ahojte. moj priatel kazdu noc vykrikuje a a rozprava zo sna. k tomu este aj chrapanie. moze to byt ze silno spi alebo len intenzivne preziva svoje sny. poradte dakujem.
priatel kazdu noc vykrikuje a rozprava zo sna
Dakujem vam za rady. Mozno je to skor ovplyvnene spankom a podla toho co sa my sniva pretoze napr dnes v noci nevydal ani hlasok. Ale aj tak dakujem.
Žiadne lieky netreba, ono ho to prejde, je mladý,...Naše podvedomie vidí často viac, ako dokážeme registrovať a prihovára sa nám o.i. v spánku prostredníctvon snov. A na to, čo sa nám sníva, vplýva choroba, strava, zážitky,... Keď najbližšie bude kričať, tak ho zobuď a spýtaj sa, čo sa mu snívalo. A to buď rada, že Ťa zo spánku nebije... Mala som spolužiaka, kt. brat párkrát v noci prefackal a posielal ho za dvere.
Ahoj,
aj moja mamka rozprávala zo sna, a aj kričala, a tiež dosť chrápala, lekárka jej povedala, že sa to veľmi nedá nejako riešiť, ale predpísala jej na to nejaké lieky na spanie, ale neviem bohužiaľ aké, ale veľmi jej to nepomáhalo, lebo síce zaspať zaspala, ale kričanie zo sna neprestalo. Podľa mna sa to ale musí dať nejako liečiť, a nebolo by odveci ísť za lekárkou a normálne sa poinformovať. Možno treba nejaké lieky na ukľudnenie ... neviem....
Ponukam Vám prácu,lepšie povedané maličké privirobenie vyplnaním prieskumov,ktoré si objednávajú rôzne firmy.Otázky sú tam ako Kedy sa chystáš kúpiť nový Tv?Aký je tvoj najobľubenejší prášok?Kde najradšej nakupuješ? a podobné.Na email ťi prídu takéto prieskumy,ty to vyplníš a za každý máš body a body sú eurá.Potom si to pošleš na účet,ked nazbieraš 2000 bodov,čo je 14 euro.Aby som si čosi zarobil,tak vyplnam viac tipov prieskumov,občas my príde email z jednej a raz z druhej spoločnosťi.Ak si chceš takto privirobiť,tak my pošli email a ja ťi pošlem nan registračný formulár,registruješ sa a dozvieš sa všetko potrebné.Je to bezplatné a za registráciu máš body.Email my pošli taký,čo chceš aby ťi nan chodily prieskumy a zároven ho uvedieš pri registrácii.Kto má záujem,nech my napíše na alechchandro@gmail.com
Zobrali ste mi vodičák, môj čierny koník je teraz smutný, už začal okusovať z nudy moju drevárku.
Ja som im hovoril, že pijem víno namiesto malinovky, že mne to nič nerobí, tak mi veľmi neverili.
Keď som mal vypité, tak som išiel max. 20 km, tie dva kilometre domov, bol som zodpovedný. Bez diplomatického pasu mi je vodičák na figu borovú, tak či tak by ma chytili, skôr či neskôr.
Ale notoricky alkoholik má inú toleranciu na alkohol než netrénovaný, ale tu je škoda niečo vysvetľovať.
Ak mi dáte amnestiu, tak vám sem hodím ešte lepšie vtipy. Na koniec mojich vtipov napísaných na jednu A4 nedôjde nikto, okrem mňa:-)
A že ste ma chytili len náhodou, no, ha, ha, ha. Na mňa idete hádzať finty. Jedny išli spredu a tí druhí odzadu.
Purer Zufall, ja, ja:-))) A ja žeriem seno.
Pekne mi poštou pošlite vodičák naspäť a sľubujem, že sa povyvážam len triezvy.
No, ja si hľadám takú prácu, v ktorej by mi tolerovali tieto veci:
1. Trochu blázon
2. Obezita
3. Rozprávanie samého so sebou, aj hodiny
4. Poriadny plat
5. Žiadna zodpovednosť
6. A diplomatický pas, aby som si mohol vypiť, lebo pijem, príložitostne každý deň
7. A tiež si rád občas z niekoho vystrelím
8. Neobmedzený prístup na internet a aspoň dva poriadne notebooky
Len neviem, kde by som takú prácu splašil:-)
Skús mi poradiť, Mesačný Princ, isto máš viac zdravého rozumu v hlave ako ja.
Ja okrem jedenia počas spánku dokážem aj iné veci, napr. dokážem bezproblémov omočiť radiátor mysliac si, že je to WC. Potom sa všetci doma čudujú, že len mne tečie radiátor:-)))
Raz som kopol s nohou do steny s celou silou, lebo sa mi snívalo, že ma prišiel zabiť jeden zloduch.
Okrem toho spím s otvorenými ústami, počas spánku pojem aj niekoľko múch a kadejakej hávede:-)))
www.youtube.com
Ja som raz, po polhodinovom rozhovore s mojou babkou zistil, že každý točí o niečom inom. Povedal som to babke, že ako to je a babka na mňa: a to prečo je tomu tak???
A ja jej hovorím, viete babka: keď sa rozpráva hluchý so šaleným, tak to presne tak vyzerá:-)))