Stipance - pravidelne kazdy den, prosim POMOC!

Príspevok v téme: Stipance - pravidelne kazdy den, prosim POMOC!
juhoslavia

Dobry den. Prosim o radu. Zacalo to ešte pred Silvestrom, ked som z domu cestoval do ineho mesta,kde pracujem. Cestoval som okolo obeda a večer cestou na byt som pocitoval strašne svrbenie na nohe. Pozrel som sa na to a videl som tam dve pupence pri sebe,ako od štipancov, v okoli chodidiel. Hned som dal vyprať veci, ktoré som mal oblečené na sebe na 60 stupnov.. ale nepomohlo to.. odvtedy ma niečo štípe kazdy den, či som von,dnu, stále nachádzam nejaké nové štipance (prevažne večer). Vystriekal som všetko biolitom a nepomohlo. Za dnešok mam na tele asi 7 novych štipancov, ktoré svrbia. uz som z toho totálne na prášky a neviem čo mám robit ! Čo to môže byt? čital som o plošticiach,blchách.. Ale prehladával som všetky škáry a dávam na to pozor a nič som nenašiel. Ani ziadne známky na postelnom prádle ani nič podobné. Moze to byt iba nejaka alergická reakcia tela ,či? Nakolko som alergik a trpim aj atopickym ekzemom. Ak niekto vie, nech mi prosim odpiše,lebo sa asi zblaznim :( Dakujem

Kýčera

Môže to byť blcha, ploštica,...ale aj mravec. Ty to zvieratko vôbec nemusíš objaviť, je maličké a rýchle... Neškriab si to, ale natri Tea Tree Oilom a keďže si alergik, vieš ako máš postupovať? Skúšku sprav na predlaktí. Ak sa Ti to stane znova, tak zalez aj so šatami pod sprchu a poriadne sa osprchuj najskôr v nich a ešte poriadnejšie bez s dôrazom na vlasatú časť a dutiny.

blueberryNN

Myslim, ze stipance od blch by boli mensie a viacpocetnejsie na jednom mieste, tak minimalne tri v rade za sebou. Aj viac. Ale inak neviem, co to moze byt.