Bolesti a teplota

Príspevok v téme: Bolesti a teplota
Tetatuta

Ahojte, potrebujem vediet, ci sa uz niekto s tymto stretol a co to je: rano sa najem, vsetko ok, dam si obed a hned ma zacne boliet brucho. Po 13 hod uz mam teplotu a bolest aj v pravom boku, hori mi chrbat. Vecera-to iste. Pri kazdom jedle musim uzit pankreolan, inac ma ako keby "pali zaha" tak zvlastne. Mam absolvovane vsetky vysetrenia, kolono, gastro, mr, vsetko v poriadku. Gynda tiez ok. Prosim, poradte, co s tym, trva to uz skoro rok

RNG

Nuz ja za tym vidim znicene travenie, tj virusami znicenu vyrobu kyselin a enzymov.
Ked nemas v zaludku dostatok kyselin tak sa tam rozmnozuju rozne bakterie co dostavas na jedle. A mozu tui sposobit otravu zaludka a ked sa presunu do criev tak hnacky, ked sa telo snazi zbavit skodlivych m,ikrobov. Dopln si kyseliny, nielen enzymy, a ked enzymi tak radsej kvalitny pancreatin ako farmaceuticky zniceny pancreatin v pancreolane
Samozrejme mas znicenu aj crevnu floru takze ber zmes mikrovlaknin a kvalitne probiotika, aby si si obnovila spravnu probioticku floru v crevach

N-ika

tetatuta- ten link je na inu stranku ;-) ja mam totiz SLE a je to stranka urcena tejto chorobe ale su tam pacientky aj s RA a hlavne ta stranka zije a chodi tam vela dievcat ktore uz toho vela zazili...skus polozit svoju otazku aj tam :-) ver mi ze sa tam skor dockas fundovanej odpovede nez tu ;-) minimalne su tam realne chore zeny so skutocnymi skusenostami :-) a ak chces, mozme popisat aj osobne, nemam problem :-)
najdes ma na ladynika@azet.sk

Tetatuta

N-ika, myslis m&tvoja artritida na fb? Som tam, ak to myslis. Nie je vela takych pacientov ako, preto to riseim, ci sa s tym niekto stretol a co robit. Uz som brala vsetky bio, ktore su dostupne. Bud mi ublizili este viac alebo nezaberali vobec. Mozeme si popisat aj sukromne

N-ika

Skus (ak si na fb) ist na tuto stranku a spytaj sa dievcat, viacere sme tam ktore absolvuju (absolvovali) bioliecbu, s roznymi autoimunitnymi ochoreniami (SS, RA, SLE, RF),,,spytaj sa aj ostatnych, mozno zazivali podobne nieco ako ty...je to cs stranka, takze viac chorych = viac rad a skusenosti ;-)
www.facebook.com

N-ika

Pytala som sa preto, lebo aj ja som dispenzarizovana v NURCH a tiez mam autoimunitne ochorenie. Ja som brala benlystu, tiez bioliecbu.
Ak vysetrenia nic neukazali, myslim ze by si mohla mat neziaduce ucinky. Ja napriklad odkedy ficim na kortikoidoch (cca 10 rokov) mam tak znicene travenie, ze som nuteny vegetarian a zijem na suchych rozkoch a ovozele...ak si chcem dat aspon polovicny obed, tak bez pancreolanu (orenzymu, febicholu, deganu) sa nepohnem...
Kolko beries bioliecbu a aku, a odkedy mas tieto priznaky?

Kýčera

Skús sa pozrieť na ich stránku, prípadne tam zavolaj a spýtaj sa. Konkrétnejšie Ti poradiť neviem, len toľko, že na odporučenie lekára. Drž sa!

Kýčera

Tetatuta, prepáč za zmrvenú prezývku v predchádzajúcom príspevku. Takže Ťa lieči reumatológ, do ÚPKM posiela pacientov alergológ, imunológ. Skús to aj cez reumatológa.