Ako sa zachovať v situácii, keď partner má dlžoby, je bez roboty atď. Ja mám prácu, ale zas nie veľmi dobre platenú. Ako sa k tomu postaviť, keď plánujeme spoločnú budúcnosť? Pomáhať finančne partnerovi, splácať jeho dlžoby? Fakt neviem....
Vzťah a dlžoby partnera
aby si nedopadla takto:
www.zdravie.sk
Mprinc, trepeš. Nikto sa tu nevyjadruje k matkám, ale k mladému chlapovi, ktorý sa nedokáže postarať ešte ani sám o seba. Ako sa chce starať o rodinu, keď nevie vyžiť zo svojho platu? Na čo asi tak minul peniaze? Na dovolenku? Lieky pre matku? Nerozumiem ľuďom čo sa snažia vyzerať nejako a žijú si nadpomery. Byť chudobný neni nič zlé, je to len určité obdobie v živote. Dá sa z toho dostať, ale určite NIE PôŽIČKAMI. Je to cesta do pekla, žiť a kupovať si veci z požičaných peňazí. Ak si na to človek zvykne, amen tma.
nie. Určite jeho dlžoby nesplácaj. Ty si si užívala požičané peniaze alebo on?
Ak sa to nenaučil doteraz - kupovať iba to, na čo má a radšej sa uskromniť - tak žiaľ asi sa to už nenaučí nikdy. A jednoducho si zvykne zadlžovať sa a žiť nad svoje pomery. Potrebuje padnúť na hubu.
A prosím ťa, spoločnú budúcnosť si s ním plánuj až vtedy, keď bude mať dlhy splatené. Ja osobne by som neriskovala svoj život s chlapom, čo nevie zarobiť peniaze a vyžiť z mála.
Dlžoby som síce nikdy nemal ale na druhej strane ma dosť irituje takýto jednostranný pohľad na svet. Jasné, že to ni je nič príjemné a bez peňazí sa nedá. No kto ich nemá alebo má problémy, tak o toho nikto ani len bicykel neoprie... Smutné...
Tak treba mať v živote buď šťastie alebo sa narodiť do bohatej rodiny. Vyriešilo by sa tak minimálne 80% vzťahových problémov.
za zdravého muža platit dlhy? to čo? :-) šup šup nech si nájde prácu a vyrieši svoje problémy... inak aj to že má človek dlhy trošku niečo hovorí o jeho charaktere a povahe...
Dám ti drsnú ale bohužiaľ pravdivú radu nezačínaj si budúcnosť s takým mužom... najprv nech si on dá svoj život doporiadku a potom nech začne žiť s tebou. ja som bola pred rokmi presne v takej istej situácií ako ty... až na vlastnej sprostosti som sa musela poučiť aj som tak dopadla postupne som sa podozvedala o dlhoch ktoré má a nebolo ich málo dlhy na zdravotnej, kamaratom,rodine proste katastrofa a ja sprostá som za neho platila ospravedlnovala som jeho chovanie a verila že sa zmení došiel o robotu vôbec si novú nehladal aj to som z lásky prehliadala a dopadla som asi tak že všetky úspory zo zahraničia na svadbu a do budúcnosti išli na jeho dlžoby a viac som peniaze nevidela. Takže sa poisti a určite nech si dá svoje dlhy čím skôr do poriadku a potom ak to splní si plánujte budúcnosť.