bolesti pupka

Príspevok v téme: bolesti pupka
adka///

Prosim ,potrebovala by som radu ,ide o maminu ,chodime s nou po lekaroch a nikto nam nevie pomoct ,mamina ma silne bolesti pupka a v okoli pupka ma az take stuhnute ma velke bolesti .Ma vysetrenie z gastra,z gynekologie a vsetko je v poriadku .Nema niekto s touto chorobou skusenosti ,lebo uz neviem co by jej pomohlo.

Kýčera

Skoro mi oči z jamôk vypadli, keď som si prečítala odpoveď lekára. Ale tak zázraky sa dejú... Inak ako laserom ju operovať nedajte, robia to Kramáre, ešte som na nich nepočula ani jednu sťažnosť. Pozdravujem ju a držím jej palce, Adka!

adka///

Som rada ze si sa mi Kycera ozvala ,no najprv to bolo tak ,ze mamina pojde do nemocnice vraj jej to rozdrvia laserom ,potom na sone pan doktor povedal ,ze to neodporuca ,tak to skusime liekmi vraj by to malo pohnut kamenom o tyzden ide na kontrolu a uvidime ,zatial sa maj a urcite sa ti potom ozvem.

Kýčera

Adka, som rada, že si sa ozvala. Nuž, nie je to sranda, ale aspoň sa potvrdilo to, že mamička má nervy v poriadku!!! Na operáciu ste sa nepýtali, tým to akože končí? Užívať lieky, ničiť pečeň a neodstrániť príčinu jej ťažkosti? Akože tento uvoľnovač kŕčov,...jej má dostať kameň z tela von? Nedajte sa odpinkať, kameň musí z tela von, ak je taká možnosť, inak sa svojich ťažkostí nezbaví! Bolesti musela mať veľmi dlho, to nejaký čas trvá, kým sa kameň v obličkách vytvorí, kým sa posunie nižšie a v tele zarastie. Tak daj vedieť, čo Ti múdre hlavy povedia.

adka///

Tak mamina uz ma vysledky z MR ,to palenie a bolest v okoli pupka je z toho ze ma zaseknuty ladvinovy kamen v mocovej rure a nasledne uz ten kamen je vrasteny do svalu v podbrusku.No a teraz otazka co s tym ? Dostala lieky Spasmed vraj to bude musiet dlhodobo uzivat lebo inac sa ten kamen neda odtial dostat je na blbom mieste.

vyliečenie

Ako je toto vôbec možné? Tak dlho sa ťahať jedna záležitosť a nie a nie to uzavrieť, ja ti poviem moju skúsenosť, ja som sa v detstve zase liečil na helicobacter, napriek tomu som mal veľké bolesti často v žalúdku, nafukovanie, tvrdá stolica, niekedy bolesti žalúdka spojené so zimnicou a triaškou, takto sa to ťahalo veľmi dlho, nič mi nezistili, len ten helicobacter po celé roky, a toto všetko mi prešlo, ani neviem ako, doteraz neviem, z čoho boli tie zápchy veľké, dosť silné bolesti a aj tie triašky s bolesťami brucha, vlastne nikdy nič skoro poriadne nezistili a potom mi to prešlo, ani neviem ako, mal som ten helicobacter, to je pravda, ale že by som z toho mal také stavy, nemôžem veriť. Či nejaká baktéria alebo aká pliaga, ktorej som sa nevedel ako zbaviť, myslím si, či tam nebude nejaká baktéria alebo niečo podobné aj u vás, čo to spôsobuje, a nevedia to nijako zistiť, alebo čo, ťažko povedať. Ale nie je možné, aby takto človek veľmi trpel a všetci sa tvária, že to je v poriadku. Dúfam, že sa to vyrieši.

adka///

Ruzenka mamu boli v pupku , a okolo pupka ma cervene a stuhnute akoby zapalene v pondelok ideme na chirurgiu tak uvidime ,trva to uz roky a doteraz bezvisledne ale dakujem za radu.

Ruženka

Adka, nie som lekár, ale mám skúsenosť, že u mňa to pálenie nad pupkom v brušnej dutine alebo tam dole spôsobuje pupočná hernia, teda pruh. Tak mi to chirurg vysvetlil.

Kýčera

Adka, ďakujem Ti. Sama som momentálne chorá, slabo mi to páli a kým tu niečo vypotím, tak sa ozveš Ty. Pokojné Vianoce plné lásky a pohody prajem aj ja Tebe a celej Tvojej rodine.

Kýčera

Adka, rozmýšľam nad Tvojou mamou a nebolo by od veci pozrieť sa aj na to, či to nie je kandidóza, nejaká infekcia, alergia na nejaký materiál, kt. sa pupka dotýkal /popátraj Ty/. Ak by som ešte na niečo prišla, tak sa Ti ozvem. Nech si pridá ešte oddych na lôžku, potenie a ak vládze aj krátku hladovku, príp. pitie štiav.

adka///

Dakujem ti Kycera za vsetky rady a urcite tento pribeh precitam aj mame a skusime aj mozne aj nemozne .Prajem ti prekrasne sviatky