Ahojte, stretavam sa s nou cez tyzden, pozdravime si, niekedy ale fakt len niekedy prehodime par slov a nic viac. Ako jej dat najavo ze mam o nu zaujem a paci sa mi? Poznam ju uz nejake tie tyzdne a chcem to uz posunut na iny level. Ako? Som hanblivy typ aj ked tak neposobim a beru ma viac za frajerika ti co ma poznaju. Vychazdam s kazdym dobre a som spolocensky typ cloveka ale neviem byt otvoreny v citovej rovine voci zenam. Tak ako nanu? Ako sa mam voci nej spravat? Co robit?
Dakujem
Ako dat najavo babe ktoru tajne milujem, svoj zaujem?
A čo so ňou poriešiš? Včerajší deň? Ja mám pavúka a teraz mám aj mačku. Mám ich všetky u riti. Rozumieme si. Áno, veľmi dobre:-)
Uf, idem si ho vysú.ať:-)))
od chlapa, ktorého aspoň trochu poznám to mne osobne nepríde drzé (vypýtať si číslo). Slušná drzosť je naopak milá. Rozprávaj sa s ňou viac, zavolaj ju, či by nešla s tebou venčiť psa (požičaj si od babky, susedy, hocikoho)...
Žiadne hmaty a chmaty na zaľúbenie neexistujú. Niekedy stačí len dať najavo záujem a kočka sa namotá sama a keď jej nie si sympatický, nepomôže ti nič. Čakať, že najprv sa zaľúbi a potom podnikneš nejaké kroky mi príde postavené na hlavu. Lebo ono je to presne naopak. Nebuď posera, rozprávaj sa s ňou viac, pozeraj sa jej do očí, zavolaj ju niekam... máš mozog, fantáziu, tak to všetko používaj. Buď trochu originálny.
normalne jej povedz, ci by s tebou nechcela chodit ak nevies inak. Tak by som to urobil aj ja. Potom bude uz na nej, len sa priprav na vsetko, lebo ta moze zaskocit takou odpovedou, ze ona nevie.
pre gabriellita, by ma zaujimalo, ked pre teba znamena vsetko, preco mu to nemienis povedat?
Ale ty mas zivot len jeden, viac ich nebude.
Ak chces aby ti tu niekto dal navod ako zbalit slecnu xy, tak to ti teda nikto neda.
Chces hrat na istotu, da sa to vobec? Pochybujem. V prvom rade, podla mna ju nemilujes - ved ju ani nepoznas. Chces ju spoznat ze? Tak by si mal ist za nou a pytat sa na to, co ta zaujima. Nie priamo, nepriamo.. Zamienok si mozes najst dost, mate spolocnu pracu predpokladam. Proste bud mily, drzy, pytaj sa, nechaj ju hovorit, pocuvaj, divaj sa, usmej sa a z jej reakcii zistis co dalej. Len neklam a bud sam sebou - otrepane ja viem, ale, moze sa potom lahko stat, po case, ze zistite ze sa vobec ku sebe nehodite. Bud, alebo. Kto povedal ze ona nateba hned teraz nechce skocit? Kto povedal ze vobec vie, ze existujes? Musis to zistit sam.
V com som urobil chybu? Neviem, ani to nejak neriesim, resp. hnevam sa naseba za ten zabity cas.Aj tak som pocase zistil, ze to co mi vraveli je pravda (o nej, povahove vlastnosti). Nerozumeli by sme si.
Ej, ale tebe musí na tej slečne veľmi záležať, keď to tak riešiš:-) Ale stále som zmätená z tvojich odpovedí. Raz napíšeš, že citujem ťa "občas ale fakt len občas prehodíš pár slov" a raz, že spolu pokecáte. Je rozdiel prehodiť spolu pár nič nehovoriacich slov a iné pokecať spolu. A poznáš len jej meno? To ako ste sa už zoznámili? A pýtaš sa , ako sa k nej správať, aby sa aj ona zaľúbila. Ako sa k nej správaš teraz? Si milý, keď ju stretneš? Usmievaš sa? Snažíš sa predlžiť rozhovor s ňou, ak sa dá?
Ako by som to povedal. V téme som chcel vedieť skôr konkrétne rady ako sa správať tak, aby sa aj ona do mňa zaľúbila. Aby záujem a zaľúbenosť nebola len z mojej strany, ale aj aby sa ona do mňa postupne zaľúbkala :-)
Aby moje správanie jej nenápadne dalo najavo že mi nanej záleží a som rád že ju vidím a som v jej prítomnosti. To som skôr chcel vedieť. Tak nenápadne ju vlákať do svojej siete lásky :-)
Potom keby som videl že aj ona je domňa, tak by som zvolil kroky ktoré ste mi odporúčali, pýtať číslo, pozvať niekam, písať si cez net atď.
Lorry22 myslíš že chcem všetko hneď???? Ak by tomu tak bolo, tak nezakladám túto tému a zbalím ju drzo už dávno a nezáležalo by mi natom čo si bude o mne myslieť a či to bude len jednorázovka. Lenže ja ju nechcem stratiť a tak som opatrný.
Gabriellita ja sa nechcem vzdávať. Ak ma odmmietne na prvykrát tak jej nechám čas a potom to skúsim znova. Len nájsť odvahu urobiť prvýkrok je pre mňa ťažké.
Ivobrick a v čom si urobil chybu konkrétne že to takto dopadlo?
Čierna mačka u mňa je ten problém že sa s ňou bavím ako s inými babami v okolí ale preklenúť to do inej sféry je problém. Pokecám sa ňou občas ale neviem ako začať aby ma prestala brať len ako ostatných.
Mesačný princ, to nemyslíš vážne? :-D To sa jej mám na rovinu opýtať či by nechcela so mnou chodiť? Tak takto otvorene by som sa vedel spýtať len baby s ktorou by som to myslel zo srandy, nie slečny na ktorej mi záleží.
m111 nepíšem si s ňou cez net vôbec. Nemám ju ani na FB. Viem len jej meno.
Kafe akože mám si drzo vypýtať jej číslo? Ja neviem, ale nepôsobilo by to trošku divne ak by som od nej pýtal hneď číslo? Ako bežne si pýtam čísla od ľudí ohľadom práce a nejakých vybavovačiek ale od nej si aký nájsť dôvod keď ju len tak stretávam a občas pokecám.
pozri,hlavne necakaj prilis dlho ak si u Tvojej milovanej zaregistroval aspon nejaky signal znaciaci zaujem,pretoze potom moze byt uz neskoro...a hlavne sa NEDAJ ODRADIT pripadnym odmietnutim,pretoze mozes dotycnu aj prekvapit a mozno bude potrebovat trochu casu,aby to predychala :D
osobne sa mi tiez jeden Tebe podobny ,,hanblivec" odhodlaval vyznat lasku a kedze som ho najskor odmietla,lebo som sama presne nevedela co ja citim k nemu....odmlcal sa a uz sa o nic nepokusil,mozno nacisto stratil odvahu... a pritom(kedze sa pozname a stretavame) na nom vidim,ze jeho city ku mne neochladli...a hoci som pochopila,ze pre mna znamena a bude znamenat vsetko,mozno je uz neskoro....ale na druhej strane mu to sama nemienim povedat...
Mojou skusenostou som ta len chcela povzbudit,aby si sa nebal riskovat aj keby skoncil prvy pokus neuspechom,lebo ak ju mas skutocne rad,pockas na nu nejaku tu chvilu,kym sa spamata,pretoze my zeny sme nevyspytatelne a vobec alebo len tazko predvidatelne( z pohladu muzov samozrejme ;-) :-)