biorezonancia - alergie

Príspevok v téme: biorezonancia - alergie
alerg

ja by som potreboval vediet, ci sa na biorezonancii ukaze aj alergia na danu potravinu. lebo ved ked mam na nejaku potravinu alergiu, tak som na nu urcite aj intolerantny nie? biorezonancia mi totiz nepotvrdila intoleranciu, ale ja si myslim, ze alergia tam je, lebo na nieco zle reagujem... ako zistim co mi robi tazkosti ked biorezonancia nepomohla? vdaka.

Kýčera

-Keď som začala písať ja, tak posledný príspevok bol od Trojklanneho. Napísala som, čo som mala, medzitým balila veci, zavrela počítač a odcestovala.
- Alerg, ak by som si robila srandu, tak Ti garantujem, že smiechu by si sa nezdržal! Poďakovať si sa poďakoval, veď sa aj patrí. Dokonca si moje vedomosti postavil na úroveň doktora, za čo Ti ďakujem zasa ja a pritom netušíš, že som človek živiaci sa zametaním ulíc. Mrzí ma, že som Ti nepomohla, že nechcem pochopiť Tvoju otázku na prvýkrát, že nemám Tvoje logické myslenie,...Mal by upozorniť admina na tieto skutočnosti a odporučiť mu, nech vrátim odmeny...

Alerg

Vy si zo mna robite srandu...
Preco sa stale tocite okolo laktozovej intolerancie?? Keby som mal problem s laktozou alebo kazeinom, rozdiel samozrejme poznam, tak si o tom precitam tu, tychto tem je tu ozaj dost. Este raz vdaka za snahu, ale ked nechapete moju otazku tak tu neminajte svoj drahocenny cas lebo ja nie som debil aby mi niekto musel vysvetlovat ze ked mam alergiu tak sa musim tej potravine vyhybat. Taketo rady mi su nanic!

Kýčera

-Trojklanny, rada Ťa vidím, za radu ďakujem a prajem aj Tebe prekrásne vianočné sviatky. Inak cica už z príspevku vedela, že to nebude jednoduché, pobehujú tu totiž dvaja, čo si mýlia pojmy s dojmami.
-Alerg, že sú Vianoce tak ešte jeden pokus. Koľko máš rokov? A skús si vtĺcť do hlavičky pred tým ako sa ozveš tieto veci :
1. Alergia na mlieko - kazeín,... a laktózová intolerancia sú dve odlišné diagnózy.
2. Prvá znamená, že má človek alergiu na mliečnu bielkovinu, nesmie za žiadnych okolností konzumovať žiaden mliečny produkt a že imunitný systém /IS/ neprimerane až prehnane reaguje na to, ak takúto bielkovinu skonzumuje. Reakcia môže byť slabá, ale aj životohrozujúca!
3. A tá Tvoja diagnóza znamená, že Tvoj tráviaci systém nie je schopný čiastočne alebo úplne spracovať mliečny cukor - laktózu, môžeš konzumovať mliečne bezlaktózové výrobky, ak diétu porušíš, možeš mať reakcie, ale na nich sa nezúčatňuje IS, a teda nenastanú u Teba životohrozujúce reakcie.
4. Alergia na laktózu neexistuje.
Testy na alergie robí alergológ, dermatológ, gastroenterológ. Testy na intolerancie potravín dostaneš aj kúpiť a môžeš si spraviť sám, robia ho aj súkromné centra a centra alternatívnej medicíny. Nakoniec môžeš poprosiť aj Trojklanneho, ver, že sa vyzná!

alerg

Trojklanny, nerozumiem...
ja si, naopak, kazdu radu vazim a som vdacny kazdemu, kto si da tu namahu a pomoze druhemu. vobec som sa nevyjadril v tom zmysle ako si to ty pochopil.
neviem, co mi kycera poradila ine ako vyhybat sa laktozovym vyrobkom. moja otazka znela uplne inak. ja predsa nemam problem len s laktozou, to som napisal uz dva alebo trikrat. to by bol potom naozaj jednoduchy problem. moj problem spociva v tom, ze napriek tomu ze sa vyhybam produktom, na ktore mam podla biorezonancie intoleranciu, tak napriek tomu mam problemy. .. ale nechcem sa uz opakovat, kto chce, moju otazku pochopi na prvy krat.
a to ze mam problem s candidou je jeden fakt, mam to aj potvrdene. lenze na to mi tu nikto nic neporadil. kycera opakuje stale dokola nieco o bezlaktozovych produktoch... napriek tomu ze mi nepomohla, podakoval som sa.

trojklanný

alerg,nepočúvaš vôbec nič, čo ti TÁ, nie TEN Kýčera radí, vie o čom píše a ty si stále mimo.

Kýčera, myslím si, že on nemá žiadnu alergiu, má len zanesené celé telo pliesňou a baktériami, ktoré mu jeho stav vyvolávajú. Sústavne sa reinfikuje, čo je problém drvivej väčšiny tu prítomných prispievateľov.Už logickejšie,ako tu radíš ty, sa ani popísať nedá, tak nemrhaj zbytočne svojim drahocenným časom, ak zistíš, že si ľudia nechcú nechať poradiť.

