naladovost-odmietanie

Príspevok v téme: naladovost-odmietanie
leto81

Ahojte ,potreboval by som poradit,priatelka je poslednej dobe neuveritelne naladova,v kuse unavena z prace sme spolu uz 6rokov,tento rok aj ochorela koznou chorobou ,cize jej to na psychike iste nepridalo,ale najvacsi problem je ,ze z nicoho nic a hlavne bez dovodu je ,unavena a neuveritelne neprijemna ,aspon ku mne tvrdi, ze je vraj ku kazdemu ,ale ja akzdy niesom kedze som priatel,,neviem ako dalej,komunikuje odvrkovo ked sme vonku taj je fajn ,chce sa pritulit vsetko,ale potom ako keby som vymenil cloveka za niekoho ineho,minule po mne vybehla len za peknu sms pritom v nej nic zle ani nic nebolo, len vystekla tak som uz nevydrzal a opytal som sa jej na par veci ,ale odpovede boli neviem netusim neviem,nevedela mi dat normalnu odpoved ci somnou chce byt ci jej je somnou dobre ,ako sa citi vonku na vsetko dala odpoved neviem co mna dost ranilo ,ked vam dievca nevie odpovedat na otazku ci je jej svami dobre a ze potom ,preco sa tuli bozka ,obchytkava a ani na to nevie odpovedat preco to cloveka dost rani,lubim ju ale uz zachadza uplne do krajnosti , ked clovek uz sa zacina ponizovat aby nevybuchol a momentalne ja mam pocit ze keby som jej dal aj kosom tak ona si to ani neuvedomi,a ja neviem ako dalej,davam jej stale ustupky prehltavam vela veci co inde by som uz vrazdil ja,ale neviem ako dalej ja uz nevladzem a jedine k comu ma dozenie ,je ukoncit vztah kde som uz planoval spolocnu rodinu a zivot,neviem ci je to hormonami z toho ze ochorela alebo z coho lebo kym neochorela bolo vsetko ok,teraz len vrci spi,nic sa jej nechce,ponukol som jej nechat pracu kedze robi 12h kratky dlhy tyzden a ist byvat somnou stym ze mozeme rozmyslat aj nad babatkom a ja ju viem podrzat financne aj ked by nepracovala kedze naklady mam tak ci tak za najom a podobne veci takze tom nejak extra rozdiel neviddim a konecne by boli spolu, ale ja neviem ako dalej ak sa chcem rozpravat sa zatne a stale neviem neviem neviem a ja uz jej neviem zaciunam brat ako odpoved nie,rozsit sa nechce alebo aspon to nepovie, neviem ci caka ze stym prastim ja alebo si naozaj neuvedomuje co robi,nevie niekto radu dalej,odbrnika som jej navrhol ale vzala to tak ze ju posielam ze je nahlavu rpitom som to tak nemyslel ,ale ja tiez uz nevladzem znasat toto vsetko a aj ked ju lubim dojde okmaih a vzdam to a potom uz cesta spat nebude:(,ma 34 r pomaly a teraz neviem ci naozaj su to hormony alebo preco z nicoho nic jej tak prepina,ineho nema na to dala jasnu odpoved ,len s aohana stym ze chce pokoj snikym a nicim nekomunikovat ale nechapem naco je vo vztahu 6r pritom nema ani najmansi dovod sa ,na mna henvat neurobil som nic co by mohlo viest k tomuto stavu,a neviem ake ucinky mozu mat hormony ked zena ochorie ako ucinkuju alebo oco tu vlastne ide,je skoda zahodit 6r vztah,ale zasa donekonecna tolerovat toto sa neda

kafe

a na toho silvestra sa ešte vmáčkni k niekomu!! Nie že zostaneš doma. A poriadne osláv, NOVÝ fakt nový začiatok :)

kafe

nuž, jednoducho, neposral si to ty. A nesmúť za strateným časom, podakuj sa jej za 5 pekných rokov a holt, rodinu budeš mať s niekym iným. Nie lepším, nie horším, ale proste s inou kočkou. Je to dobre tak ako to je. Nemáte deti, je to o to ľahšie. Drž sa chlape, nech to rýchlo prebolí.

