Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skúškové obdobie - učenie

nikolet17

Veľmi dobrá na učenie a sústredenie sa je guarana, ale mala by sa kombinovať ešte s niečím, názov si už nepamatám, ale umožnuje to pomalé vstrebávanie.. to znamená, že to guarana sa do tela bude uvolnovať pomaly, čiže efekt bude dlhší. Skus aj ginkgo na prekrvenie

learning

44477 tak som si to dnes presla druhy krat, zajtra este rychlo preletim najdolezitejsie veci. Tak drzim nam palce zajtra. Potom sa ozvi ;)

44477

Ahoj. Studujem na Euba:)...ja dnes uz budem len opakovat ved nejde o zivot! Aj ked stale je sa co ucit. Mam dobry pocit, ze to viem, ale zajtra neviem ci to tak bude tiez

4447

Learning teraz mam skusku z medzinarodneho obchodu, je toho vela ale bavi ma to :) a studujem hospodarsku diplomaciu a ty? A ten vlastny vycuc jr fajn :) len obcas nieco unikne. A teraz bezne sa ucim do polnoci a max. Hodinu vkuse potom vzdy prestavka...

learning

Aj ja sa momentalne ucim od rana do vecera, samozrejme s prestavkami. Ja sa ucim tak 2 hod vkuse a potom si dam pol hod-hod prestavku a potom zas. Ach jaj uz sa mi chce spaaat

44477, drzim palce ;) a co studujes?

Radoslava, ved sa da aj externe studovat ;)

Radoslava 123

Najlepšie je urobiť si výcuc ešte pred začiatkom skúškového a naučiť sa od slova do slova naspamäť iba ten, farebne si zvýrazniť určité časti, použiť viacfarebné zvýrazňovače. Už som bola na vysokej, ale sa mi nepodarilo posunúť sa z prvého ročníka ďalej pre finančné problémy. Ale ak je VŠ mojím cieľom, pôjdem si tvrdo a nekompromisne za ním a je mi jedno, či sa raz budem medzi dennými hanbiť, že som tam najstaršia, aj tak pôjdem.

44477

ja mam tento tyzden skusku zo 600 stranovej knihy plus dalsie mensie praktika, sama som si to spoznamkovala a len si to citam obcas potichu obcas nahlas
toto uz asi 6 den
vkuse
od rana do vecera
je to hrozne, ale dlho mi trva kym si t zapamatam. Cize sadnut si nad to citat a citaT