto situacie pouc do buducnosti..
Ak citis, ze ON je ten pravy, jediny a naozaj ho milujes...naozaj citis celou svojou bytostou podstatou vnutrom, ze uz to viac nechces zopakovat, nechces ho stratit, ze uz ho a aj seba nechces viac sklamat zranit podviest, tak pod za nim a uprimne sa mu ospravedln, prejav svoju lutost, bôl, utrpenie a ze ta to nesmierne mrzi.
Vies..vernost je vo vztahu a v laske velmi dolezita. Je to prejav dovery respektu ucty oddanosti odovzdanosti zrelosti a lasky..
A uvidis, ako sa zachova, ci tvoje ospravedlnenie, lutost prijme. Ak nie, zrejme to tak malo byt..
Ja som bola niekomu verna, oddana a to sme ani realne spolu neboli..
Ale ja som proste vedela a citila, ze to tak ma byt a je to spravne. Bolo to nieco pre mna tak prirodzene normalne..ako ked dychas pijes jes..

Filip TT

Milšie je mi pokorné srdce hriešnika, ako pyšné srdce bezchybného.

Ježiš povedal: Defky vás predbiehajú do kráľovstva nebeského.

_meno

Ahojte Kiki123

Kazdy zijeme zivot podla seba, skor ci neskor, ci uz tento zivot alebo ten buduci.

V podstate poviem to priamo, myslim to v dobrom, keby ste citili vsetko od neho, nehladali by ste to inde samozrejme.

Podobne ak sa postavil k Vam ze mate odist, je to mozno trosku lahostajnost (ked myslim len na seba, napr. ak ignoruje ze Vam to je luto).

V podstate z Vas citim akoby na jednej strane zlo ktore ste vykonali (toto vnimate velmi intenzivne, a velmi to aj vytvarate), na druhej strane (toto zatial vnimam ze vy nevnimate) ignorujete tie zle pocity ktore mate.

Tie zle pocity su tu preto, ze nie vsetko bolo v súlade pred danym incidentom : zly pocit je nedobro : (ak by ste sa citili dobre s partnerom ... resp. az ked sa citite zle s partnerom tak hladame dobro inde).

Akoby to obvinovanie voci sebe samej ktore vykonavate (myslim to v dobrom) je napoly umele, niekto ho manipuluje.
(je dost mozne ze je to prave Vas partner).

Resp. na 99%, lebo stale jeho vidite ako toho dobrého, napriek tomu ze predtým ste ho vnimali ako zlého preto ste od neho isli k niekomu inému.
(toto samozrejme mozte vimat a citit, akurát to potlacate a tvrdite len ze iba vy ste spravili chybu - preto je to obvinovanie take umele, pretoze nemate rada vsetkych, iba jeho (sebe lasku nedavate).

V tom tkvie hacik, ze zatracujete (v tomto pripade seba).
A toho koho zatracujete ten trpi (to ste vy).

Otázkou vsak je, ako vznikol tento Vas zvyk.
Kde ste ho nabrali? Ako ste sa ho ucili? Kedy ste zacali takto sa spravat k sebe? KTO je ten, kto Vam dava tento podnet / tento pocit?

Je velmi prospecne k pocitom pristupovat konstruktivne, uprimne.
(mozno zistite ze prave Vas partner Vas nema rad, vy to citite, preto ste isli za inym, teraz ked ste sa vratili do Vas vklada este vacsie vycitky a vy este viac "verite" vnimate ako Vas nema rad.

Ale myslite si cely svet je taky ako on.

Ale to je omyl :D

Preto je take dolezite vnimat pocity (primarna komunikacia Zivota) a verit im, pretoze zivot je ku kazdemu rovnaky.
(napríklad povedzte, ako sa citite s priatelom? citite sa prijata taka aka ste? citite sa v bezpeci, v klude?

Ak by ano, nehladali by ste to u niekoho iného.
(pocit je komplex formy, cize napr. nezalezi napr. na tom telesnom akte ktory opisujete ze bol vas prehresok - pretoze az ked sa zle citime sa snazime hladat dobre pocity.

(inak povedane nie je to len nieco fyzicke co Vam chybalo, je to celok, dobry pocit).

(podobne mozte vnimat aj tento príspevok, su v nom rozne formy (principy, pohlady) avsak to primarne co som sa snazil do neho vlozit je prave ta uprimnost, dobry pocit, ktory vnimate a mozte ho rozvijat dalej).

A prave tento pristup prejavovania emocii a hladania dobry pocitov je z mojich skusenosti gro zitia.
(problem je problem pokial ho potlacame (sucasna situacia), problem sa stava riesenim ked si zacneme predstavovat superidealnu situaciu, ktora obsahuje aj ostatných ludi (toto je dolezite).

Cize napríklad idealna situacia : vy mate priatela rada a ste ochotna spravit pre neho cokolvek, je vam velmi luto vasej chyby. Vas priatel Vam odpustil, je mu velmi luto ze Vam nedal vsetko a museli ste to hladat inde,

"Podla skutkov spoznate ich, kto je so Mnou a kto proti mne"~Život.

Neni taka forma(myslienka/cin) ktora by zabranovala laske. Existuje len nenavist ktora sa prezlieka za formy (argumenty vseho druhu).

Napríklad z mojej skusenosti mozem napr. povedat, ze ja som ochotny mat rad kazdeho kto ma volu mat rad zivot. Kto ma rad zivot, nech predtým vrazdil zabijal kradol pil hocico, kto ma rad zivot, tak ja to z neho citim, vnimam jeho spojenie, sulad so zivotom. Moze to vsak byt moj najblizsi, pokial nema rad zivot, nemusel predtým spravit ani jednu zlu vec, v momente citim jeho bojovnost, nenavist, nesuladt, chut nicit zivot (a to nemusel este ani nic spravit).

Ono je to lahke, ak Vas priatel po tom ze ste ochotna ho mat rada, vas rad nema - je to kvazy cas, aby ste ho oboznamali s tym, ze pokial chcel aby ho v zivote niekto mal rad: tak ten pred nim pravet stoji (vy). Povedzte mu, ze ak chce odohnat od seba ludi ktory ho maju radi - zostane samozrejme sam alebo s ludmi co tiez nemaju radi zivot, podobne ako On.
(zivot od seba neodhana zivot, zivot sa strani tych ktori su proti nemu).

Atd atd atd zivot je velmi pestry a skvely a super : ) Plny velkych bolesti ktor nas znovu ucia mat radi, a plných velkych radosti ktorými nam pripomina preco vlastne zijeme.

Vela stastia Vam prajem Kiki123

Jean pierre

Kiki.. :)
Ak ta dokaze len koli nevere opustit tak neviem.
Najhorsie na ludoch je ze ak priznss neveru uvedomujes si skodu co clovek napachal si odsudena napriek tomu ze ten druhy ta mozno podviedol tiez ale nepovie to a bude ta obvinovat.neviem ako dlho ste spolu ale ak niekto dokaze zahodit vas vztah koli uplne nevere ktora trva maly zlomok vaseho spolocneho casu znamena pre mba ze ten clovek toho druheho dostatocne nemiluje.
Prosim ta nezahadzuj cely svoj zivot ak za tebou naozaj stoji vrati sa k tebe ak nie je to ... alebo velmi zasadovy a tvrdohlavy clovek a taki su najhorsi (robia to iste ale kef to niekto urobi jemu je zle ).
Ked nie najdi si takeho pri ktorom na nieco druhe nepomyslis alebo ti to bude tolerovat :)