Zlé videnie

Príspevok v téme: Zlé videnie
ZoOm

Zdravím Vás :) Moje problémy začali asi pred mesiacom keď ma seklo v krčnej chrbtici...Odpadol som načo som sončil v nemocnici. Ked ma pustili domov všetko bolo v poriadku asi tak 2 dni. Potom ma začali akokeby bolieť oči. Zlé videnie a ako keby rozmazané videnie. Tiež som bol u doktorky a zase nemocnica...Vyšetrenia som mal všetky v poriadku tak ma pustli domov. Znova som bol v pohode asi 3 dni a teraz znova. Keď ležím a pozerám tv tak mi je v pohode. Nič necítim a cítim sa úplne normálne... ale akonáhle sa postavím tak mám takéto videnie a celkovo sa necítim dobre. Neviete pomôcť? Vďaka.

trojklanný

Guajacuran sa používa na uvoľnenie svalstva a celkovom duševnom napätí, úzkosti, tréme a nervozite. Použil by som ho len výnimočne, lebo medveď /chémia/. Ak si nevieš zmerať tlak, tak pri prudkom postavení z postele sa ti zatemní pred očami, pociťuješ pulzovanie perí a na to je potom dobre piť macerát z imela bieleho. No podľa mňa to tlakom nebude, ani stredným uchom, pri rovnováhe totiž pracuje zadný malý mozoček. Ja by som skôr povedal,že máš problém s nervami v oblasti krčnej chrbtice, ktorú ti pomôže napraviť a aj poradiť fyzioterapeut, veď ak som dobre čítal, začalo to predsa krčnou chrbticou, nie?

ZoOm

Lieky praveze neberiem ziadne... A tlakomer sa pokazil a este sme nekupili novy takze nemam si ho jako merar... Suseda taktiez nema... Popripade niejake rady co mam robit pri vysokom tlaku co pomoze? A co hovorite na ten Guajacuran?

Kýčera

Okrem toho, čo Ti tu už poradila kočka predo mnou, to "videnie" Ti môžu spôsobovať lieky, ak nejaké berieš /hľadaj v príbalovom letáčiku/, zmeny krvného tlaku /meraj si ho/, zablokovaná krčná chrbtica,...

ZoOm

Díky za rady... Neviete este o niecom inom? A tie lieky co mam sa volaju Guajacuran.... Este som ale nemal ani jednu lebo mi bolo lepsie ale dnes ma to znova chytilo... Rano sme prenasali sedacku a zatocila sa mi hlava a odvtedy som takto... Jak som predtym pisal

ZoOm

Takto.... bol som na CT hlavy (mozgu) nič mi nezistili... bol som na EKG.. nič mi nezistili.... bol som na RNG krku.... nič mi nezistili ... bol som na tom očnom zase nič.... stále som behal po vyšetreniach a všade mi nič nezistili.... brali mi krv asi 3 krát... moč tak isto... videnie mám v poriadku...ked ležím nič mi neni cítim sa normálne... vidím tiež v pohode....len niečo zacítim v hlave akokeby a mám ako keby spomalené videnie....že sa mihnem a pomaly sa to načítava akokeby ..neviem už čo mi môže byť... Doktorka mi dala lieky na zníženie vnútorného stresu.

MrsShpock

Mozes mat zaseknuty nerv. Skus este odborneho alebo neurologa aby ta poslali na CT ci MRT. Nemyslim si že by si z toho mal vysoky TK na oci by si mohol zaobstarat ocutein je velmi dobrý pre oci

ZoOm

U očného som bol tiež v Trenčíne... tiež mi nič nezistil...ale tieto "ťažkosti" začali od toho seknutia...užíval som Dorsiflex a pomáhal mi ... Neviem ale čo s tým... Mal som taktisto zvýšený krvný tlak. Môže to byť aj tým?