Neviem, čo mám robiť, s priateľom som 5 mesiacov. Raz som bola na jednej diskotéke, tam mal o mňa záujem jeden chalan, prišlo až na bozkávanie, chcel sa so mnou vyspať, ale to som neurobila. Bol v tom samozrejme alkohol. Stalo sa to, keď sme boli s priateľom približne mesiac, odvtedy ma to trápi, chcela som mu to aj povedať, lebo sa odvtedy cítim nechutne. Myslím, že sa so mnou rozíde, ak mu to poviem, ale na druhej strane ho mám rada, náš vzťah sa odvtedy posunul, ale to "klamstvo" ma stále nepustí ďalej. Stále kvôli tomu plačem, keď som sama, cítim sa ako štetka, som zúfalá....Má zmysel mu to povedať, myslíte, že by mi mohol odpustiť? Mám ho neuveriteľne rada, uvedomila som si to možno až neskôr, ako mi na ňom zaleží
Podvádzanie?
kasli na to...to vobec neries...stalo sa..chyba..kazdy spravi..nemusi vsetko vediet..ani ty by si vsetko vediet nechcela...hlavne je, ze chcete byt spolu a je vam teraz dobre...poucenie pre teba, bud sa vyhni alkoholu na diske, alebo nechod tam, kde ciha ,,nebezpecenstvo,, ak mas chut si vypit...alebo si vypi s frajerom a potom jeho mozes cmulat do rana ;) :) zober si z toho poucenie do buducna..a nevrav mu to :) good luck :)
Ked nevies tak nepi :D
Ja nechapem. Ja som v zivote nebola opita, pijem minimum ci skor vobec a viem sa zabavit aj bez alkoholu. A je zaujimave ze v case cerstvej zamilovanosti mas potrebu sa s kdekym olyzovat :D To su fakt hlboke city, vernost a oddanost. No zrejme aky isiel taku nasiel a vrana k vrane sada. Tak co. V dnesnom svete nie si ani prva ani posledna. Pouc sa z toho a riad sa v zivote tym, aby si inym nerobila co sama nechces aby ini robili tebe
Zvlastne, ja ked som bola v puberte, a isla som sa zabavit na disco, cim viac som mala vypite, tak tym som bola na mojich ,,napadnikov" nevrlejsia, vtedy som mala v hlave len to, ze chcem mat pri sebe len toho ,,mojho". Nuz, ty si podlahla, a teraz ti to tvoje svedomie vracia aj s urokmi. Pouc sa, drahemu to nehovor a dufaj, ze karma ti to nevrati :)
Alkohol = obyčajná výhovorka...mám 21 rokov, v mojom veku dievčatá ešte nevybláznené, nevedia čo chcú od života..ja mám snúbenca, ktorého milujem a čakáme bábätko..ale vždy aj keď som si vypila, vedela som čo robím a ani vo sne by ma nenapadlo ísť za druhým...alkohol len sprostá výhovorka, aby ste sa mali s čím obhajovať...keď podjebeš raz, podjebeš zas...tu ide o to že ti asi niečo chýba a niečo si dokazuješ....
to mam najradsej staci vam si vypit kus a uz sa cmulate a valate s prvym chlapom co vas chyti za ruky. Staci ze vam trosku aj jemu udrie alkohol do hlavy a stracate nad sebou kontrolu. Alkohol je najcastejsie pricina nevery. Vsade kde sa pije tam je velke riziko ze sa bude kurvit
Milujem taketo nevyzrete dievcata co sa s prepacenim kurvia po diskotekach a chovaju sa ako stetky a potom placu a doprosuju sa ked ich chlap posle do riti....mala by si sa uvedomit co je tvoja priorita
samozrejme, ze to nie je ospravedlnenie, to len take urcite odvovodnenie, ja si to ani ospravedlnovat nechcem, viem, ze som tomu na vine ja, mohla som povedat nie
bol v tom alkohol, to je akoze ospravedlnenie?
Stalo sa, je to minulosť. Teba teraz hrzie svedomie, ale podľa toho, čo píšeš, ti na vašom vzťahu záleží. Čo vyriešiš tým, že priateľovi o tej diskotéke povieš? Ak tú "neveru" berieš ako jednorazové zlyhanie, ktoré už nechceš opakovať, ja osobne veľmi nevidím význam v tom, hovoriť to partnerovi. Môže to narobiť viac škody ako úžitku. A pritom nejde o neúprimnosť. Dôležité je, že si si svoje pocity uvedomila TY. Veľa šťastia.
Mne sa to stalo tiez kamarat mal 18 a ja som trochu v naladicke zasla do izby jeho brata... priatelovi som to povedala hned rano po tom a on bol rad ze som bol uprimna a ze s to dozvedel odo mna a nie inych ludi a odpustil mi a mame sa radi do teraz :)