Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesti a teplota

Príspevok v téme: Bolesti a teplota
Tetatuta

Ahojte, potrebujem vediet, ci sa uz niekto s tymto stretol a co to je: rano sa najem, vsetko ok, dam si obed a hned ma zacne boliet brucho. Po 13 hod uz mam teplotu a bolest aj v pravom boku, hori mi chrbat. Vecera-to iste. Pri kazdom jedle musim uzit pankreolan, inac ma ako keby "pali zaha" tak zvlastne. Mam absolvovane vsetky vysetrenia, kolono, gastro, mr, vsetko v poriadku. Gynda tiez ok. Prosim, poradte, co s tym, trva to uz skoro rok

Kýčera

Tetatula, tykaj! Máš komplikovaný zdravotný stav, chcelo by to hospitalizáciu na niektorom špecializovanom zdravotnom centre - ÚPKM Blava alebo NURCH Piešťany. Môžeš mať skrížené alergie, alergie na lieky, reagovať na biologickú liečbu, nevhodne zostavený jedálniček,... Ak máš nejaké voľné financie, môžeš vyskúšať aj súkromné alternatívne centrum, kde by zdiagnostikovali Tvoj zdravotný stav.

Tetatuta

Potravinove alergie a intolerancie mam, tomu sa vyhybam. Crp mam v poriadku, biele krvinky su vyssie. U mna je toto zle, ze trpim na autoimunitne ochorenie, na ktore beriem biologicku liecbu, ktora skryva zapal. Je nieco, co mate na mysli, co som este neabsolvovala? Som za kazde slovo vdacna

Kýčera

Máš vyšetrenia aj na potravinové alergie a intolerancie? Ak užívaš Pankreolan, tak potom nemáš všetky výsledky v poriadku. A čo krvné testy, tie aj napriek teplotám máš tiež o.k., nemáš v tele zápal?