Baby, vyskusala som to,(proste uplne len tak hodila som to do kosika, ze schválne, ci to bude mat nejaky efekt) nechcem robit reklamu, ale ozaj..Beriem to uz tyzden, davam si 6 tabliet. Po obede 3 a po veceri 3. Je pravda, ze vela nejedavam, mam rozhazdany metabolizmus a niekedy mam pocit, ze priberam aj z vody. Pred sviatkami sa vypeka, chystaju dobroty tu a tam zobnem no a kilka pomalicky idu hore.. Za tento tyzden, co fakt som jedla viac nez som zvyknuta..nic som nepribrala, brusko sa mi zda ze mizne! Ak teda je ozaj pravda, ze mi to tie prijate tuky obali tym nestravitelnym gelom, ktory potom ttelo prirodzene vyluci..to znamena ze akoby som mala prisnu dietu a tuky si bere telo zo spekov! No ale vyzera to, ze to pravda bude, lebo po vcerajsej klobase, bielom pecive, pomazanok a kolacoch mam o 2cm uzsi pas?? chcem sa s vami to podelit, lebo ja som bola voci tymto ,,lacnym,, dm profuktom (ono ked to chcete brat dlhodobo, az taky lacny nie je:) ) skepticka..a myslim, ze je nas vela, co si myslime, ze ozaj ucinne musi byt drahe alebo tazko dostupne...no tak toto mame v dm drogerke za 5 evri jedno balenie vas presvedci. ja teda nemam obezitu, mam normalnu vahu ale so sklonom priberat. neviem ci to pomoze niekomu kto ma silnu nadvahu, ale verim, ze casom by sa ukazalo aj na takej postave..prikladam obrazok cdn01.dm-static.com tohoto posvatneho pripravku :)
Das gesunde Plus - Aktiv Fett-Control
Tie tabletky Das Gesunde Plus Aktiv Fett-Kontrol sú tuším na tej istej báze ako tablety XL-S Medical viazanie kalórii z tukov, ktoré stoja v lekárni okolo 40€. Mala som česť skúsiť aj tieto tablety a naozaj sa mi z nich podarilo schudnúť za mesiac niekoľko kilogramov. Mám rovnaký pocit že tieto tablety z DM drogerie majú úplne rovnaký účinok. Skúšala som aj tablety Das Gesunde Plus Aktiv Kohlenhydrat-Kontrol a tiež sú vynikajúce. Ak milujete pečivo alebo potraviny ktoré majú vysoký podiel sacharidov tak sú tieto tablety výborne. Stačí ak si dáte 3 tablety pred jedlom zo zvýšeným množstvom sacharidov.
Podarilo sa Vam nieco schudnut? Ako dlho ste to napokon uzivali a aky to malo efekt? Dakujem
Podarilo sa Vam nieco schudnut? Ako dlho ste to napokon uzivali a aky to malo efekt? Dakujem