leto81

Dakujem za odpovede,boli pozbudive,dnes ma trosku sklamala kedze silvestra som myslel ze stravime spolu ja som vsetkych dookola zrusil kedze som chcel byt snou aby sme stravili vecer spolu bez ludi ale nakoniec uprednostni znamych ,co sa ma dotklo asi naozaj je nacase to vzdat a uz necakat kedy sa spamata lebo aspon ja yb som pred nou neuprednsotnil partiu a ked tak by ju vzal medzi nich tak si je to naozaj signal ze to nema zmysel uz.len naozaj nechapem ako clovek dokaze zmenit postoj o 180 stupnou bez toho aby z mojej strany siel dovod

kafe

jasne jej povedz toto: "uz nevladzem znasat toto vsetko a aj ked ťa lubim dojde okmaih a vzdam to a potom uz cesta spat nebude. Je skoda zahodit 6r vztah,ale zasa donekonecna tolerovat toto sa neda" a presne toho sa i drž. Si rozumný chlap, navrhol si x riešení a keď ona so svojím stavom nič robiť nechce, tak nech si svojou blbou náladou kazí iba svoj život.
Naozaj škoda. Čo už. Hlavu hore, ide sa ďalej.

lolinka

Je dost mozne, ze je to z tej koznej choroby, ako nie zeby jej to priamo rozhadzalo hormony, ale mohlo jej to zobrat sebavedomie a citi sa velmi zle. Zeny maju byt vzdy za tie pekne, co ona asi aj bola, preto znasa velmi zle, ze ju teraz zoskareduje nejaka kozna choroba. Boji sa, ze ju kvoli tomu urcite opustis, neveri, ze s nou zostanes aj ked je taka skareda (v jej ociach) a sprava sa odmietavo, naladovo a neprijemne, snazi sa od teba odputat, aby ked ju opustis jej to nebolo az tak velmi luto, ale nemusi to robit premyslene, moze to byt podvedome, ani si to priamo neuvedomuje ale jej mozog je tak nastaveny. Druha negativna vec, ktora na to moze vplyvat je jej prepracovanost a unava. Alebo je tu este ta moznost, co tu uz niekto spomenul, ze ma problemy so stitnou zlazou, alebo nejake ine zdravotne problemy, co by vysvetlovalo jej unavu, aj ked nema byt z coho unavena. Ty sa k nej spravas velmi dobre, chapavo, si jej oporou, no nepada to na urodnu podu. Tiez si nemyslim, ze niekoho ineho ma, zeny s koznou chorobou maju tak znizene sebavedomie, ze sa ani neodvazia si niekoho hladat. Skus jej najskor navrhnut, aby zasla lekarovi, nech ju kompletne vysetri, nespominaj vobec jej naladovost, povedz len, ze sa ti nepozdava, ako je stale unavena aj bez priciny a ze to moze mat nejaku zdravotnu pricinu - stitna zlaza, skryty zapal v tele a ine. Ze mas o nu strach a rad by si jej pomohol. Povedz jej to ale vtedy, ked bude dobre naladena. Snad k tomu lekarovi pojde, ak odmietne, tiez jej viac nemozes pomoct. To, aby nechala robotu si jej uz navrhol, ale skus jej to povedat tak, ze nie aby zostala nezamestnana, ale ze vidis, ze tato robota ju dost vycerpava a ze by si bol rad, keby si nasla pracu, kde bude mat viac pokoja, ze si moze hladat nieco ine a za ten cas, kym si to bude hladat moze byvat u teba a ty to potiahnes. Tiez jej to povedz, ked bude dobre naladena, v zlej nalade ti odmietne vsetko. K psychologovi ju neposielaj, aj keby jej urcite mohol pomoct a nie je to ziadna hanba k nemu chodit, ale bohuzial, vela ludi to berie uplne inak a beru to ako utok na svoju osobu, ze ich mas za blazna a pod. Skus ju ubezpecit, ze aj ked ma koznu chorobu, pre teba je a navzdy ostane tou najkrajsou zenou na svete a nejaka choroba na tom nikdy nic nezmeni. Zeny taketo veci pocuvaju radi. Mozno na to nezareguje hned pozitivne, ale neskor sa jej to moze rozlezat a zisti, co v tebe vlastne ma. Bolo by skoda zahodit 6-rocny vztah, pokial 5 ci 5,5 roka z toho bolo fakt peknych, ale chapem, ze toto nemozes znasat donekonecna. No skus este zabojovat a vzdaj to, az ked sa to naozaj dlhy cas nebude lepsit, napriek tvojej snahe.

