Dobre rano, tak moje svedomie a myslienky mi nedaju spat, tak som sa rozhodla, ze sa o svoj pribeh podelim s vami. Mam 26 rokov, v 17 rokoch som spoznala o 16 rokov starsieho muza, bol mily, slusny, z dobrej rodiny, a hoci sa mojim rodicom nepacil hlavne vekovy rozdiel, mne to v podstate bolo jedno, a bola som zalubena, prva laska, darceky, vecere, pozornost, atd. Po troch rokoch zacal u mna byvat, ja som si dokoncila strednu, a po strednej som hned nastupila do prace. Pracovali sme obaja, nie na rovnakom mieste samozrejme, len on mal ocosi viac prace ako ja a boli sme velmi malo spolu, videli sme sa rano, a o 11vecer ked dosiel, dal si sprchu a hned zaspal, takto sme fungovali do 2 oktobra 2014, v jeden vecer po praci som sedela za laptopom, bola som chvilu na fb, sice niesom velka fanusicka tejto socialnej siete, ale o par dni bolo tomu inak. Nasla som si stuchnutie od chlapa, na prvy pohlad velmi sympaticky, no prislo mi to bezvyznamne, a tak som odstuchla naspat. V ,,stuchani" sme pokracovali par dni, az mi napisal prvy, nevidela som dovod neodpisat, neslo o sex. reci, ani nic podobneho charakteru. Bol z toho isteho mesta ako ja, ale nezil tam, zil v zahranici 15 rokov, zacali sme sa bavit o beznych veciach, asi mesiac to bolo akoby som pisala s bratom, komunikovalo sa nam uzasne, a ja som mala pocit, ze sme jedna a ta ista osoba, mali sme vela spolocneho. Samozrejme, ze som mala cas s nim pisat, po praci som zvykla chodit s babami do mesta, a pod., ale radsej som utekala domov, dala sprchu, urobila kavu a hned na fb, koncili sme v praci priblizne rovnako, on o hodinu skor... okrem toho ma nikto doma necakal okrem mojho psa, kedze nasi sa od nas odstahovali do dediny. Po par tyzdnoch navrhol skype, nemala som namietky, koniec koncov vedel o mne takmer vsetko a ja o nom tiez, zacali sme skypovat, kazdy den od 15:00 do 23:00. A bolo vsetko jasne... 23 decembra sme sa prvykrat stretli ked prisiel domov na dovolenku a vianoce. Boli sme na pohar vina, rozpravali sme sa, bolo mi uzasne. Odprevadil ma k auta, pobozkal, potom sme sa stretli po vianociach 27dec., vyspala som sa s nim, 30.dec uz letel prec. Ostali sme v kontakte, pisali, skypovali. Potom prisiel na dovolenku v aprili, vtedy som prezila najkrajsie chvile svojho zivota, on ma robil stastnou, bravala som si dovolenky v praci kvoli nemu, aby sme stravili co najviac casu, priatel o tom samozrejme nevedel, bol stale v praci a domov chodila len dusa jeho spat. Najhorsie na tom bolo, ze sme mali mat v juli svadbu. Ano, viem, mozno ani jeden z vas nezareaguje, ale je to tak, napriek tomu, ze moj ,,milenec" nechcel aby som sa vydala, chcel ma vziat prec odtialto, ja napriek tomu som sa vydala, nechcela som znicit dvojich rodicov. Hneval sa na mna, nechcel ma ani vidiet, ale nemohli sme byt bez seba, tak sme skypovali dalej, pisali, aj po svadbe. Teraz uz manzelovi som sa priznala v novembri, znil ma a ja som ho vyhodila z bytu s tym, ze ho nemilujem a vsetko to bol len omyl, no nechcel ist prec a poriadne sa do toho zamiesali aj moji rodicia. Taktiez som im povedala pravdu, no nechcu ani pocut aby sme sa rozisli, a aby som odisla prec do zahranicia za nim. Takze som vlastne stale s manzelom, v jednej domacnosti,no je to jedno velke trapenie, ale inak to byt ani nemohlo, pre moju zbabelost, a pre vsetko co som zatajila, este som sa aj vydala, budem teraz trpiet. Odist nemozem, rodicia