ludia stalo sa vam uz niekedy, ze o vas prejavil niekto zaujem (vazne alebo len tak) a vy ste ho odmietli (z roznych pricin a dovodov) no casom ste si uvedomili, ze po nom tuzite a milujete ho, no uz bolo neskoro pretoze ten clovek bol uz zadany?
co robit v takom pripade? :(
odmietnutie
urcite za nim nepojdem, vsak ma priatelku
myslim ze dobra rada je odist prec vyhybat sa a nevidiet to
Ahojte Daria**, ak mozem, vnimate podnety k tomu ze ho mate rada, resp. vnimate podnet k nemu?
Ak ano (co zrejme ano kedze sa tento podnet prejavuje), a ak sa to opakuje (v priebehu dna dostavate znovu tieto podnety) tak ak mozem zo svojej skusenosti, chodte kam Vas zivot vedie.
Chodte za nim, povedzte mu co mate na srdci, vsetko vsetko vsetko co mu chcete povedat/prejavit povedzte, jednoducho budte otvorena.
(nase zivoty z môjho vnimania trpia prave na zatrplklost, ked sa dari zacneme byt nevdacni a potom ked sa nam vrati tak nam je vsetko luto ..... z mojej osobnej skusenosti, potlacane podnety naberu na intenzite, bude coraz intenzivnejsie ... ono ked si vlastne pozrieme preco sa bojime ospravedlnovat alebo ist za ospravedlnit aj za to co sme nespravili, je to prave to ja, ta kvazy sebeckost...sme to my sami co brania zivotu v ziti.)
Ja Vam drzim palce Daria** a prajem Vam vela stastia radosti pohody spokojnosti a kludneho srdiecka, budte viac otvorena k tomu co citite a prejavte tieto pocity, aspon pre mna je lahsie zit tak, ze clovek prejavuje co citi.
Daria presne ako podomnou napísané
ak niekoho miluješ tak vyhľadávaš jeho prítomnosť čo najviac
ak nemiluješ tak sa mu začneš čo najviac vyhýbať
ktorý je jeho prípad? Ak si ho odmietla a on už má inú, tak mu už daj pokoj.
Nič sa nedá robiť len zabudnúť. Čo bolo bolo, už to nezmeníš.
Zmeniť môžedš jedine tak miesto, odísť a nestretávať daného človeka, nevyhľadávať jeho prítomnosť, vyhýbať sa mu čo najviac. Najlepšie pomôže totálna zmena prostredia.
Platí staré dobré známe ľudové porekadlo
ZMIZNE Z OČÍ, ZMIZNE Z MYSLE
Ináč sa bude veľmi trápiť a škodiť si na tele aj na duši.
a mimochodom, nezalozila som temu aby som dostala nejaky navod na to ako ho ziskat
ale pytam sa, ci sa to niekomu uz stalo - ako to dopadlo a ako to riesil ...
na nikoho sa nepotrebujem upinat tak prosim ta neprekrucuj vsetko co napisem na tvoje divne "dojmy" a vymysly
takto to vobec nieje len ty vsetko prekrutis aj v inych temach co som si vsimla
jasne, potrebujem sa na niekoho upinat a budem ho odmietat
aspon nepis uz pi co vi ny!!
Človek by si mal jednu zapamätať a to to, že každý deň by mal brať ako deň svojej poslednej šance, najmä čo sa týka vyznania náklonnosti k osobe opačného pohlavia. Nebáť sa osloviť, pozvať, komunikovať sa osobe ktorá mi je sympatická a o ktorú mám záujem.
Jednoducho brať daný deň keď nad tým premýšľam či ísť do toho a skúsiť to osloviť, pozvať ako deň posledný.
Lebo čo ak ten deň mám zomrieť? Čo ak je to môj alebo jej/jeho posledný deň lebo nikdy nevieme či sa dožijeme zajtrajška. A čo potom? Ak tá/ten tu už nebude? Navždy som stratil/la svoju šancu vyznať jej svoju lásku, náklonnosť, kamarátstvo, záujem. Navždy lebo už je mrtvá/vý.
Povedať si, čo ak je tento deň jej/jeho posledný a ja už nebudem mať šancu. Nebudete to ľutovať? Bude vám tak strašne chýbať keď tu už nebude, ale svoju šancu už nedostanete aby ste to jej/jemu povedali.
dobre. Tak je to jediný chlap na svete pre teba.
Vieš čo je skvelé na veštení? Že tá baba vidí (alebo si vymýšľa, aj takých je dosť) jednu z ooooobrovského množstva ciest a možností v tvojom živote. Ty sa po nej môžeš ale nemusíš vybrať. Vybrala si si upnúť sa na niekoho, koho si najprv vôbec nechcela a potom zas chceš iba jeho. Pripomína mi to malé rozmaznané decko, čo nevie čo chce, alebo čo chce vždy iba to, čo nemôže mať. Tvoj život.
nieje jediny chlap na svete ale pre mna JE
dokonca predtym ako som ho stretla som s kamaratkou bola (len tak zo srandy) u kartarky
povedala mi ze ma caka este vten den stretnutie s mojim osudovym chlapom (bola z mesta vzdialeneho 50km) dokonca mi ho presne opisala
jasne ze som tu predpoved nebrala ani neberiem vazne
no ja som sa s nim fakt este v ten vecer stretla