mám chuť všetko vzdať

Príspevok v téme: mám chuť všetko vzdať
Kiki123

Poznáte tú bolesť keď prídete o jediného cloveka ktorého ste kedy milovali? On po vás kričí nadáva vám ale vy viete že oprávnene...nebránite sa lebo viete že to nemá zmysel...len vám stekajú slzy, cítite prázdno, strach...pokazila som si celý život tým aká som bola...je to všetko preč...nikdy som nebola s nikým tak šťastná ako s ním...ublížila som mu...a bolí to...mám pocit že už nič nemože bolieť viac...mám pocit že taký ludia ako som ja nemajú byť na svete. Cítim sa zbytočná, špinavá, prázdna...viem že bude šťastný...verím tomu....on si to zaslúži....ak to raz bude čítať nech vie že som ho naozaj milovala...možno som slabá ale ja to zvládnem...lebo nie je nič horšie ako žiť s pocitom že ste ublížili jedinému človeku ktorému na vás záležalo a ktorý vás miloval...nič už nemôže bolieť viac....mám chuť ísť tam kde ma nikto nikdy nenájde...svet nepotrebuje takých ludí ako som ja....chcela som sa zmeniť, pre seba, pre neho a teraz?? nemám na to silu...milujem ho a dala by som za neho život, dúfam že to vie...

nuznuznuz

Už to nevrátiš späť, nech napíšeš čokoľvek. Rozmýšľať sa má dopredu. Vôbec sa tu neľutuj. Samozrejme, že bude šťastný, keď sa zbavil teba. Nuž, tvoj problém, nikoho to tu nezaujíma. Sama si sa rozhodla a teraz sa len dostavili následky.

mam56years

Možno sa trápiš zbytočne, lebo mu na tebe až tak nezáležalo. Možno ti ani nemusí nič odpúšťať. Len ty si niečo zbytočne namýšľaš.

kafe

:D "dala by som za neho život" óó aké krásne. Škoda, že on tvoj život nechcel, jemu stačilo oveľa menej, iba tvoja vernosť.
Prestaň s teatrálnosťou. Nie si prvá ani posledná. Proste stalo sa, naozaj si spravila chybu a naozaj si za to zaplatila. ALE ide sa ďalej!! Život nekončí. Sprostá budeš, ak chybu zopakuješ znovu a znovu a nenaučíš sa vyhýbať situáciám, ktoré k nevere vedú (alkoholu, byť osamote s chlapom, čo ťa priťahuje a pod). Alebo ak sa kvôli jednej chybe budeš teraz 10 rokov pribíjať na kríž. Ty nie si boží syn, v tvojom prípade to nemá žiaden význam. Si potrestaná dostatočne tým, že ťa priateľ kopol do prdele. Nechaj to prebolieť, vieš čo viac nikdy v živote už nemáš spraviť. Nie si horšia od druhých, len robíš svoje vlastné chyby. A tie budeš robiť až do konca života, neboj. Stále si normálny človek so svojimi plusmi a mínusmi. Hlavu dole a vyrev sa poriadne.

Kiki123

podviedla som ho...bola to chyba...zlyhanie...nikdy by som to nespravila znova...tak velmi to lutujem...ale viem ze som spravila chybu...viem ze je pre mna az prilis dobry...zasluzi si lepsiu..aj ked mi odpustil....nikdy na to nezabudne...

Kiki123

Nedokážem si predstaviť život s iným...skúšala som...neznesiem dotyk iného muža..ani keď je z rodiny...mali sme plány...mal to byť príbeh o nás dvoch ale viem že si tú knihu zivota musí dopísať sám..a bude so šťastným koncom...ja som prave moju knihu zničila, spálila, zahodila..bola špinavá a prázdna..mali sme spolu zostarnuť ale pikazila som si život ...nechcem ho pokaziť aj jemu

liecitel

nic neboj je velka sanca ze coskoro najdes ineho muza ktory bude na teba,,opravnene,, kricat a nadavat ti (takych je vela)a ty ho budes milovat...to co ty nazivas zamilovanostou je zavislost na utrpeni...aj ked pravdepodobne ti moj nazor nepomoze ale skor ci neskor to budes usiet pochopi aby si zacala zit