Zdravím, zisťujem že ženy o mňa po čase strácajú záujem a to zrejme preto lebo som introvertnej povahy a som asi nudný a ani nemám veľa kamarátov. Pritom sa nechcem chváliť ale vraj som fešák a veľmi pekný ( to mi povedalo mnoho žien), som vysoký, štíhli, cvičím a som upravený a pod, takže vo vzhlade nieje problém. Takisto sa nesprávam ako nejaká buzna, len proste neviem o čom sa so ženami baviť a začnem ich nudiť a aj keď zo začiatku z ich strany záujem je tak to opadne. Iba keď som opitý tak tie zábrany akosi opadnú a viem sa správať normálne. Ale nemožem byť stále opitý. Čo s tým a ako sa zmeniť? Beriem aj antidepresíva na sociálnu fóbiu a pomohli mi, lebo predtým to bolo somnou ešte horšie ale aj tak to nieje ono. Asi je to v povahe, proste som introvert a melancholický typ a preto nikoho nezaujimam.
Žiadna žena ma nechce
No vôbec nie si náročný :-) . Vieš, že opakom hlúpej škraty je inteligentná kráska? Myslíš, že tento typ žien stretneš na každom kroku? A pripomeniem ti aj inú časť tvojho príspevku. Vraj keď si vypiješ, tak si smelší. Znova ti dám tú istú otázku. Myslíš, že na takých miestach stretneš tento typ žien? Ale tak, aby som na teba nebola veľmi zlá, tak ťa nejako aj povzbudím. Určite si ešte mladý a život máš pred sebou a čím budeš starší, tým viac budú ženy oceňovať vlastnosti, ktoré máš, ver mi. Len ak ju stretneš, teda tú pravú, ktorú si ešte vraj nestretol, tak si ju nenechaj újsť, aby ti ju neukradol niekto možno nie extrovertnejší, len smelší.
mojnazor22
No ani moc nie, také ani nemám kde hladať. A nepovedal by som že som náročný ale zas nejakú hlúpu škratu isto nechcem. No asi je to tak že som doteraz nenarazil na tú pravú
Pozri ja som tiez introvertnejsiej povahy ale ked ma baba pritahuje tak sa mi vie pekne jazyk rozviazat a zacnem sa s nou bavit o hocicom uz len preto lebo ma pritahuje a nechcem ju stratit ale ziskat. Takze problem nieje v tom ze si introvertnej povahy ale v tom ze ta asi doteraz zeny ktore si stretol dostatocne nezaujali. Ako to tu uz bolo spomenute podomnou nieje problem v tom ze cakas dokonalu krasku? Ze si prilis narocny na vzhlad ci ine kriteria?
Len či nebude problém tam, že ty si príliš náročný pri výbere žien.
A skusal si sa uz zoznamit s dievcatom ktore ma rovnaku povahu ako ty, teda ktora je tiez introvertnejsia, melancholickejsia, alebo so socialnou fobiou? Urcite by ste si rozumeli ovela viac, ako ked sa nechas zbalit extrovertnym dievcatom ktore skoci len na to ze dobre vyzeras ale neskor zisti ze si povahovo vobec nevyhovujete...