Ako dat najavo babe ktoru tajne milujem, svoj zaujem?

Príspevok v téme: Ako dat najavo babe ktoru tajne milujem, svoj zaujem?
muž po dvatsiatke

Ahojte, stretavam sa s nou cez tyzden, pozdravime si, niekedy ale fakt len niekedy prehodime par slov a nic viac. Ako jej dat najavo ze mam o nu zaujem a paci sa mi? Poznam ju uz nejake tie tyzdne a chcem to uz posunut na iny level. Ako? Som hanblivy typ aj ked tak neposobim a beru ma viac za frajerika ti co ma poznaju. Vychazdam s kazdym dobre a som spolocensky typ cloveka ale neviem byt otvoreny v citovej rovine voci zenam. Tak ako nanu? Ako sa mam voci nej spravat? Co robit?
Dakujem

gabriellita

pozri,hlavne necakaj prilis dlho ak si u Tvojej milovanej zaregistroval aspon nejaky signal znaciaci zaujem,pretoze potom moze byt uz neskoro...a hlavne sa NEDAJ ODRADIT pripadnym odmietnutim,pretoze mozes dotycnu aj prekvapit a mozno bude potrebovat trochu casu,aby to predychala :D
osobne sa mi tiez jeden Tebe podobny ,,hanblivec" odhodlaval vyznat lasku a kedze som ho najskor odmietla,lebo som sama presne nevedela co ja citim k nemu....odmlcal sa a uz sa o nic nepokusil,mozno nacisto stratil odvahu... a pritom(kedze sa pozname a stretavame) na nom vidim,ze jeho city ku mne neochladli...a hoci som pochopila,ze pre mna znamena a bude znamenat vsetko,mozno je uz neskoro....ale na druhej strane mu to sama nemienim povedat...
Mojou skusenostou som ta len chcela povzbudit,aby si sa nebal riskovat aj keby skoncil prvy pokus neuspechom,lebo ak ju mas skutocne rad,pockas na nu nejaku tu chvilu,kym sa spamata,pretoze my zeny sme nevyspytatelne a vobec alebo len tazko predvidatelne( z pohladu muzov samozrejme ;-) :-)

Čierna mačka

A v čom vlastne chceš poradiť? Teraz nechápem. Hovoríš, že ju poznáš celé týždne a chceš to posunúť na iný level, teda chceš poradiť, ako premeniť kamarátstvo na niečo viac? Alebo je to nejaké cudzie dievča, ktoré len sem-tam stretneš a chceš ju osloviť?Lebo. ak je to nejaká kamarátka alebo známa, tak máš problém zakomponovať do dialógu nejaký ten kompliment alebo narážku na "iný level"?A ak nie je, tak začni s úsmevom, ak si to už neurobil. Usmej sa raz dvakrát a uvidíš, ako reaguje.Ak pozitívne, tak nabudúce skús nejakú tu vetu typu čo ja viem, teraz je aktuálne, že ako sviatkovala alebo dačo také. No každopádne skús to. Ako bolo spomenuté podo mnou, len to zbytočne predlžuješ a trápiš sa. Ak by ti aj povedala nie, nebudeš na tom horšie , ako si teraz.

ivobrick

V podstate som to spravil, co ti pise mesacny princ. Zabil som tristvrte roka svojho zivota tajnym milovanim jednej, ako ju nazvat? zeny-dietata..
Siel som zanou pak na jednej akcii a dopadlo to katastrofalne.
Nesprav tu istu chybu ako ja, chod zanou a prihovor sa jej, pytaj sa to, co chces vediet. Potom ju zavolaj von na daky druhy-treti krat, aj tak nemas co stratit.

m111

Skús sa na ňu usmiať a takisto píš s ňou cez net. Potom jej navrhni či nejde von a pod. A ked ju dotiahneš von tak dobré riešenie je niečo vypiť.

Mesačný princ

Povedz jej to priamo.

,,Nazdar, ako sa máš?,,

,,Ale máme dnes pekne však?,,

,,Nechcela by si so mnou chodiť?,,