mam56

Na začiatku stvoril Boh Nebo a Zem, všetko ostatné bolo potom vyrobené v Číne:-))) A že značka, Gretsch, zvuk má ako klavír, ale prečo, ale prečo, do phúče som si musel na zadnej strane prečítať, že: made in China???:-) Za také prachy a stále len China??? Are you crazy???
----------------------------------------------
Boh vytvoril rôzne rasy ľudí, no, keď prišiel do Číny, tak bol tak hrozne unavený, že to už bolo len o: copy paste, copy paste, copy paste (skopírovať, prilepiť), inak CTRL C, CTRL V:-)))
---------------------------------------------
Ja si hľadám momentálne partnerku, lebo sa po nociach veľmi nudím. Už aj ruky mám dosť opuchnuté, hoci síce nie až po kolená ako ženáči, ale aj mňa to čaká, žiaľ:-)
Modelky mi na lep neskočili, že mám len babettu z plevne:-)))
Nie som náročný, moje miery sú METER (100) na METER (100). Vysvetlenie: meter na výšku a meter na váhu:-)))
Chudé sú veľmi nervózne a mne sa až tak nechce po nociach obrábať záhradku:-)))

Pán.ING.BigFoot

Jedna stará pani príde k lekárovi a povie mu: mám taký problém s častou plynatosťou. Bohužiaľ, moje prdy nikdy nesmrdia a sú vždy slabé a bez zvuku. Ako dôkaz uvádzam, že som prdela asi 10 MINÚT, odkedy som bola tu pri Vás a stavím sa, že ste si ničoho nevšimli! Lekár jej na to povie, chápem. Vezmite si tieto lieky a prídete na kontrolu budúci týždeň. Budúci týždeň sa stará pani vráti. Pán doktor, povie mu, ja neviem, čo do pekla ste mi to dali za tabletky, ale teraz moje TICHÉ prdy smrdia jak ĎAS. Lekár jej na to povie: skvelé!!!. No, čiže, teraz, čo sme vyriešili vaše problémy s dutinami, popracujme trochu aj na vašom SLUCHU:-)))

Ideálne miery ideálnej ženy: 90 – 45 – 90 Vysvetlenie: 90 rokov, 45 stupňov teploty a 90 miliónov na konte:-)))

Jax

Nooo, zažili sme... Mojim prepínalo práve z tej práce. Hromozvod som bol ja.
Na tvojom mieste by som si počkal na svetlejšiu chvílku a poriadne to s ňou rozobral. Nechci od nej rozhodnutia, len jej povedz ako veci vidíš a daj jej čas. Ale pritom jej jasne povedz, že už do dlho zvládať nebudeš. Ja som sa s jednou rovno rozišiel. Ďalšia sa takmer rozišla so mnou, nakoniec sa uvedomila, dala výpoveď v jednej z prác (!) a prehodnotila svoje priority. Každopádne je to na nej, ak sa sekne tak s ňou nijak nepohneš...