Priatel ma podviedol..ja jeho nie a ani som nemala chut..ale teraz...ked si na to spomeniem ako ma bez pocitu viny podvadzal mam chut mu urobit to iste a trosku si pripadat ajja ta zla..resp. zabudnut na jeho neveru a mysliet an tu moju...trosku v mysli ujst z toho stereotypu, ze ja som podvedena chuderka.... Myslite ze to riesim hlupo?
Chcem ho podviezť
ale babenky. O čom sa tu bavíte. Že podviedol, to je jedna vec. Že uvažuješ o nevere to je vec druhá. Ja si myslím, že ty ani tak nechceš byť neverná ako byť slobodná v rozhodovaní kde kedy a s kým. Jednoducho stane sa čosi, príde príležitosť , sympatie atď a budeš chcieť byť práve s ním, s tým druhým. A keď sa tak stane a vyspíš sa s ním, tak si to chcela. Keď sa s ním nevyspíš, tak si to nechcela a ten tvoj potom ozaj stojí za odpustenie. Nechaj to na svoje srdiečko.Pa
a ja jaj, už dávno neplatí oko za oko, zub za zub, zamysli sa trošku nad tým všetkým, možno mal dôvod to urobiť
precitaj si svoj prispevok tak, ako by ho pisal niekto iny. a potom skus tej osobe poradit. mozno tak prides na to, co mas robit.
Ja viem aj z mojho pohladu to vyzera blbo..zatial som to nedokazala spravit. Tak isto ked som ajs niekym vonku s chalanom, tesim sa konecne na draheho, ze s nim budem.....ze nebudem s tými suflikantmi...
JA som sa s tou myslienkou iba hrala...že co keby....
Ano, riesis to velmi hlupo. Ked ho lubis tak mu odpust (za predpokladu ze ho to mrzi), ak ti ide iba o vyrovnanie score tak sa mozte rovzo rozist.
Tahaj od neho co najskor.... Ziadnym sexom to nevyriešiš... Bude to robiť stále a Ty sa zblázniš....Ver
Boal to otazka do plena :) vsetko urobim tak ako sa budem citi..diky za teple rady :) enjoy
posledna veta... urob to... a potom nam sem napis ako to dopadlo a ci sa potom citis lepsie...
necem sudit... len ti tu kazdy napisal v podstate to iste... ze to nemas robit... tak uvaz
Toto bola len skuska, ze ci niekto odkaze pochopit a potom poradit A nie sudit.