Ahojte.
Pred 4 rokmi som spoznala môjho terajšieho priateľa. Všetko bolo v poriadku aj keď stále mal potrebu vo mne vyvolať pocit žiarlivosti a robí to dodnes. Po istom čase som sa od známej dozvedela že ma podvádza, sem tam sa stalo že ma udrel. Opustila som ho, no na jeho neustále prosenie som sa mu snažila odpustiť a vrátila som sa k nemu. Zo začiatku bol milý, starostlivý..no postupne sa to začalo kaziť. Znova som sa dozvedela že behá za dievčatami aj keď sa mi to snažil vyvrátiť rôznymi spôsobmi. Stále sa to opakuje. V posledných mesiacoch začal uprednostňovať kamarátov. Niekoľko krát sa stalo že som ho musela čakať pred domom minimálne polhodinu lebo bol vonku. Hrozne mi klame, dokonca aj v maličkostiach a keď mu poviem že poznám pravdu tak to nejako obráti alebo ma vysmeje... už celé 4 roky sa snažím tento vzťah nejako zachrániť, ale naozaj neviem ako ďalej. Popravde už ďalej nevládzem. Mám pocit že stále sa snažím len ja. Milión krát som mu povedala o mojich pocitoch, no nič sa nezmenilo. Ľúbim ho ale ten vzťah ma psychicky ničí. On chodí po diskotékach a ja som stále doma, ak niekam pôjdem tak hneď mi nadáva a hnevá sa na mňa. Prosím, ak ste niekto boli v takej situácií, tak mi poraďte, lebo mám pocit že sa zbláznim...
Ako ďalej
Nie neplatí mi nič. Darčeky dostávam len na narodeniny a na Vianoce a podotýkam že vždy oveľa lacnejšie ako dávam ja jemu, čiže o peniazoch to nebude. Dalo by sa povedať že to ja platím všetko jemu. Stále presviedčam samu seba o tom že sa to raz zmení a všetko bude tak ako má byť...
Nie neplatí mi nič. Darčeky dostávam len na narodeniny a na Vianoce a podotýkam že vždy oveľa lacnejšie ako dávam ja jemu, čiže o peniazoch to nebude. Dalo by sa povedať že to ja platím všetko jemu. Stále presviedčam samu seba o tom že sa to raz zmení a všetko bude tak ako má byť...
-----
to vazne chces este nadalej byt s nim??
a co ta pri nom tak strasne drzi??
to je az tak dobry v posteli? spava este s tebou vobec? neverim
co z neho potom mas ked ta este aj bije?
ja tomu nechapem
tak bud ma velku c i c i n u
alebo ju ma zo zlata...
ci chlapec ma peniaze a plati ti, kupuje si ta niecim tak sa ho nechces vzdat za ziadnu cenu aj ked uz myslis na druheho?
.....a ty ho musiš vidiet kopni ho ved vieš kam
A preco ho lubis ked on ma teba zjavne na haku? Paneboze to ste vazne vy zeny take hlupe? A potom preco slusni chlapci si nemozu nikoho najst.
Nechodí za mnou, naposledy som ho videla minulý týždeň a znova ho uvidím až niekedy v roku 2016. Aj Nový rok bude oslavovať s najlepším kamarátom, mňa sa ani neopýtal. Začínam uvažovať nad budúcnosťou ale pri predstave že by som mala zostať s takým človekom ma mrazí...možno mu krivdím lebo niekedy to bolo aj pekné, tých chvíľ bolo málo.
Tým že mám nedostatok jeho pozornosti sa pristuhujem pri tom ako myslím na iného a vyčítam si to...
Nechodí za mnou, naposledy som ho videla minulý týždeň a znova ho uvidím až niekedy v roku 2016. Aj Nový rok bude oslavovať s najlepším kamarátom, mňa sa ani neopýtal. Začínam uvažovať nad budúcnosťou ale pri predstave že by som mala zostať s takým človekom ma mrazí...možno mu krivdím lebo niekedy to bolo aj pekné, tých chvíľ bolo málo.
Tým že mám nedostatok jeho pozornosti sa pristuhujem pri tom ako myslím na iného a vyčítam si to...
Verim ti, ze po 4-roch rokoch ,,vztahu", nech uz bol akykolvek, je pre teba velmi tazke seknut s nim zo dna na den, ale musis si uvedomit svoju cenu! Prerus kontakt, urcite budes mat za nim nejaky ten abstak, ale musis byt silna... Vtedy si spomen na nejaku situaciu, kedy ta zranil.... uvidis, ze casom zistis, ze bez neho je tvoj zivot krajsi...
Dievca ty nemas hrdost! Keby ju mas nedokazes zit v takom vztahu.co ti to dava byt s nim? Ved ta podvadza vysmieva sa ti kasle na teba preboha ze zachranovat taky vztah! Zaco bojujes zato aby ta mal kto podvadzat,potupovat?cim skor to skoncis tym lepsie !
Dievca ty nemas hrdost! Keby ju mas nedokazes zit v takom vztahu.co ti to dava byt s nim? Ved ta podvadza vysmieva sa ti kasle na teba preboha ze zachranovat taky vztah! Zaco bojujes zato aby ta mal kto podvadzat,potupovat?cim skor to skoncis tym lepsie !