by nechceli aby som odisla, a utiec tiez nie je riesenie, Vie o mne cele okolie, kazdy aj manzelova rodina, nestretavam sa s nimi, pretoze sa hanbim. Chcela som v poslednej dobe to nechat tak zabudnut, a nejako si ho vymazat z hlavy, aby som zacala od zaciatku no neda sa to, nemozem, milujem ho. Urcite si polozite otazku ako s manzelom fungujeme, rozpravame sa, ale samozrejme, pozera na mna inak, ale fungovat musime, on odomna odist nechce, a ja zase nechcem ist prec od neho kvoli svojej rodine. Rozmyslala som o vselicom, ale nemozem odist, ani utiect. S ,,nim" som v kontakte minimalne, nechcem ho velmi kontaktovatm chcem aby sa vsetko ukludnilo, ale zasa, myslienky mi to nedovolia, on mi pise stale, caka ma, chce aby som isla za nim, a ja to chcem tiez najviac zo vsetkeho, no som zbabela, az prilis... Povedal mi, ze ak dokonca januara mu nepoviem, ci pridem za nim, tak ma zablokuje, a nebude ma kontaktovat. Teraz sa opytam vas, sice si poviete, ze niesom normalna, a budete na mna nadavat, ale chcem aby ste mi odpovedali, prosim, na moju otazku.. ist prec do zahranicia za nim a byt stastna? alebo zabudnut na neho, zacat s manzelom odznova, a urovnat vztahy v rodine?
Som asi ten najhorsi clovek na zemi, no som zamilovana tak ako nikdy
Dám ti radu ako žena dosť poučená životom..dávaj si pozor lebo tí očarujúci muži ako ten s fb vedia dobre hrať na viac stran... prežila som niečo podobne a poviem ti dnes by som na tvojom mieste mala istotu s manželom ako neistotu s človekom o ktorom ani neviem čo v zahraničí robí. Ked štuchal na fb teba myslíš že mu robí problém štuchat a písat si s ostatnými babami? už to že osloví len tak cudziu babu na fb o nom niečo dosť hovorí. ja som si tiež takto chvalabohu písala s jedným chalanom s česka a potom som zistila že má roky frajerku ktorá je chudera a ktorú stále podvádza čiže intuícia ma nesklamala.. ten drbnutý facebook je rajom pre kurevnikov ver mi tam si o sebe môže napísať ktokolvek čokolvek a aj tak pravda bude niekde uplne inde.. moj ex napr mal druhý účet kde vystupoval ako nezadaný ked sme spolu boli a tam samé komentáre od cudzích báb ako keby bol nezadaný... čiže naozaj bud opatrná lebo ten chalan čo ked na fb nájde niečo lepšie a potom sa zbaví teba ty prídeš o istoty? Ja som napríklad pre lásku prišla o všetky úspory zo zahraničia.. takže láska je naozaj slepá je to krásne byt zamilovaný ale dnes už po tvrdom páde viem že treba dať na rozum.. láska pominie...
Ahoj. Prvorade nechcem Ťa odsudzovať, vnímam to celé tak, že vo vzťahu chýba komunikácia. Niečo podobné sa stalo mne s bývalou, ja som vždy chcel komunikovať a ak bol riešiť problémy, ale vždy len JA. Potom to skončilo, že počas nášho vzťahu si začala písať s iným, ešte dokonca ma aj oklamala, keď sa s ním stretávala a doslovne keď sme išli spať tak si vypisovala s "kamarátku". Nuž a čo viem po našom rozchode a s ním dala hneď dokopy a verím, že som bol aj paroháč, nehovorím, že som bol 100 % vo vzťahu, ale ma napĺňal, myslel som si že bola zaľúbená, ale asi po čase to z nej vyprchalo a ja som sa viac a viac zamiloval. Veril som jej, ja som starý typ školy a nehľadám si bokovky ani som to nikdy nerobil a vzťah beriem aký je a snažím sa ho vychutnávať, ale po mojom poslednom som veľmi trpil a jednoducho bojím sa ísť do ďalšieho vzťahu a chvíľu mi to bude trvať a už pri mojom veku budem mať oči na stopkách a viac počúvať a sledovať vzťah.