ahojte, potrebujem tiež radu alebo pomoc... ide o asi psychiku, v poslednom čase, teda pár rokov už, sa mi furt stáva že pri strese, stači aj malilinko plus nával tepla alebo stači komunikácia teda niečo vybaviť a moja tvár zrudne jak paprika, vtedy citim že na mna lezie nervozita jak hrom a ja tam len stojim a skušam sa upokojiť, ihed mi vstupne do hlavy až tolko krvi že mam tvár horucu a flakatu červenu... to je take strašné a trápne že aj z toho potom začnem panikarit, vtedy ani rozmyšlat neviem nie to ešte suvislo hovoriť pri práci napriklad... jedine mi pomohlo, vyzliect sa ako sa len da :D a studeny vzduch a obklady na celu tvar hlavne vzadu na krk, inak ma to neprejde ani po hodinách... začalo sa to v maturitny den pri usnych skuskach, hned mi chceli volať záchranku a odvtedy ked pride naznak stresu ci niecoho podobneho hned to na mna pride a idem normalne akoby omdliet, som flakata ako by som dostala poriadnu facku a nie len jednu.aj krk aj tvar, no hroza. ako by som mala lepru alebo koznu chorobu, pred tyzdnom som takto vysla z gynekologie a vsetci kukali co to so mnou porobila doktorka, normalne sa zlakli a nukali mi nech si sadnem a pijem vela vody..... strasne sa citim uz to fakt nezvladam.. co uz na to? prosim má to niekto z vás? Stretnem sa s kamoskou ktoru som nevidela dlhsiu dobu a zacnem pred nou panikarit a uz som v tom... ani chalana nemam, neviem sa snimi ani bavit, nie to mat nejaky kontakt blizsi ... to by som uz asi z hlavy vykrvacala a zomrela :D
neviem ovladat svoje emocie :( pomoc
A nie, ty si optimista, ty toho vydrzis vela :)
Melvi ty si podarena ako to tu opisujes, s tebou musi byt v skutocnosti zabava, ze?
Mne by to nevadilo, keby som mal kamaratku, ktora cerveneje, by sme si z toho spolu utahovali, predpokladam ;) Obcas by som ta nastrasil, aby si tak ocervenela :)
Ahoj,, podla mna si len hambliva,, hned pri kazdej situacii medzi cudzimi, ked nevies okamzite zareagovat na cudziu otazku, alebo gesta, ... zneistis, dostavas strach, a cim dlhsie v tom si, tak sa to len zhorsuje. Myslim ze tuto vec maju ludia bezne, hamblivy,, je to len o psychike. Na mature ta videsili, a uz si celkovo zrejme odvtedy bojazlivejsia.
Najrychlejsie sa z toho dostanes, ked budes vyhladavat konfrontaciu, ked budes vyhladavat prave tie situacie, ktorych sa bojis. Si clovek, ziadny boh, co musi vediet vsetko, co musi okamzite na vsetko vediet zareagovat. V klude vzdy porozmyslaj, neponahlaj sa. Nestresuj :) Hladaj konfrontaciu, az si na tie situacie zvyknes, a budes sa spravat prirodzene :)