Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priateľ nerád chodí von s inými luďmi

Príspevok v téme: priateľ nerád chodí von s inými luďmi
palica

ahojte ženy, mali ste niekedy s chlapom taký problém že sa mu moc nechcelo chodiť po vonku, akciách a pod. aj s druhými ludmi?
s tým mojím nie sme spolu zatial ani rok, vždy máme spolu čo robiť, či už pozreme film, zahrajeme si niečo, prejdeme sa a tak... vždy niečo také kde sme sami dvaja. Ale mám kamaráta ktorý by ma rád ťahal po vonku, koncerty, pivo... Keď chcem zobrať aj priateľa tak on nechce ísť (raz som ho vytiahla) a mám pocit že sa mu ani velmi nepáči ked idem aj bez neho len s kamarátom. Veľakrát som nikam nešla aby som ostala doma s ním, kamaráta postupne asi strácam kedže ma už tak často nikam nevolá. Nie som ten typ ktorý by stále chodil len po akciách ale rada sa stretávam aj s inými luďmi, naproti tomu priateľ odkedy sme spolu nechodí s jeho kamošmi von. Dneska ma kamarát volal na akciu, tak som súhlasila. Priateľ však nechcel ísť nikam tak som nakoniec s ním ostala doma.
Nie je to síce tak že by mi to zakazoval ale von nie a nie (iba ked ideme sami dvaja) a potom je ešte aj smutný ked je doma sám. Dá sa s tým niečo urobiť? A žiadny rozchod neplánujem, velmi ho ľúbim a nevidím to ako dostatočný dôvod, len by som ho rada vytiahla medzi ľudí.

Bubliii

A čo ak kamaráti odpísali jeho a preto sa s nimi už nekontaktuje? To by sa dalo pochopiť... On to možno prezentuje tak, že ich odpísal on, ale pravda môže byť niekde úplne inde

Mesačný princ

palica - nikto len tak neodpíše kamarátov. Nejaký dôvod mať musel a možno to spravil kvôli tebe. Nevadilo ti náhodou, že sa ti nevenuje alebo, že je stále s kamarátmi?

Normálne to určite nie je ak niekto z ničoho nič ,,odpíše,, kamarátov.

Filip TT

Patejdl sice spieva "ak su dvaja stastni nechyba im treti" ja si vsak nemyslim, ze to takto je.

Nie je dobre zahodit priatelstva, izolovat sa a naviazat sa len na partnera. Podla mna to znizuje "social skills" a nakoniec je to proti tomu samotnemu vztahu, lebo do neho neprinasate nove pohlady, ktore by ste nacerpali inde.

Pises, ze aj on sam mal kamaratov, ktorych teraz odpisal. Skus mi navrhnut, ze ked teda nechce chodit on s tvojimi kamaratmi, ci by ste nemohli chodit do spolocnosti s jeho kamaratmi.

Mesačný princ

Bubliii - nie je to názor, píšem z vlastnej skúsenosti a nie všetci ľudia fandia ,,voľnému,, vzťahu, ako sa tomu dnes hovorí. Ale ok.

Bubliii

Neviem, čo riešite preboha, však choď si von s kamarátmi a on ostane doma. Inokedy zase môžete ísť von vy dvaja. My takto v pohode fungujeme dlhé roky, naozaj keby sa kvôli tomuto ľudia rozchádzali, neviem, kde by sme došli... Chce to len trošku tolerancie a akceptácie vo vzťahu, podľa mňa tu niektorí máte prehnané názory (hlavne Mesačný princ)

sdfghj

Martinez877...najhorsi pre vztah je introvert preco . pretoze ty si este nevyzrete decko?? Baba ktora nechce travit chvile v spolocnosti tvojich kamaratov ale chce byt s TEBOU je des + to, co si tu o svojej ex napisal...karma vie byt svina...raz budes mat aj ty akcii a lozenia po diskotekach plne zuby, ale budes mat taku zensku ktora sa ti bude tahat po diskotekach a podnikoch so svojimi "kamaratmi" ...a ktovie co este...potom budes rad aj za taku "introvertku" ktora by chcela travit aspon chvilu s tebou...tak si to dovtedy uzi...

weirdo

suhlasim s tym co napisal mesacny princ 01.01.2016 14:50:46.
a to od martineza je trosku nedomyslene "Nieje nič horšie než introvert vo vzťahu". to potom introverti mozu napisat ze nie je nic horsie vo vztahu ako extrovert. treba to brat tak ze ludia su rozdielni a nie kazdy nam sadne. pokial niekto nerobi nieco zle tak akokolvek zovseobecnovacie hodnotenie tohto typu ako predviedol martinez je nezmyselne. jedine co sa da konstatovat je ze introverti su ini nez extroverti a ze subjektivne niekomu vyhovuju jedni, inemu zas druhi. netreba pri hladani baby mysliet vtakom ale mysliet aj na to aka je povaha, osobnost.
apropo introverti nemusia byt hned domasedi. akurat ich nelaka velka spolocnost a radsej im vyhovuje spolocnost jednej max dvoch osob s ktorymi si rozumeju. a niekedy chcu byt aj sami, podstatne castejsie nez extroverti. a su taki ktori radi chodia von, ako ja napriklad. moze to byt priroda, alebo nejaka kultura, ale aj mesto, akurat bud sam alebo po boku nejakej milovanej osoby. nerobi mi problem si aj sadnut niekam na caj, poharik, ale musi to byt kludne miesto, kde clovek moze mat aj trosku nejake sukromie. netreba robit z introvertov strasiakov na zaklade nejakej jednej subjektivnej negativnej skusenosti.
tolko na obhajobu nas introvertov :-) !

kafe

Teraz robíš ústupky a prispôsubuješ sa len ty. Ste mladý obaja, kedy chcete žiť? Sedieť doma na zadku môžete ako starci. Nevidím problém v tom aby ste sa dohodli na kompromise. Lebo ak sa budeš prispôsobovať len ty, skôr či neskôr ťa to prestane vo vzťahu baviť.