ahojte. moj priatel kazdu noc vykrikuje a a rozprava zo sna. k tomu este aj chrapanie. moze to byt ze silno spi alebo len intenzivne preziva svoje sny. poradte dakujem.
priatel kazdu noc vykrikuje a rozprava zo sna
A nemá tvoj priateľ nadváhu alebo netrpí obezitou? Ja som čítal na nete, že niektorí ľudia sú schopní jesť aj počas toho, ako spia:-)
Ochorenie sa nazýva: ZoMňaGulizmus.
Ja už trpím tzv. morbídnou obezitou, lebo ja počas spánku večeriam aj trikrát:-) Beriem dôchodok za to, aby som nevychádza za denného svetla vonku a aby som nestrašil ľudí na ulici:-)))
Ja som dnes v noci takmer zjedol svojho pavúka, ktorý mi prebehol po tvári. Pritom som mu normálne dal v noci trochu mäsa. Zase bol čosi nejaký nespokojný:-)
------------------------------------------
Bi.. C.inton a jeho vodič sa vozili po poľnej ceste raz v noci, keď do nich narazila divá sviňa, ktorú zrazili. Vodič sa zrážke snažil vyhnúť, ale nedalo sa. Divá sviňa bola na mieste mŕtva. Prezident povedal svoju šoférovi, aby išiel na najbližšiu farmu, a aby vysvetlil farmárovi, čo sa stalo. Tak o hodinu neskôr sa šofér dotackal naspäť k autu so šatami totálne roztrhanými. V jednej ruke držal fľašu vína, v druhej cigaru, pričom sa usmieval. Čo sa stalo??? opýtal sa ho prezident. Nuž, odpovedal šofér, farmár mi dal fľašku vína, jeho žena mi dala cigaru a ich pekná dcéra sa so mnou vy.pala. Môj Bože, a čo si im povedal??? opýtal sa ho prezident. Šofér mu povedal, že im povedal len túto jednu vetu:
Ja som šoférom Bi..a C.intona a práve som zabil sviňu.
-------------------------------------------------
Jeden obchodník bol zmätený, keď vedľa jeho obchodu otvorili nový obchod s názvom: NAJLEPŠIE PONUKY! Aby sa mu ešte viac pohoršilo, ďalší obchod otvoril vedľa neho s pútačom: NAJNIŽŠIE CENY! Takmer spanikáril, kým ho nenapadlo, aby dal na svoj obchod vlastný názov, na ktorom bolo uvedené: HLAVNÝ VCHOD.
------------------------------------------------
Jeden rybár nechytil nič, preto išiel do obchodu s rybami a hovorí predavačovi: prosím Vás, hoďte mi sem toho kapra. A prečo ho Vám mám hodiť??? Aby som mohol povedať svojej žene, že som chytil rybu a aby som jej neklamal. Ok, ok, ale Vaša žena mi povedala, aby ste chytili toho červeného pstruha namiesto kapra.
Preložené zo stránky: unijokes.com
ja mam spanok dobry ale pytala som sa ohladom mojho priatela
Očividne máš plytký spánok. Rob s tým niečo!
zabudla som dodat ze ked vykrikuje tak niekedy k tomu aj nadava vulgarne