Dobry den.
Uz som tu raz pisala. A chcem sa vas opytat, poradit - co vam pomahalo prekonat strach a moznu beznadej? Viete, mam uz iba otca a pozorujem na nom, ze je to s nim uz horsie a horsie. Pomaham mu ako viem, staram sa onho, ale uvedomujem si, ze voci smrti som bezmocna. A kedze mam uz iba jeho a ja som inak uplne sama, sledujem na sebe obrovsky strach z moznej straty otca. Lebo ja po jeho smrti ostanem sama uplne a tieto obavy, strach ma uz tak opantali (z toho: co len potom so mnou bude?), ze v noci nespavam a ked aj zaspim od unavy, tak mam zle sny a budievam sa skor potom unavena, znicena, cela mokra od strachu, nez oddychnuta a vyspata. Z toho som potom aj dost slaba, unavena. Casto aj kvoli tomu placem. Stale rozmyslam co len potom bude? Keby som aspon niekoho mala, myslim muza oporu po svojom boku. Predsa len dvom je lahsie v zivote nez samemu. A neviem ani potom si dat rady s tymi muzskymi zalezitostami (pomoc s domom a tak). Lenze laska sa neda objednat, nepride len tak. A pritom mam v sebe tak vela lasky na rozdavanie, viem ze by som bola niekomu dobrou priatelkou zenou, ze nie som vo svojej podstate zly clovek, nie som ani hlupa ci najspatnejsia na svete. Som dost uzavreta, nezvyknem chodit moc von, takze ani tych prilezitosti niekoho spoznat su nizsie. A zas skola, robota doma, starostlivost o otca. Bojim sa toho zufalstva co bude so mnou az uz ani otca tu mat nebudem, ze budem uplne sama ako prst. A neviem, ako ten strach prekonat, ze raz stratim aj jeho. A neviem, co bude so mnou dalej? Bol niekto v podobnej situacii prosim? Co vam pomahalo a pomohlo? Dakujem
Strach z moznej straty otca
vam dr.. be? chodte s tymi produktami do rici. Nepotrebuje doplnky... potrebuje radu a partnera... vy dem.. tni obchodni zastupcovia tretotriednych znaciek
kolko mas vlastne rokov? podla toho ti napisem nazor k tvojim obavam..
Cemio Koenzým Q10 30mg s biotínom 30+30 cps
Cena: 6,86 €
Balenie: cps 30+30 ks zadarmo
Výrobca: Cemio Switzerland, s.r.o.
Dostupnosť: Skladom
Kód ŠUKL:
EAN: 8594160271797
Typ produktu: Potraviny a doplnky výživy
Cemio Koenzým Q10 30mg s biotínom 30+30 cps
Popis produktu:
Výživový doplnok obsahuje Koenzým Q10 a biotín.
Biotín prispieva:
k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie,
k správnej funkcii psychiky,
k správnej premene makronutrientov,
k správnemu fungovaniu nervového systému
Výrobok neobsahuje cukor, lepok ani laktózu.
Platí, čo som napísala..Ak na niečo nemáš, a dokola to riešiš, výsledkom nie je progres, ale chaos. Na to, aby si sa stal prezidentom, nestačí myslieť ako prezident, ale mať potrebné predpoklady a vedomosti prezidenta. Na to, aby si bol zdravý, nestačí chcieť byť zdravý, ale myslieť zdravo, zdravie precítiť v každom okamihu. Že je to viac ako náročné, je jasné. Ale treba sa učiť ovládať myseľ, predstavy. To platí aj pre dievča z tejto témy. Ja chápem, že je to ťažké zbaviť sa obáv a strachu, ale iná cesta ako zmena postojov a myslenia nie je. :o)
anjelik * - no ono aj taký prezident možno myslel nato, že bude prezidentom a keby nato prestal myslieť, tak teraz nie je prezidentom ale veterinárom.
Nie je podľa mňa na mieste ubrať z nárokov len preto, aby sa človek uspokojil s niečím, s čím nie je stotožnený na 100%, s nárokom, ktorý je síce reálnejší ale zaplní len potrebu, nie dušu.
Potom je ale na mysli, aby tvorila realizovateľné myšlienky. Pretože práve myslením na niečo, čo sa realizovať nedá, vzniká v hlave rozpor, ktorý sa navonok prejavuje problémom. Zacyklením napr. Myseľ následne stráca aj kontrolu nad telom a to sa prejavuje zase na zdraví. :o)
Ja viem anjelik. A pochopi najlepsie len ten kto nieco podobne preziva alebo sam zazil
Vlčí mak, tvoj smútok steny nedokážu zachytiť. Pretvarovať sa naozaj nestačí, to musíš myslieť a cítiť úprimne a úprimne tomu aj veriť. Iba tak pomôžeš. :o)
BlueberryNN. Dakujem a ano, pokusim sa tie socialne kontakty nadvazovat. Aj ked to bude tazsie, ked vidim v realite, aka vacsina ludi je. Ale verim, ze budem mat skor stastie na tych lepsich nez opacne