ludia stalo sa vam uz niekedy, ze o vas prejavil niekto zaujem (vazne alebo len tak) a vy ste ho odmietli (z roznych pricin a dovodov) no casom ste si uvedomili, ze po nom tuzite a milujete ho, no uz bolo neskoro pretoze ten clovek bol uz zadany?
co robit v takom pripade? :(
odmietnutie
pozri, nemusíš sa tým zhrýzať a ľutovať svoje rozhodnutie ako OBROVSKÚ chybu. Malo to byť presne tak, ako to bolo. Lebo keby ste mali byť spolu, tak to cítiš inak a neodmietla by si ho. Niečo ti na ňom vadilo, alebo si ty nebola v poriadku - začínať niečo v porozchodových stavoch... nem dobré. Proste kašli na to, stalo sa a sústreď sa na seba. Neboj, ono to blbé obdobie prejde a zas bude fajn... vyrev sa, vysmúť sa, vyzúr dosýta. Neni jediný chlap na svete. Nádych, výdych, ide sa ďalej.
kafe mas pravdu, ale bolo to inak
v tej dobe som bola po rozchode a aj on riesil nieco podobne a este niekoho ... nemyslim ze som len ja ta zla a ja som na vine
priznavam ze som sa chovala ako uplna krava
na kavu sme chodili, pretoze chcel byt so mnou, stale sme sa stretavali a stale sa snazil
behom toho som zmenila asi tri telefonne cisla, vyhybala som sa mu ako sa dalo a chovala som sa tak, aby som ho od seba odohnala (co sa mi vlastne aj podarilo) casom som ale zistila, ze chcem byt viac a viac s nim aj "inak"
ale v tej dobe uz myslim niekoho mal, uz sme sa tak casto nestretavali a teraz niesme v kontakte vobec
:D žasnem. Tak ty si sa zle rozhodla, ale sviniar je on, že až do konca života neobletoval teba. Ano, radšej hodiť vinu na neho, ako priznať svoju chybu.
Sú ženské, čo si myslia, že sa všetko musí točiť okolo nich. Ale sú chlapi, čo majú aj svoju hrdosť a nebudú sa pchať do zadku ženskej, čo nemá záujem. Lenže potom si takéto trúúbky uvedomia, že sú osamelé a zrazu by im bol dobrý HOCIKTO. A začnú žiarliť a obviňovať okolie, nie seba, že ako to že ten záujem o jej osobu už pohasol a neni večný. Nuž jednoducho neni a chybu si spravila ty, nie dotyčný chlap. Tak sa s tým zmier a nekydaj na druhých. Lebo druhí za to naozaj nemôžu, že si sa zle rozhodla. Nabudúce si to určite nepšie rozmyslíš, či niekoho odpálkuješ alebo zájdete aspoň 2x na kávu.
Mimochodom, odmietnutie toho chalana asi bolelo tiež. Len nie je natoľko sprostý, aby sa z jedného odmietnutia zrútil. Ako si našiel on kočku, čo ho neodmietla, nájdeš si niekoho aj ty (pokiaľ sa nebudeš hrať na nedobitnú kravu).
dakujem za odpovede
ked si ten clovek najde niekoho ineho, tak to ani vazne nemohol mysliet
uz sa to nedozviem, ale mam pocit ze sa len bavil na moj ucet
Aj ja prežívam niečo podobné, takže viem ako sa cítiš. Človek nemá do ničoho chuť, je sklamaný a neustále premýšľa...aj keď sa to ľahko hovorí, mala by si mať hlavu hore a ísť ďalej. Ako tak ale čítam tvoj príspevok, nie je to až také zlé ako to vnímaš :) Píšeš, že už o teba prejavil záujem z čoho mi vyplýva, že ťa musí mať stále rád (pokiaľ to myslel úprimne a nebolo to len také chvíľkové vzplanutie). Terajší vzťah má možno len preto, že si ťa chcel nejako ,,nahradiť'' a dokázať ti, že vie byť aj bez teba...toto sú len moje hypotézy, takže ich neber ako nutnú pravdu, možno sa mýlim...Chcel som ti tým len naznačiť, že to nemusí byť až tak v kýbli a možno keby chvíľu počkáš, uvedomí si to aj on a možno sa nájde riešenie :) V každom prípade sa na to ale nespoliehaj a začni sa viacej socializovať, hlavne nebuď sama, viem o čom hovorím...
Zažil som to. Počas VŠ mi jedno dievča vysielalo signály, ale ja som to ignoroval, lebo som nerozumel jej povahe. Neskôr som ale pochopil, že je to poklad, oslovil som ju s pozvaním, ale už bolo neskoro, už mi len vysvetlila, že u nich doma má chlapca. Urobil som s tým to, že som sa snažil na ňu nemyslieť.
Malo to však pre mňa veľký význam, lebo som vďaka nej spoznal, čo hľadám u mojej manželky. Asi o dva roky na to som spoznal na jednej akcii dievča, u ktorého som hneď rozoznal, že je to ten typ a od toho dňa som sa jej držal. Teraz je 16 rokov moja manželka a mám ju stále rád.
kto si tymto nepresiel nevie co je zivto
Sorry, mňa si nevšímaj:-)
Máte moju podporu, v opozícii Vám však len tak ľahko nič nedarujem!
Srandičky, srandičky, viem byť aj vážny, keď treba.
mam56 - preco to pises zrovna do mojej temy?