Zdravím, zisťujem že ženy o mňa po čase strácajú záujem a to zrejme preto lebo som introvertnej povahy a som asi nudný a ani nemám veľa kamarátov. Pritom sa nechcem chváliť ale vraj som fešák a veľmi pekný ( to mi povedalo mnoho žien), som vysoký, štíhli, cvičím a som upravený a pod, takže vo vzhlade nieje problém. Takisto sa nesprávam ako nejaká buzna, len proste neviem o čom sa so ženami baviť a začnem ich nudiť a aj keď zo začiatku z ich strany záujem je tak to opadne. Iba keď som opitý tak tie zábrany akosi opadnú a viem sa správať normálne. Ale nemožem byť stále opitý. Čo s tým a ako sa zmeniť? Beriem aj antidepresíva na sociálnu fóbiu a pomohli mi, lebo predtým to bolo somnou ešte horšie ale aj tak to nieje ono. Asi je to v povahe, proste som introvert a melancholický typ a preto nikoho nezaujimam.
Žiadna žena ma nechce
Pozri. Kazdy by mal poznat svoje sance a na co ma. Pripadne nema. Predsa ani ty nepojdes na cestu okolo sveta ci zit byvat do NY 740 Park avenue ked na to nemas prostriedky. Snivat o tom mozes. Mozes na to setrit no moze sa stat ze skor umries na starobu nez na to vsetko nasetris.
Ty mozes vyzerat ako model. Ale mas aj nieco ine okrem vyzoru co tie zeny pri tebe udrzi? Ak si nudny nezazivny mumak, bez rozumu IQ EQ ai tak proste taka kraska s tebou tazko vydrzi. Mozno by si si taku udrzal prostriedkami (a z toho vyplyvajuce vyhody - darceky dovolenky restiky kreditky na nakupy kultura ai) no mas ich? Takze ak nemas na taketo tak zniz naroky. Nikto ti nekaze chodit s nejakymi ohavami. No po pravde spatne zeny ani nie su obzvlast tu na SK. To inde je ovela horsie. A nespajala by som krasu s nejakou mudrostou a IQ. Vid seba. Takze ak aj najdes normalne priemerne sympaticke dievca tak to neznamena ze musi byt blba nudna ai. Vid seba. Co z peknej misky ked je prazdna
No z toho co pises mam pocit, ze si dost namysleny, moc si o sebe myslis a mas prehnane poziadavky. Sam seba opisujes ako velmi pekneho fesaka a skratami nazyvas koho? Priemerne dievcata? Kto si, ze si myslis ze mas pravo takto sa o nich vyjadrovat? A automaticky ich hned oznacujes aj za hlupe? Pokial nezmenis svoje naroky, stale budes mat problem si niekoho najst. Lebo tie extrentricke krasky evidentne nudis. Mohol by si este napisat, ako sa spravas na rande a o com rozopravas, nech vieme prip. posudit, kde robis chybu.
mojnazor22 - som v prešporku :D
inak tiež by som sa priklonila k tomu názoru čo bol nižšie spomenutý, že môžeš mať aj nejaký intímny problém..
Pozri poviem ti to takto. Som na tom rovnako, ale ja viem preco to tak je. Ale je to o nieco lepsie ako kedysi. Bol som na tom podobne, introvert a este aj som stale fantaziroval a snival. Vsetko sa zmenilo az ked sa so mnou rozisla frajerka. Transformoval som na extroverta. Aspon navonok tak posobim. Vo vnutri som stale intros. Da sa to natrenovat. Nezer prosim ta tie lieky. Socialna fobia je najvasci bullshit tejto doby. Cele to vzniklo preto lebo ludia sa izoluju, nestretavaju, nerozpravaju a sleduju zivoty ostatnych na socialnych sietach co ich dostava do depresii z vlastneho zivota. Zacni postupne nieco robit, stretavaj sa s ludmi, mas nejakych znamych, tak ich volaj von, vymyslite nejake akcie, prihovor sa neznamym ludom, pytaj sa ich na nazor na rozne veci, proste postupne si prikladaj a stupnuj to aby komunikacia bola prirodzena sucast tvojho zivota. Stretavaj sa s babami aby ich spolocnost ti bola prirodzena. Postupne sa ti to dostane podkozu a dokazes byt uvolneny aj pri neznamej babe, bavit sa, smiat sa. Takze toto je tvoj navod. A bud rad ze vyzeras ok a nie je to dovod preco by ta odmietali. Ja som nizky a kazda sniva o vysokom, takze napriek tomu ze mam super osobnost, casto dostanem stopku kvoli tomuto. Nech sa dari.
ked čítam toto forum, tak každý tretí tu ma soc. fobiu, neviem ci vam uz je....be ludia, pocuj ty ziadnu socialnu fobiu nemás, len si to nahovaras, clovek, ktorý je schopný chodit do fitka, po ulici medzi ludmi a do akejkolvek práce nemôze mat soc. fobiu, ty mas problem nadviazat rozhovor resp. hlbsí vztah so zenou lebo sa hanbís ze to ze si panic a ze mas zrejme nejaký intimny problem, to je vsetko, ziadnu soc fobiu nemas, ak si uz zavisly na tých antidepresivach, tak si mozes zagratulovat,....
