Obraciam sa sem s otazkou ci tu je daka zena, ktora sa zbavila psychopata? Ci pomoze trestne oznamenie, alebo sa mu da iba daká pokuta a tam to hasne? Je to moj byvaly, ktory mi od rozchodu nechce dat pokoj, dal ma raz sledovat, to som volala policiu, ale neriesili to iba toho chlapa poslali prec , aj byvaly ma sledoval, odchytil si ma par krat, vypisuje mi , vývolava aj z kadejakych cisel kedze ho mam zablokovaneho, mame vyvolaval, jednoducho obmedzuje ma, je drzitelom zbrane, agresivny chorobne ziarlivy psychopat, nepomohlo to s nim po dobrom, po zlom, ani ignorovanim...
Zatočil už niekto s takymto hovadom?
A este jedna vec, v ziadnom pripade ho nekontaktuj, neodpisuj mu, nevolaj mu...TOTALNA IGNORACIA musi byt z tvojej strany. Lebo kazdy kontakt s tebou je pre neho iba plus ( to moze on pouzit proti tebe na sude, ze si mu ty vyvolavala a kontaktovala). Ty musis stale byt v pozicii, ze on otravuje teba.
Netreba tu pocuvat reci mudrlantov, ze policia ti nepomoze a neviem co. Ak mas dokazy (sms-ky, maily, nahravky) a on ma legalne zbran, bude predvolany na vysluch. Samozrejme ty musis tiez trosku na policajtov tlacit, lebo su policajti ktori to budu chciet odbit, ze "nic sa nedeje - on ma potom menej roboty. NIE, pekne treba ist na policiu a vsetko spisat a ziadat od nich, nech si tie sms-sky odfotia a pridaju sa do spisu. Riesili sme pobodnu vec a pomohlo to. Rychlo sklapol otravovatel hned po prvom predvolani na policiu :-)
A chorobne ziarliveho chlapa zena provokuje uz len tym ze existuje a ked ju nema pod kontrolou (napriklad to ze na vsech svatych ide na cintorin kde bude kopa konkurencie) . Takze jeho provokuju veci bezne, ktore su nepochopitelne a chore pre zdravych ludi. Cize ja som ho nevyprovokovala nicim a svedomie mam ciste v tomto smere. Ale vdaka za vase nazory.
V skratke ten debil sa zacal ukazovat az po case, vychadzalo najavo, ze je chorobne ziarlivy,rozhodla som sa to s nim riesit komunikaciou o probleme, navrhnutim psychiatra, potom zacal vinit mna, smiat sa mi,agresivny bol, bliakal, triasol so mnou, zahanal sa, natrhol mi peru, prozpraval mi aka som, pnizoval,nakoniec zapotil ako ma podviedol s dakou ,kopla som ho do riti po tomto vystupe v momente. Od vtedy sa ho neviem zbavit.
neviem ci s takym clovekom sa ta vobec zatocit
skoda ze neuvadza akym sposobom sa vlastne rozisli kedze boli s tym "psychopatom" vo vztahu
ani neuvadza dovody rozchodu a veci s tym suvisiace
nevieme ako sa jeho spravanie menilo a preco
a ak to bolo niecim vyprovokovane tak vysetrovanim to vyjde na povrch
Priestupok - schvalnosti su skoro vsetko. Nehovoriac o tom, ze je u nas trestny aj stalking - akurat v trestnom zakone sa to vola nebezpecne prenasledovanie § 360a. Nemusi sa nicom vyhrazat, to by bolo nebezpecne vyhrazanie.
Nenechaj sa nikym odbit a ries to. Same sa nikdy nic nevyriesi.
lolinka a kde pisem ze ona ho provokuje?? tychto ludi (ak je fakt nejak naruseny) vyprovokuje hocico, aj uplna malickost, co si ani nemusi uvedomit, viem o com pisem.
lilimi zatial urob aspon to, ze si zmenis cislo, kedze ti vyvovala z neznamych cisiel, blokovanim to nevyriesis. A ked pojdes po vonku, snaz sa, aby s tebou stale niekto bol, nejaky chlap, napr. niekto z rodiny. Nakupy si mozes objednat tak, ze ti ich dovezu do bytu, dnes sa to da aj s potravinami. Aspon docase, kym si henten nenajde novu obet.
lkjhngbfdsdfghj nemyslim si, ze ona ho provokuje, ked raz narazi na psychopata, tak jej nepomoze nic, moze sa spravat ako chce. Tu nepomoze snazit sa to vyriesit po dobrom, po zlom ani uplne ho ignorovat. Taketo zeny by prave mala ochranit policia, ale ta to nerobi a niektore taketo pripady potom koncia tragicky.
Agresivny a psychopat pises? napadol ta uz niekedy?? ake to malo nasledky? toto bude policiu zaujimat a budes to musiet dokazovat.
Na Slovensku policiu by som sa nespoliehal, oni mozu konat az ked maju dostatocne dokazy ze ten clovek je vazne nebezpecny pre okolie (ich "konanie" nemusi byt proti nemu ucinne)
to znamena ze by sa zlakol a prestal by...co pochybujem ked uz si najal chlapa aby ta sledoval, nevyzera to na to ze by mal zabrany, naopak, moze sa to dalej stupnovat
to ze ta ako byvaly partner sleduje nikto riesit nebude, a ani to z neho nerobi psychopata ..nikomu nebudu odoberat zbran len preto ze sa s niekym pohadal a este ide aj o byvalku, riadna blbost, moc tomu neverim
ak sa chova nepricetne, je agresivny voci tebe, vyhraza sa ti musis to dokazat, nazbieraj co najviac materialu, nahravky ako sa ti vyhraza, no musi ist o vyhrazanie sa smrtou, zabitim ci inou likvidaciou! inak sa tym policia fakt nebude zaoberat /co nebude ani tak myslim/ tak to proste chodi
radsej ho zbytocne neprovokuj, na cas sa niekam strat ked tak