Ahojte.
Pred 4 rokmi som spoznala môjho terajšieho priateľa. Všetko bolo v poriadku aj keď stále mal potrebu vo mne vyvolať pocit žiarlivosti a robí to dodnes. Po istom čase som sa od známej dozvedela že ma podvádza, sem tam sa stalo že ma udrel. Opustila som ho, no na jeho neustále prosenie som sa mu snažila odpustiť a vrátila som sa k nemu. Zo začiatku bol milý, starostlivý..no postupne sa to začalo kaziť. Znova som sa dozvedela že behá za dievčatami aj keď sa mi to snažil vyvrátiť rôznymi spôsobmi. Stále sa to opakuje. V posledných mesiacoch začal uprednostňovať kamarátov. Niekoľko krát sa stalo že som ho musela čakať pred domom minimálne polhodinu lebo bol vonku. Hrozne mi klame, dokonca aj v maličkostiach a keď mu poviem že poznám pravdu tak to nejako obráti alebo ma vysmeje... už celé 4 roky sa snažím tento vzťah nejako zachrániť, ale naozaj neviem ako ďalej. Popravde už ďalej nevládzem. Mám pocit že stále sa snažím len ja. Milión krát som mu povedala o mojich pocitoch, no nič sa nezmenilo. Ľúbim ho ale ten vzťah ma psychicky ničí. On chodí po diskotékach a ja som stále doma, ak niekam pôjdem tak hneď mi nadáva a hnevá sa na mňa. Prosím, ak ste niekto boli v takej situácií, tak mi poraďte, lebo mám pocit že sa zbláznim...
Ako ďalej
Ten vzťah ťa ničí, to vidíš sama. Skúsila si všetko možné i nemožné aby si ho zachránila ale keď z druhej strany nie je ani najmenšia snaha, tak sa to proste nedá. Už teraz je z teba psychická troska, ale máš šancu sa z toho ešte dostať ak to hneď teraz utneš a pošleš ho k vode. Ukonči to, zmeň si číslo aby ti nemohol vyvolávať, zablokuj jeho maily. Spoj sa s rodinou a s kamoškami, vysvetli im svoj problém, nech ťa teraz stále ťahajú niekam von, maj nejaký program a nájdi si koníčky, aby si len nesedela doma a netrápila sa. Môžeš napr. začať chodiť na aerobik, do posilky, na jogu a pod. Chodievaj s babami na kávu či na drink, budeš sa môcť zo svojho žiaľu vykecať a pomôže ti to. Hento fakt nikam vedie, jedine do záhuby, musíš byť silná s nenechať sa znova stiahnuť späť, do toho deštruktívneho vzťahu. Niekde na teba čaká milý príjemný chlap, čo si ťa bude vážiť.
V ďalšej správe vám prezradím také tajomstvo, že odpadnete, prisahám. Žiaľ alebo našťastie všetko prekúknem:-)
Toto nižšie je len zahrievacie kolo:
Nechce sa mi ešte spať, tak vám dám logickú hádanku:
- čo majú spoločné tieto veci: kaktus, osa, komár a mucha Tse Tse?!
- a tak ďalej.
Riešenie logickej hádanky: -nič, tieto veci nemajú nič spoločné. Akurát, že ak si žena kúpi kaktus, tak ho nemusí toľko polievať.
Super-vtip:
-slon hovorí jednej ťave, na púšti. Ty ťava, tupá, že sa nehanbíš! Máš na chrbte dva hrby jak taká koza Róza! To si tak vykračuješ s hrbmi, to je fakt, fakt blbé. Reakcia ťavy: a Ty slon, môžem sa ťa niečo opýtať? Môžem?
Môžeš. A ty slon, ty máš prečo chu.a prišitého rovno na tvár???
Farby:
biela – sneh
čierna – noc
žltá – obilie
zelená – tráva
modrá – obloha
fialová – fialka
oranžová – Oran.e
ale hnedá???
Dobre, ak to viete, ale čo potom znamená HNEDÁ v kombinácii s BIELOU???!!!
Vtip:
-v bare hovorí muž: sediaci vedľa svojej ženy - TY SI taká DOKONALÁ, si SUPER, si SKVELÁ, nikdy ma neopustíš, ty si verná mne a ja som verný tebe, navždy!!! Jeho manželka sa ho pýta: to hovoríš mne, miláčik??? Nie, to hovorím tej fľaši pred sebou.
Jáj, Bože, tak by som si dal chutnú rybu. Musím byť aj ja rybárom, do kelu! Ja som si najprv myslel, že ide len o prút, ale tieto mňamky hamky, jój, to je bomba.
akurat sa z toho mozes zblaznit, naco udrzujes tento "vztah" vsak ti z toho jedine za jebe a nieco urobis kvoli takemu curakovi zatial co on si uziva,
normalne to ukonci nema to cenu, vsak z teba robi uplnu p i c u
ako keby si opisovala jednoho mojeho "znameho"
to iste, presne - ma frajerku, dlhodobo, ale stale hlada po baroch, diskotekach ci netovych zoznamkach, privatoch a bordeloch zeny ktore dalej natahuje a podvadza mozno ako teba ma aj dalsie, ktore si myslia ze su jeho priatelky, proste taha to s vicerymi naraz a ty mu este povies ze poznas pravdu a si snim cize suhlasis s tym co robi
co cakas ze bude len s tebou? ano mozno bude, az mu nejaka odreze kkt alebo chyti pohl. chorobu a viac sa mu nepostavi...no tak cakaj teda ale toto sa nezmeni
Nie, nebola som nikdy v takejto situacii. Ale jedine riesenie je rozchod. Uz si sa s nim rozisla a mohol sa zmenit. Kolko mu tych sanci a prilezitosti chces davat? Po 4r si psych.na dne. Povedz. Vydrzis takto zit a toto znasat dalsie 4 8 10 14 18 20 a viac rokov? Ver. Ludia sa nemenia. Podvadza ta, bije ta, kamosi su mu prednejsi nez ty a vas vztah, a co este?? Toto nie je partner pre trvaly vazny seriozny vztah, partner do buducnosti, dobry manzel a buduci otec vasich deti. Neviem, kolko ma rokov. Z akej rodiny pochadza ai. Ale zivot je prilis kratky nato pokaslat si ho dakym kretenom. Ver, jeho priority su ine nez ty a vas vztah. Inak by sa takto nespraval. Je vela ok muzov. Hladaj medzi nimi a nie v stoke
Odchod od neho, nedat sa zlomit. Cim skor, tym lepsie. Chyba bola, ze si to vtedy neustala, ked uz si ho raz opustila.
rozíď sa s ním, nekaz si život takým naničhodníkom, zaslúžiš si oveľa viac, ako do konca života trpieť vedľa takého psychokreténa