Astma a domace zvieratko

lienka_1

kamoska ma astmu a ona si kupovala tu bezsrstu macku prave preto.....a to sa ti astma prejavila az ked boli zvieratka uz doma? :(

DANO777

NA REGENERACIU DYCHACICH CIEST, DIABETES, RAKOVINU, REGENERACIU MOZGU, CHOLESTEROL, TLAK, KRVNY OBEH A OBRAZ, OSTEOPOROZU + VELA INYCH DIAGNOZ AJ RAKOVINU, VELMI RYCHLE A UCINNE ZABERA CISTA STAVA Z GOJI,(KUSTOVNICA CINSKA) OBSAHUJE 50X VIAC VITAMINOV AKO POMARANC A 80X VIAC ANTIOXIDANTOV. MNE KLESOL TLAK V PRIEBEHU MESIACA ZO 118/183 NA 85/125 A TO MAM 120KG A BEZNE PIJEM 2-3 SILNE PRESO KAVY. MOZTE SI JU OBJEDNAT NA STRANKE HIMALYO.CZ A ZO ZLAVOVYM KODOM C. 3261 KTORY TREBA ZADAT PRI REGISTRACII, ZISKATE PERMANENTNU ZLAVU 50KC NA KAZDU FLASU A 20KC NA KAZDY BALICEK SUSENEHO, ALE DOBRE LIECIVE UCINKY MA STAVA. SUSENE MA OVELA MENEJ VYZIVOVYCH HODNOT. DENNA DAVKA JE LEN 25ML, FLASA JE NA MESIAC. V PRIPADE, ZE POTREBUJETE PORADIT, TAK KLUDNE ZAVOLAJTE. 0903460303.

PRI AKOMKOLVEK TYPE RAKOVINY JE DAVKOVANIE 3X 50ML, RANO NA LACNO A POTOM VZDY ASPON POL HODINY PRED JEDLOM, ABY SA VSETKY LATKY DOKONALE VSTREBALI A UCINKOVALI.

Lulu2011

s orechami je to tazke, lieskovce u mna sposobuju okamzitu reakciu opuchom a svrbenim, mandle, kesu mozem bez problemov, z jablk ma svrbi krk, ale zaujimave, ze odstavene nic, asi bude problem v supke, lebo muz ich lupe pri odstavovani

dnes cely den so zajacom zatial ok, ale vetrala som a na postel ho nepustam

Kýčera

Lulu, musíš sa uspokojiť s tým, že niečo málo o problematike viem...A mrzí ma, že som Ťa nepotešila, ale len seba, že ma moja intuícia pri Tebe nesklamala. Nie je PRAVDA, čo tvrdia aj odborníci, že deti, kt. vyrastali so zvieratkami, žiadne alergie na ne nemôžu mať,... nedá sa to generalizovať! Poznám x prípadov, kedy sa práve u takýchto "deti", v 40-ke, 50-ke,...zistila ťažká forma alergie na ZVIERATKÁ,... a práve na tie, s kt. vyrastali aj 20 rokov. Alergológovia zvieratká zakazujú, psychlógovia doporučujú. Povedz, dá sa lízať zmrzlina cez sklo? Ak máš na svojho králika naozaj alergiu, nesmieš sa ho dotýkať,...a načo Ti je potom, ak toto nesmieš robiť, ale naopak Ti spúšťa alergickú reakciu? Veď Ti ide o to, starať sa oň, kŕmiť, hladiť,či? A tiež sa nedá zovšeobecňovať, že ak niečo pomohlo mne, pomôže aj Tebe a najmä, ak sa jedná o chorobu. Dokonca aj antihistaminiká, spreje na astmu a vakcinácia spúšťa u niektorých jedincoch silné alergické reakcie, anafylaktický šok, smrť. A nie je to vonkoncom otázka povahy človeka, ale otázka reakcii jeho imunitného, hormonálneho a nervového systému. Najhoršie sú na tom tí, kt. majú ťažšie formy alergií, tí, kt. ich majú viac a rôzne, majú aj iné ochorenie,...Ty ich máš tiež neúrekom, preto by som na Tvojom mieste neriskovala, sú však ľudia, kt. ich majú aj viac, všetky zákroky musia obsolvovať bez anestetík,... Tu vakcináciu si dobre premysli, aj tak pochybujem, že pri Tvojom stave Ti lekárka vyhovie. Žiadnu alergiu netreba brať na ľahkú váhu, jej následky zanechávajú stopy v tele, reakciu môže spustiť hocičo a nemusí byť zakaždým rovnaká,... Dávaj pozor pri konzumácii týchto potravín, može prísť u Teba ku skríženej alergii, ROZTOČE - kraby, raky, slimáky,... a aj PELE majú svojích obľúbencoch. Skryté alergény PEĽ stromov, bylín, tráv - med, čaje; PLESNE - pivo, majonéza, kečup,...Svoj zdravotný stav si môžeš zlepšiť!