Príjemne prežite všetci tieto krásne sviatky v zdraví...

alerg

Kycera na sto krat dakujem. ale, bohuzial, nepochopil si moj problem. hovoris to iste co doktor. opakujem, bezlaktozove vyrobky takisto neznasam. takze nemam alergiu len na laktozu, ale aj na nieco ine. len neviem na co. moja otazka znela, ako zistit alergie a ci sa pri biorezonancii tie alergie ozaj neukazu. lebo ked som na nejaku potravinu alergicky, tak by sa predsa logicky mala ukazat aj ako intolerantna. ak dobre rozmyslam.
to ze sa mam potravinam vyhybat, viem samozrejme, lenze neviem ktorym!
candidu mam, to viem. a bojujem proti nej uz mesiace, zial, neuspesne. mam uplne biely jazyk a test mi vysiel tiez pozitivne.
krasne vianoce vsetkym!

Kýčera

Konzumovať môžeš len a len BEZLAKTÓZOVÉ POTRAVINY a potraviny, do kt. bol pridaný takýto prípravok - chlieb, koláče,...Veľký pozor si daj aj na doplnky stravy - vitamíny, probiotiká,...voľnopredajné lieky, aj mnohé z nich obsahujú laktózu. Používať môžeš aj Laktazan. A teraz sa Ťa spýtam : "Dodržiaval si všetky tieto zásady?" Odpovedať nemusíš, odpoveď poznám. Niekde si spravil chybu, možno ich bolo viac...Odporúčam Ti vytlačiť si tieto rady, dodržiavať ich striktne a uvidíš, či sa Tvoj stav zmení k lepšiemu. Lenže to ešte nestačí, musíš si upraviť stravovanie, správne jedlá kombinovať a dať do poriadku aj vyprázdňovanie. Prinútiť telo na pravidelnú každodennú stolicu, aby sa Ti organizmus nezanášal odpadovými látkami. Čo sa týka hlienov, tak sú to práve alergici, kt. trpia ich zvýšenou tvorbou. Zápach z úst má viacero príčin, jednou z nich je aj povlak na jazyku, treba ho zoškrabávať. Pi veľa hlavne vody a detoxikačných čajov, detoxikuj telo - sauna, para,... Ak tieto rady dodržíš na 100% a Tvoj stav sa nezlepší, tak treba popátrať po iných príčinách. Môžeš mať v tele nejakú baktériu, pleseň, parazity,...a možno viac intolerancii, alergie,...Šťastné a veselé!

Kýčera

Kto Ti vlastne zistil intoleranciu na laktózu? Už som Ti písala, že je rozdiel medzi alergiou a intoleranciou. Pri alergickej reakcii môžeš dostať až anafylaktický šok a nemusíš to prežiť, to pri intolerancii nehrozí. Môžeš mať intolerancií viac a ak vieš o aké potraviny sa jedná a tieto minimálne 3 mesiace nebudeš konzumovať, môžeš sa niektorých aj zbaviť. Netýka sa to však histamínovej a ani laktózovej intolerancie. Tá Tvoja znamená, že máš čiastočnú alebo úplnú neschopnosť tráviaceho systému spracovať mliečny cukor - laktózu. Máš nedostatok laktázy - enzýmu, kt. štiepi laktózu. Pravdepodobne máš silnú intoleranciu, treba vylúčiť VŠETKY mliečne výrobky - kravské, ovčie, kozie mlieka, syry, jogurty, tvaroh, maslo,... Tiež z jedálnička vylúčiť všetky výrobky, v kt. sa laktóza nachádza - čoko, zákusky, dezerty, keksy,... Sledovať zloženie potravín a iných výrobkoch či laktózu obsahujú - lanchmeat, žuvačky, zubné pasty,...Nezabudni ani na lieky a vždy upozorni lekára na túto skutočnosť! Laktózu neobsahujú - KAZEÍN, LAKTALBUMÍN, KYSELINA MLIEČNA a jej soľ LAKTÁT. Zajtra Ti to dopíšem.

Kýčera

Zabudla som sa Ťa spýtať koľko máš rokov, aby som Ti to vedela vysvetliť tak, aby si ma pochopil. Jedno Ti však už viem povedať teraz, to žiadna biorezonancia nebola, to bol akýsi šarlatán! Veď takéto čary sme si robili ako deti!

alerg

rozumiem. ako sa volalo to centrum si uz nepamatam, kazdopadne mi to merali cez dlan a tam potom take kyvadlo ukazovalo , teda ked sa hybalo tusim vodorovne tak to bolo ok a ked zacalo robit kruhy tak to znamenalo intoleranciu. neviem ako myslis ci za pritomnosti mlieka, ale jedol som tie dni predtym vsetko, teda aj mliecne.
moje priznaky su nafuknute brucho, ale ze hrozne. niekedy aj krce v bruchu. zapcha. ucpaty nos. hlieny v hrdle, ale fakt hnusne, najhorsie na tom je, ze mi z tych hlienov paradne zapacha z ust. co som tu tak cital, tak nikto sa nestazoval na hlieny a zapach z ust v ramci alergie. tak neviem. neviem sa pohnut z miesta, lebo doktori nepomozu. zistili mi akurat tak ze neznesiem laktozu a bolo. ziadne dalsie vysetrenia. ked som jedol bezlaktozove produkty, stav sa nezmenil. takze v tom to nebude. ozaj neviem ako si pomoct.