Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechce prist ku mne na stedry den

Príspevok v téme: nechce prist ku mne na stedry den
dddddd8

Baby ktore mate dlhorocne vztahy ale nezijete spolu ani nic len spolu jednoducho chodite a stretavate sa... vidite sa s vasimi chlapmi na stedry den? pridu za vami domov vas pozriet a tak... pytam sa lebo neviem ci to ja som hlupa a slepa abo co ale pytala som sa priatela ci by neprisiel na stedry den v priebehu dna aspon na take 2-3 hodinky ku mne lebo sme sa od nedele kvoli praci nevideli tak mi povedal ze nepride lebo na stedry den nikde nechodi.. ale za tie roky neprisiel na stedry den nikdy tak ja neviem no.. to akoze dvaja ludia co su vo vztahu musia byt kazdy u seba doma a nesmu sa vidiet lebo na stedry den nikde nechcu ist? ja silno o tom pochybujem ze ostatní ludia co maju take dlhorocne vztahy sa nepridu navzajom pozriet na stedry den. mam skoro 6 rocny vztah...

dddddd8

Dakujem za komentare :)
Len to upresnim ze som nechcela aby dosiel na veceru to nie.. ale o jedenastej doobedu som koncila v robote tak trebars aby mna prisiel vyzdvihnut a dosli sme ku mne na nejake 3 hodinky napr... pisala som ze sme sa nevideli od nedele tak preto.. nic ine som od neho nechcela a domov by dosiel niekedy poobede okolo tretrej a bol by tam normalne so vsetkymi. No a na to sa mi vyjadril vlastne ze on na stedry den nikde nechodi.. ale este den predtym mi navrhol ci nepojdeme po praci niekde sadnut a ja mu vravim ze prid ku mne lebo som 5 dni robila niektore dni aj cele dni a ze sa mi chce ist po robote hned domov a nie do mesta.. cize.. do mesta by siel na stedry den.. no nechapem :D

Presnev

Presne viem ako sa citis :( ani ten moj nechce prist ku mne :( radsej ide pit s kamaratmi po veceri....to sme spolu tri roky mam 22 on 24

m8

ak zijes sama..tak chuda moje male, je mi ta luto a isto mu to natri..pozvi osamele kamosky kamosov spravte party a ukaz mu ako sa nikde cez vianoce nechodi...nabuduce dojde:p :) akoze..hm pokial zije sama a nechce dojst..tak je to smutne..aj mne by bolo a to myslim ze znesiem fakt vela a snazim sa chapat...a ked ta necha smutnu..neviem moja mila ci nebudes ty pri nom castejsie sklamana

m8

neviem ci zjes sama alebo s rodicmi..ak zijes s rodicmi je to take no..ty chces, ale nevies ci aj vasi sa nebudu citit blbo lebo nevedia co mu maju kupit tomu tvojmu a ten tvoj asi tiez mozno nevie co by..a tak no..mozno by vasi radi videli vase zasnuby co ty vies a chalan napr. citi zodpovednost ale to je tlak co moze dost oddialit aj zabit spontanne chovanie...mozno ma vasich rad, ale napr. kebyze mate decko a idete za prarodicmi vasho decka ok...myslim, ze tam niekde ten pes zakopany bude..inak ma problem nejak ci kecaju spolu spontanne? dost tiez zalezi napr. moze byt kludne len tak vychovany ze je to neslusne kedze je len frajer ozaj co by tam bol....nebud jak mala...na chlapov vzdy pada vacia zodpovednost vzdy pred rodicmi potom ked sa sam stane rodicom vies kolko na jeho hlave je(teda ak sa jedna o slusne vychovaneho normalneho Chlapa)? niektore zeny ste fakt jak male princeznicky..nemyslim teba nemusi to tak byt ja neviem jak to je u teba

adr1a

Vianoce su hlavne sviatkami rodiny. Kazdy to ma rozne zauzivane ale myslim si, ze Vianoce by sa mali travit s rodinou. Je zas rozdiel rodina a rodina)) Tak vy zas v podstate nie ste ako keby zatial este nic. Ale zas 6r je uz dost a treba sa zamysliet, ci tvoj - vas vztah ma buducnost perspektivu alebo nie. Lebo ak to ma byt len o vecnom chodeni, sem tam si vrznut ai ai tak o com to je? Dovi dopo. Ak v tebe nema vidiet buducu zenu manzelku ci matku vasich deti, niekoho s kym spoji svoj zivot v dobrom i v zlom, v stasti nestasti v zdravi ci v chorobe a uz nebudete chciet byt samostatne jednotky ty ja ale MY tak s nim stracas iba cas. Lebo raz stretne taku ktoru si bude schopny vziat aj za mesiac ci do roka a nie chodit vlacit sa spolu celu vecnost a nic, nikam sa to neposuva, ziadna buducnost a perspektiva. Porozpravaj sa s nim pocas sviatkov ako to s tebou a s vami dvoma mysli, vidi do buducnosti? Vsak po 6r je to normalne a prirodzene. Hovor s nim otvorene uprimne v klude. Hlavne kvoli sama sebe to sprav, ujasni si to aby si sa vedela zariadit. Ci s nim budes dalej alebo uz do noveho roka pojdete kazdy zvlast. Nestracaj cas s niekym kto za to nestoji. Kto o teba nestoji. Ludi ktori tuzia po normalnom obycajnom ludskom stasti, partnerstve rodine ai je malo ale stale dost. Tak si hladaj takeho pre ktoreho budes vsetkym a on zas pre teba

Filip TT

U mna aj u brata to bolo tak, ze sme vianoce az do svadby travili u mamy. Mama si zasluzi nebyt na vianoce sama. So svojou nastavajucou sme sa stretli na polnocnej. Od svadby travim vianoce s manzelkou a detmi a mamu pozyvame k sebe.

Prezyvka055

Ked som este behal za frajerkami na slovensku tak to bolo tak ze som dosiel okolo 12 k frajerke na 2-3 hodinky dat jej darceky a posediet a potom naspat domov k rodine na veceru. Myslim si ze ked ste len priatelia nie manzelia tak kazdy chce travit cas s najblizsou rodinou.

Tinušška

Určite je to prinajmenšom zvláštne. Keď sme s manželom pred 18-timi rokmi spolu zatiaľ "len" chodili a ešte spolu nežili, bolo to tak, že štedrú večeru spapal a chvíľu pobudol s rodičmi a potom prvým autobusom došiel sem a boli sme spolu. Dokonca aj pred svadbou, ktorú sme mali potom o ďalší rok vo februári sme ešte trávili večeru každý so svojou rodinkou, ale po zvyšok večera sme boli spolu. Samozrejme že tie 2 mesiace pred svadbou už zostal u nás aj na 1. vsiatok vianočný.
Ale zasa vieš, ak má ten tvoj takýto zvyk, že nikam nechodieva v tento deň (večer), možno v tom nie je nič zlé. Možno by bolo vhodné o tom sa trošku porozprávať, či by túto svoju zásadu nemohol po 6 rokoch trošku porušiť :) Aaa, napadlo mi, či to nie je obyčajná chlapská pohodlnosť, že sa dobre napapá a potom sa mu už od telky jednoducho nechce von do zimy.
Každopádne je pre mňa predstava dvoch partnerov, ktorí spolu netrávia štedrovečerný čas (aspoň večer) netradičná.