Už ste trávili Vianoce sami? Ako ste to prežili?
vianoce
Burntout, neviem, či budem mať na teba správne otázky, ale
- máš depresie?
- máš nechuť do života ? (myslím že povieš, že áno, mám , ale predsa sa pýtam)
- máš málo energie ?
- Dôležitá otázka : Cítiš vôbec niečo k iným ľuďom?
- Keď sa smeješ, vieš to aj prežívať, alebo sa smeješ len tak na silu?
- Si taký, že ani nemáš potrebu sa nikomu ozvať
- Keď ideš po ulici, si ako chodiaca mŕtvola?
- Dali ti aj iní ľudia najavo, že : Si ako keby bez života, čo ti je ???
To je jedna vec a druhá vec je k Vianociam - to je len taká rada narýchlo - skús to nejak prežiť. Aby si mohol cez vianoce existovať, nemusíš mať nikoho, aby si bol šťastný...to je už otázka aj pre mňa, ale jedna rada tu je, že skús tak zavrieť oči a začni relaxovať, zhasni si svetlo a ukľudni si myseľ, pekne zhlboka dýchaj a tak. To ti možno teraz pomôže, alebo vyskúšaj pokus. Vylez von z domu a povedz ľuďom na ulici .Dobrý deň, chcel by som vám zaželať šťastné a veselé Vianoce, aj keď vám nepoznám. A uvidí, že od veľa ľudí dostaneš aj spätnú väzbu a aspoň trochu ťa to ťukne do života. Akože nesrandujem, vyskúšaj to, vypni ten počítač a proste choď medzi tých ľudí, vypni svoje predsudky v hlave a bude to určite zaujímavé. Hovor pokojne a zrozumiteľne a hovor to tak, že to myslíš naozaj vážne a ak dokážeš ešte voľačo - skutočne tým ľuďom želaj vo svojom vnútri, aby sa mali dobre. To bude asi najnáročnejšie u teba, ak som ťa dobre odhadol. Aj veľa ľudí tu je schopných poradiť, ale celkom pomôže ten skutočný kontakt s ľuďmi, lebo aj ja mám urč. problémy problémy (soc. fóbia, nechuť do života)
Nejak to prežijeme. A ako to, že si sama?
prave ich prezivam no a este stale zijem aj ked vcera bolo vela chuti to ukoncit, (tak ako velakrat predtym), ale nakoniec... vsak zachvilu je po vianociach, nejak to prejde nebudem si to vsimat
silvester a novy rok ma caka to iste, samota...som mlady clovek ale
nemam rada tieto "sviatky" a este k tomu ten spln...je to zlé ale dá sa to vydrzat
No asi tak, alebo sa ožeriem