Zatočil už niekto s takymto hovadom?

Príspevok v téme: Zatočil už niekto s takymto hovadom?
lilimi

Obraciam sa sem s otazkou ci tu je daka zena, ktora sa zbavila psychopata? Ci pomoze trestne oznamenie, alebo sa mu da iba daká pokuta a tam to hasne? Je to moj byvaly, ktory mi od rozchodu nechce dat pokoj, dal ma raz sledovat, to som volala policiu, ale neriesili to iba toho chlapa poslali prec , aj byvaly ma sledoval, odchytil si ma par krat, vypisuje mi , vývolava aj z kadejakych cisel kedze ho mam zablokovaneho, mame vyvolaval, jednoducho obmedzuje ma, je drzitelom zbrane, agresivny chorobne ziarlivy psychopat, nepomohlo to s nim po dobrom, po zlom, ani ignorovanim...

lolinka

m111 to nevycitis, nezistis, oni sa na zaciatku pretvaruju a svoju pravu tvar ukazu az neskor. Zo zaciatku je mily, pozorny, splni ti co ti na ociach vidi, neobmedzuje. Cim dlhsie je zena s takymto psychopatom tym horsie sa jej potom msti, najlepsie je ukoncit to hned, ako sa zacne prejavovat. U nas zial policia nepomoze, stalking u nas nie je trestny. Mozno by pomohlo, kebyze mas odlozenu nejaku SMS, kde sa ti vyhraza ublizenim na zdravi, ale pri nasej policii ani to nie je iste, ja co mam s nimi skusenosti tak sa k tebe spravaju jak k otravnemu hmyzu.

Saška11

Vitaj v klube.
Akoby som čítala svoj vlastný kúsok života spred dvoch rokov. Ten "môj" psychopat bol k tomu ešte policajt.
Mne pomohlo to, že mi raz napadlo po takomto nekonečnom prenasledovaní vystrašiť ho tým, že mám všetky nechutné smsky a mmsky a nahrávky uložené a pôjdem s tým za jeho nadriadeným. Vtedy mal krôčik k povýšeniu a nahrávka, ako sa mi vyhráža, že má zbraň a buď sa k nemu vrátim alebo mi rozstrieľa moju krásnu tváričku by mu k povýšeniu veľmi nepomohla.
Asi toho sa zľakol, lebo predtým mi nedal dýchať a po tomto to prestalo.
Asi by si mala len ignorovať, ignorovať a ignorovať. Alebo zájsť za práívnikom a poraidť sa, čo máš robiť. Určite neseď a nečakaj, lebo Mesačného princa slová by sav našej matičke domovine - na Slovensku pokojne mohli naplniť.

Jax

Novelizoval sa zákon o zbraniach a strelive plus po prípade v Starej Turej je z takýchto vecí každý policajt dosratý a berú to fakt vážne. Určite na políciu choď. Osobne som už v podobnej veci s kamarátkou trestné oznámenie podával, dotyčný jej dal pokoj hneď ako dostal predvolanie na výsluch.

niekto*

a este dodatok, ze , mozes mat smsky a fotky coho chces koho chces
nikoho to ani zaujimat nebude, spravia s tebou maximalne zapis, kde sa budu pytat na veci aj netykajuce sa pripadu a budes musiet preberat dopodrobna svoje sukromie, mozu ta preverovat ako nedoveryhodnu a naburat sa ti do sukromia, proste otoci sa to vzdy vacsinou proti zene co sa tychto pripadov tyka

niekto*

tu na svk ti nikto nepomoze, naopak skor budu podporovat jeho a. pokial ti vaznejsie neublizi a nebudes mat aj lekarske spryavy a ine dokazy nemas vlastne proti nemu nic a vysetrovanie je samo o sebe zdlhave, stale bude na slobode
pokial ta fyzicky nenapadne nikto nic riesit nebude
ak mas znamosti a peniaze tak ano

doomdestroyer

Pokial je drzitelom zbrane, tak je to velmi jednoduche. Staci udanie na policiu a hned ho preklepnu. Ale musi to byt dokazatelne, teda najlepsie nejake sms-ky pripadne nahravka na telefone ako vola alebo otravuje. Garantujem ti, ze ho poriesa ak ma legalne zbran, lebo to neni sranda.