Biela.Kobra

Lulu, hlavne to zlepšenie neprišlo hneď. Existuje ešte aj jednoduchá rýchla "vakcinácia" - odstrihnúť mačke (zajacovi) kus srsti aj so šupinkami kože a prilepiť si to leukoplastom na prst alebo niekde inde na tele na 24 hodín. Je to však len pre silné povahy, lebo reakcia môže byť veľmi silná, nie je vhodná pre vážny stupeň alergie a rozhodne to treba robiť len POD DOZOROM lekára, ktorý má už skúsenosti s takouto terapiou. U nás to išlo postupne, čo je síce zdĺhavejší proces, ale nie taký rizikový.
Mimochodom, deti, ktoré odmalička vyrastajú so zvieratkami, zvyčajne potom nemajú v dospelosti problémy s alergiami tohto typu.
Držím palce.

Lulu2011

biela kobra - ano citala, dakujem, ja viem, ze nazory sa roznia...a tiez ked si predstavim, ze ho dam prec mam hroznu uzkost, vypocula som si toto a dalo mi to nadej

www.youtube.com

Biela.Kobra

Lulu, ak sa vrátiš k môjmu príspevku: Máme obaja astmu, manžel MAL alergiu na mačky, roztoče a palinu, ale mačiek sme sa nevzdali, lebo máme k nim citový vzťah. Ostatné som už písala v prvom príspevku.

Kýčera

To som aj predpokladala, že ich máš viac, preto som sa pýtala aj druhýkrát! O skrížených reakciách si už niekedy počula? No na Tvojom mieste, ak sa chceš vyhnúť kvantám liekov a alergiu a astmu dostať pod kontrolu, budeš musieť počúvnuť svojho manžela a zajačika sa vzdať, aspoň na istý čas...Nie je alergia ako alergia a astma ako astma. Sú slabé, stredné silné a aj ťažké formy, z niektorých a tých slabších sa človek dokáže vylízať, ak ich nemá veľa, nemá skrížené reakcie,...Pri mačke sa alergénová aktivita spúšťa pri kontakte so srsťou, kožou, slinami, slzami,...Hlavný alergén u králika sa nachádza v jeho slinách a srsti. Vzhľadom na to kvantum alergií, kt. máš Ti odporúčam OKAMŽITE počúvnuť svojho manžela, nepodceňovať svoje ochorenie, nezľahčovať ho, neriskovať zbytočne, naštudovať si problematiku z viacerých zdrojov, vyhýbať sa alergénom, nedráždiť a neoslabovať svoj imunitný systém, lebo raz môže prísť k reakcii, kt. nezvládneš. A ver, viem, o čom točím!!!

Lulu2011

ano, ja to vsetko ovladam, len vakcinovat ma naposledy nechcela, ale skusim sa opýtat na vakcinaciu zajac plus roztoce co ona na to, ved tak sa neda zit, vkuse lieky, spreje, dusenie