Baby ktore mate dlhorocne vztahy ale nezijete spolu ani nic len spolu jednoducho chodite a stretavate sa... vidite sa s vasimi chlapmi na stedry den? pridu za vami domov vas pozriet a tak... pytam sa lebo neviem ci to ja som hlupa a slepa abo co ale pytala som sa priatela ci by neprisiel na stedry den v priebehu dna aspon na take 2-3 hodinky ku mne lebo sme sa od nedele kvoli praci nevideli tak mi povedal ze nepride lebo na stedry den nikde nechodi.. ale za tie roky neprisiel na stedry den nikdy tak ja neviem no.. to akoze dvaja ludia co su vo vztahu musia byt kazdy u seba doma a nesmu sa vidiet lebo na stedry den nikde nechcu ist? ja silno o tom pochybujem ze ostatní ludia co maju take dlhorocne vztahy sa nepridu navzajom pozriet na stedry den. mam skoro 6 rocny vztah...
nechce prist ku mne na stedry den
jasne ze sa mi to zda divne.Moj terajsi uz manzel tiez sme chodili 6 rokov,ale vzdy na stedry vecer,teda po veceri prisiel k nam.doniesol mi darceky,a chcel byt so mnou,Samozrejme ze aj ja s nim.Rozpravate sa o buducnosti?o svatbe?niejak sa mi nezda vas vztah vazny,alebo ta uprednostnuje pred vsetkym...
viem ako sa citis, mna napr. tato piesen stale rozplace. Tiez nebudem na vianoce s tym koho milujem :-(
Si vo vztahu s babami na nete alebo svojim chlapom?
Sak to s nim ries! Ako to myslel, co robi v ten den, preco nemozte byt spolu, ako vidi vas vztah?
Ps: 6 rokov je dost, co to vlastne u vas znamena vztah? Trtkacka raz za cas?
a býva sám alebo s rodičmi?
lebo ak s rodičmi, tak je jasné, že ostane doma, a má pravdu cez štedrý deň sa nikam nechodí, toho názoru som aj ja!
a aj keby býval sám, tak na štedrý deň by mal ísť domov k rodičom
iné je to ak by ste spolu bývali, samozrejme ostali by ste obaja doma, veď ste doma vo svojom, lebo ešte raz vravím na štedrý deň sa nikam z domu nechodí!!!! K rodičom a ku svokrovcom by ste zavýtali, v prvý alebo druhý deň Vianočný, patrí sa to
vo väčšine domácností to presne takto funguje
ale proti gustu žiaden dišputát, ak to iný robí inak, rešpektujem jednoznačne
ale určite by si mu mala tolerovať a rešpektovať ty tiež, že chce byť doma na Štedrý deň (lebo na štedrý deň sa nikam nechodí)
Musím súhlasiť s tvojim priateľom, lebo ja som tiež názoru, že Štedrý deň patrí tým najbližším a ty ešte rozhodne medzi nich nepatríš.
Ja som s priateľom 5 rok, 6.6. sme mali zásnuby, ale v ten deň budeme každý doma so svojou rodinou. Na 1. a 2. vianočný sviatok budeme spolu a to raz u našich a raz u nich, ale na Štedrý deň určite nie. Rešpektuj jeho názor, však zrejme to majú tak odjakživa. Určite by som k nim nešla ani ja.
nic si z toho neroba ja mam tiez 6r vztah a priatelka odmietla prist iked je z ineho mesta ale odmietla prist aj 1 alebo 2 sviatocny den zabila ma tym ze beha po nastevach v rodine co troska rani kedze 2h by nikoho nezabilo ekby sme sa videli,ale dnes som dostal vacsiu facku ked po 6r uprednsotni kamosky akamosov na silvestra a stebou nepocita tam ,,nesi sama
Choď ty k nemu alebo ho nechaj. Nie je váš vzťah v poriadku. Na štedrý deň sme vždy spolu.