Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priateľ nerád chodí von s inými luďmi

Príspevok v téme: priateľ nerád chodí von s inými luďmi
palica

ahojte ženy, mali ste niekedy s chlapom taký problém že sa mu moc nechcelo chodiť po vonku, akciách a pod. aj s druhými ludmi?
s tým mojím nie sme spolu zatial ani rok, vždy máme spolu čo robiť, či už pozreme film, zahrajeme si niečo, prejdeme sa a tak... vždy niečo také kde sme sami dvaja. Ale mám kamaráta ktorý by ma rád ťahal po vonku, koncerty, pivo... Keď chcem zobrať aj priateľa tak on nechce ísť (raz som ho vytiahla) a mám pocit že sa mu ani velmi nepáči ked idem aj bez neho len s kamarátom. Veľakrát som nikam nešla aby som ostala doma s ním, kamaráta postupne asi strácam kedže ma už tak často nikam nevolá. Nie som ten typ ktorý by stále chodil len po akciách ale rada sa stretávam aj s inými luďmi, naproti tomu priateľ odkedy sme spolu nechodí s jeho kamošmi von. Dneska ma kamarát volal na akciu, tak som súhlasila. Priateľ však nechcel ísť nikam tak som nakoniec s ním ostala doma.
Nie je to síce tak že by mi to zakazoval ale von nie a nie (iba ked ideme sami dvaja) a potom je ešte aj smutný ked je doma sám. Dá sa s tým niečo urobiť? A žiadny rozchod neplánujem, velmi ho ľúbim a nevidím to ako dostatočný dôvod, len by som ho rada vytiahla medzi ľudí.

Pre zyvka

to ze clovek nechce travit cas s inymi ludmi, ale s partnerom z neho nerobi introverta!!!!!
mozno len nieco prehliadas nevenujes sa mu a nie kazdeho to bavi chodit po diskotekach baroch a akciach, ked ma vztah chce travit clovek cas hlavne s partnerom nie s jej/jeho kamaratmi , casom to prestane bavit aj toho "najuuuuzasnejsieho" ...

martinez877

Nieje nič horšie než introvert vo vzťahu tiež som mal takú babu bol to des stále sa len odúvala nikam nechcela chodiť no proste otras ja som ju vždy volal nech ideme von aj s partiou kamoši kamošky sadnúť si ona stále nie nie potom sa nebavila ale týždeň či dva . Som rád že už takú babu vedla seba nemám teraz mám skvelé dievča síce nieje žiadna miss obyčajná priemerná kočka ale je úžasne pozitívne naladená otvorená priateľská stále sa spolu smejeme proste úplny opak ex... neni dobre ked sú medzi ľudmi rozdiely ono to časom začne škrípať

Mesačný princ

lolinka - neblázni...Jej priateľ predsa nie je divožienka, aby ho chodila venčiť do lesa :D

Nie milá zakladateľka, toto je len nedostatok komunikácie, ješitnosť na oboch stranách a rozdielne názory na život. Pravdepodobne sa k sebe vôbec nehodíte a čím dlhšie bude pokračovať tento stav, tak tým sa mužská ješitnosť začne prelínať do frustrácie a následnému odporu ku čomukoľvek. Tak si dávaj pozor.

Buď to riešte teraz alebo čakajte potichu na koniec vzťahu, ktorý je neodvratný. Ak nemáte nič spoločné tak načo ste vlastne spolu? Sex si môžete zabezpečiť aj bez vzťahu.

Vôbec by som tvojho priateľa neklasifikoval ako introverta, len sa jednoducho zaťal. Viem to z vlastnej skúsenosti.
A čím dlhšie toto bude trvať, tak tým to bude horšie.

Chceš radu. Rozprávajte sa, aj keby vám mali tiecť slzy a keby ste mal po rozhovore nasledovať rozchod, tak sa netrápte. Inak to nevyriešite. nemôžete predsa do konca života fungovať v režime on má svoj život a ja mám svoj.

Už nie si ,,ty,, alebo ,,on,, už ste ,,VY,,

Ak si nesedíte teraz, čo bude o pár rokov?

lolinka

No nejak si povahovo nesedite, on je introvert, nerad chodi medzi ludi a na akcie a ty si zase extrovert. Ale da sa fungovat aj takto, nemusite sa samozrejme hned rozchadzat. Staci, ked budete obaja dost tolerantni a ked si stanovite nejake pravidla. Porozpravaj sa s nim o tom, ako travite svoj volny cas, ako ho chce travit on a ako ho chces travit ty a potom skuste najst nejake kompromisy. On nech ti povie, ci mu vadi, ked ides von bez neho a ak nie, tak lahka cesta. Chod von sama so svojimi kamosmi, ale neprehanaj to, nechodievaj tak nejak prilis casto. Jeden vikend chod s priatelom niekam do lesa, druhy vikend chod do spolocnosti s niekym inym. Vsak on si musi tiez najst aj nejake vlastne konicky, je na nom co zatial bude robit kym ty si vonku, ale nemoze ta nutit byt stale len s nim a nikam nechodit. Ty ho zas nenut chodit na tie akcie, kedze sa na nich neciti dobre. Musite si urcit jasne pravidla a potom nebude mat ani jeden z vas vycitky a mozete v pohode fungovat. Nie ste prvy ani posledny par introvert-extrovert, aj ini tak v pohode funguju.