Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah a dlžoby partnera

kafe

aby si nedopadla takto:
www.zdravie.sk

Mprinc, trepeš. Nikto sa tu nevyjadruje k matkám, ale k mladému chlapovi, ktorý sa nedokáže postarať ešte ani sám o seba. Ako sa chce starať o rodinu, keď nevie vyžiť zo svojho platu? Na čo asi tak minul peniaze? Na dovolenku? Lieky pre matku? Nerozumiem ľuďom čo sa snažia vyzerať nejako a žijú si nadpomery. Byť chudobný neni nič zlé, je to len určité obdobie v živote. Dá sa z toho dostať, ale určite NIE PôŽIČKAMI. Je to cesta do pekla, žiť a kupovať si veci z požičaných peňazí. Ak si na to človek zvykne, amen tma.

kafe

nie. Určite jeho dlžoby nesplácaj. Ty si si užívala požičané peniaze alebo on?
Ak sa to nenaučil doteraz - kupovať iba to, na čo má a radšej sa uskromniť - tak žiaľ asi sa to už nenaučí nikdy. A jednoducho si zvykne zadlžovať sa a žiť nad svoje pomery. Potrebuje padnúť na hubu.
A prosím ťa, spoločnú budúcnosť si s ním plánuj až vtedy, keď bude mať dlhy splatené. Ja osobne by som neriskovala svoj život s chlapom, čo nevie zarobiť peniaze a vyžiť z mála.

Mesačný princ

wikiii - ,,inak aj to že má človek dlhy trošku niečo hovorí o jeho charaktere a povahe...,,

nemyslíš si, že táto veta je napísaná dosť povrchne??? A čo matky, ktorých opustil či im umrel partner a majú na krku dlžoby. Aj tie majú nejaký ,,iný,, charakter???

Mesačný princ

Dlžoby som síce nikdy nemal ale na druhej strane ma dosť irituje takýto jednostranný pohľad na svet. Jasné, že to ni je nič príjemné a bez peňazí sa nedá. No kto ich nemá alebo má problémy, tak o toho nikto ani len bicykel neoprie... Smutné...

Tak treba mať v živote buď šťastie alebo sa narodiť do bohatej rodiny. Vyriešilo by sa tak minimálne 80% vzťahových problémov.

wikiii

za zdravého muža platit dlhy? to čo? :-) šup šup nech si nájde prácu a vyrieši svoje problémy... inak aj to že má človek dlhy trošku niečo hovorí o jeho charaktere a povahe...

denisaf.

Dám ti drsnú ale bohužiaľ pravdivú radu nezačínaj si budúcnosť s takým mužom... najprv nech si on dá svoj život doporiadku a potom nech začne žiť s tebou. ja som bola pred rokmi presne v takej istej situácií ako ty... až na vlastnej sprostosti som sa musela poučiť aj som tak dopadla postupne som sa podozvedala o dlhoch ktoré má a nebolo ich málo dlhy na zdravotnej, kamaratom,rodine proste katastrofa a ja sprostá som za neho platila ospravedlnovala som jeho chovanie a verila že sa zmení došiel o robotu vôbec si novú nehladal aj to som z lásky prehliadala a dopadla som asi tak že všetky úspory zo zahraničia na svadbu a do budúcnosti išli na jeho dlžoby a viac som peniaze nevidela. Takže sa poisti a určite nech si dá svoje dlhy čím skôr do poriadku a potom ak to splní si plánujte budúcnosť.