Podvádzanie?

Príspevok v téme: Podvádzanie?
nika626

Neviem, čo mám robiť, s priateľom som 5 mesiacov. Raz som bola na jednej diskotéke, tam mal o mňa záujem jeden chalan, prišlo až na bozkávanie, chcel sa so mnou vyspať, ale to som neurobila. Bol v tom samozrejme alkohol. Stalo sa to, keď sme boli s priateľom približne mesiac, odvtedy ma to trápi, chcela som mu to aj povedať, lebo sa odvtedy cítim nechutne. Myslím, že sa so mnou rozíde, ak mu to poviem, ale na druhej strane ho mám rada, náš vzťah sa odvtedy posunul, ale to "klamstvo" ma stále nepustí ďalej. Stále kvôli tomu plačem, keď som sama, cítim sa ako štetka, som zúfalá....Má zmysel mu to povedať, myslíte, že by mi mohol odpustiť? Mám ho neuveriteľne rada, uvedomila som si to možno až neskôr, ako mi na ňom zaleží

Mesačný princ

hej zbaviť sa ťarchy je to najľahšie. Ak si to už spravila, tak to ber ako poučenie a nezaťažuj tým nikoho. Odpustenie musíš nájsť v sebe a jedine v sebe.

a ak to nedokážeš, tak by si nemala mať vzťah

nika626

Ano, stalo sa to len raz, moznosti bolo viac, ale uz nikdy som nechcela a ani nechcem nic take spravit. Mam teraz ale taky pocit, ze je to vztah na "necistych zakladoch"

Mesačný princ

Tak mala by si si niesť svoje svedomie sama a nie prenechať svoj bordel niekomu inému, kto ti ešte dôveruje. Je to údel, ktorý budeš musieť znášať ak nie si natoľko sebecká a nechceš ublížiť aj jemu!!!
Dosť, čo si ublížila samej sebe!

h.l.

Ak mas priatela a na diskotekach sa olizujes s druhym tak ano, si stetka...ak sa ti to stalo len raz, tak ok, radsej mu o tom ale nehovor a tieto "chyby" neopakuj.