Mňa môj nebohý účiteľ naučil len toľko: červená stáť, zelená choď a semafóry si domysli.
Ale najpodstatnejšie pravidlo: vyššia kubatúra má prednosť.
A som tu, happy a s mastnou pokutou:-)
Však idú Vianoce, deti chcú darčeky:-) Už na nás robia pekné oči:-) Poznáme fintičky:-)
Vidíš a mne sa čudujú, že beriem lieky a pijem na ne (poobede). A tebe sa tuná nikto nečuduje. Mne zobrali vodičák pre kvázi jedno promile, že vraj v krvi (neviem), a pritom všetci si veselo pijú, jazdia, nitko ich ani NEHLÁSI ako hlásna trúba, jak mňa a každý deň.
Už si nemôžem zajazdiť na svojom koňovi, ok, kúpim si živého.
A nemohli by ste mi dať výnimku aspoň na jednu jazdu mesačne na motorke??? Však sa už hneď nezabijem. Tri roky som si jazdil na svojom čiernom tátošovi a vždy som dal pozor na to, aký dopravný predpis niekto nedodrží a nestalo sa to len raz. Nikoho som neohrozil a ani som nedovolil, aby mňa ohrozili:-)
Nie, máte pravdu, lepšie je nešoférovať, f.cked je to lepšie, aspoň dlhšie pri vás požijem...
Človeče, ja neviem aká je tvoja logika. Ale chápem, si ešte panic. Jsem skoro panic, není to lehký, nešel bych za nic do žádny defky, tis ale jiná, nevokoukaná:-)
Však keď ťa žiadna žena nechce, tak to je znamenie osudu, že sa na teba konečne a po veľmi dlhej dobe USMIALO šťastie.
Ak si to želáš, tak nech si ťa nejaká nájde, čo sa aj stane, ale potom nebanuj a nepreklínaj deň, kedy si sa narodil:-)
Potom ťa už z toho nikto nevyseká, aj keby si podplácal:-)
--------------------------------------------
Jedného dňa vojde muž do obchodu so obľúbenými zvieratami, aby si kúpil papagája. Predavač ho zavedie do oddelenia pre papagáje a povie mu, aby si jedného vybral. Muž sa ho opýta: koľko stojí tej žltý??? Predavač mu hovorí 300 eur. Muž zostal šokovaný a opýtal sa predavača, prečo je taký drahý. Predavač mu vysvetlil, že ten papagáj je veľmi výnimočný. Hovorí po anglicky a to navyše úplne plynulo. A čo mi poviete o tom zelenom papagájovi? opýtal sa muž. Predavač mu hovorí: ten stojí 500 eur, lebo vie nielen po anglicky, ale aj po nemecky a dokáže vybaviť aj telefonického hovory zo zahraničia. A čo mi poviete o tom červenom papagájovi? opýtal sa muž. Predavača mu hovorí: ten stojí 1000 eur. Muž mu hovorí: koľko že stojí??? A čo vie potom on??? Nuž, ja neviem, že by niečo vedel, ale tí dvaja ho oslovujú „šéfe“.
Policajt zastaví šoféra a oznámi mu, že vyhral 500 eur za to, že bol pripútaný a mal bezpečnostný pás. Čo urobíte s tou výhrou, pán vodič? pýta sa policajt. Muž mu odpovie, asi pôjdem do autoškoly a urobím si vodičský preukaz. Jeho manželka na to hovorí: -pán policajt, nepočúvajte ho. On je trochu mimo, keď má vypité. Muž, ktorý sedí vzadu povie: ja som vedel, že on sa s tým kradnutým autom ďaleko nedostane. A zrazu počujú klopkanie z kufra auta, pričom ten hlas hovorí: ta čo??? Už sme za hranicou???
Vaporwave odkial si, ja ta chcem spoznat:D
ccc123
nepísal si tu náhodou pod nickom anonym a nejaké čísla za tým a písal ako si sa pomstil kamoske co ta oklamala? :) lebo popis vzhladu by sedel u oboch ..
väčšina introvertov ma svoje záľuby, tak by sa ti oplatilo nájsť nejaké také spoločné .. inak ja som tiež introverntý melancholik :) ale na soc fobiu uz velmi netrpievam
trochu mam z teba pocit, že si namyslený..