Priateľkine zvláštne psychické stavy

Príspevok v téme: Priateľkine zvláštne psychické stavy
akože Maroš

Priateľka začíla mať v posledné mesiace divné psychické stavy a ja ju nezpoznávam. Keď sme sa zoznámili čo je už viac ako rok tak bola normálna. Tie stavy sa týkajú jej agresivity, zlosti, nadávok a nervozity. Ako bolo to u nej aj predtým že občas, veď každý z nás sa raz za čas naserie, nazlostí a pod. Ale to čo sa u nej deje v posledné týždne tak neviem. Nepáči sa mi to. Ako keď niečo nieje podľa nej tak začne mi nadávať, kričí nahlas. Je strašne podráždená, nervózna a agresívna. Nadávky jej idú z úst ani chlap. Nepáči sa mi to. Nepáči sa mi keď mladá žena hreší ako drevorubač v krčme. Samé dop*či, ku*va, zje*ať, piz*a a pod. Ako stačí že jej len trochu odporujem a už je zlá. Bývame spolu v podnájme a hanbím sa zaňu keď začne vrieskať a počujú to susedia. Potom ich vonku stretnem tak by som sa najradšej pod zem prepadol. Niektorí nám už aj prestali zdraviť.
Prečo je taká? Aj som sa s ňou o tom bavil ale zase začala vrešťať že čo za pič*viny riešim a že som ch*j a pod. Keď tak rozmýšľam prestáva sa mi páčiť život s ňou a neviem si predstaviť žeby bola matkou mojích budúcich detí niekedy. Ako aj ja si zanadávam ale som muž ale ona mladá žena a sa správa ako tie dnešné puberťačky. Nemôžem jej nič proti srsti povedať lebo už zvyšuje hlas a vyhráža sa kadečím. Hádže vecami a vkuse tie nadávky. Akoby prestala sa ovládať. Nemám už naňu nervy.
Teraz neviem či ukazala svoju pravú tvár alebo čo. Ako aj na začiatku vzťahu padli občas výmeny názorov a sprosté slová ale teraz je to u nej dosť intenzívne. Dokonca sa minule pohádala s mojou švagrinou manželkou môjho brata. Nevedia si doteraz ani na meno prísť tak sa pohádali. Pritom švagrina je super baba. Až sa za svoju frajerku hanbím a brat mi to vyčíta že čo za fúriu to mám doma.

mam56

Ak by si ťa vážila, tak by ti nepovedala, že si chu. Také slovo som nepočul ani v najhoršej cenovej. Aspoň u nás doma tomu tak je.
------------------------------
Jeden chlap sa spovedal pri kňazovi a povedal mu, že povedal "do pi.ze". On mu povedal, že čo sa má pomodliť a že je to všetko.
Ale ten chlap mu povedal, že mu musí vysvetliť, že ako k tomu prišiel.
Bolo to takto: - chcel ísť do mesta k zubárovi, celú tvár mal opuchnutú, tak chcel ísť autobusom, ale ten odišiel skôr. Potom si povedal, že zavolá taxi, ale taxikár mu povedal, že tri hodiny bude preč, lebo vezie človeka do iného mesta. Tak sa rozhodol, že pôjde na bicykli, ale zistil, že má defekt.
A kňaz sa ho opýtal: tak potom ako do pizze ste sa k tomu zubárovi dostal???:-)

Mesačný princ

mam56 - ja by som sa skôr spýtal prečo naplnili vodou tú vaňu :D Prečo napríklad nenaplnili umývadlo :D

skladba je super :)

mam56

Počas návštevy psychiatrickej nemocnice sa návštevník opýtal riaditeľa, že aké podmienky musí splniť pacient, aby bol u nich hospitalizovaný. Nuž, povedal riaditeľ, naplníme vaňu, potom ponúkneme pacientovi čajovú lyžičku, pohár a vedro a požiadame ho, aby vyprázdnil vaňu. Áno, rozumiem Vám, pán riaditeľ, povedal návštevník. Normálny človek by použije vedro, pretože je väčšie než lyžička alebo pohár, že? Nie, povedal riaditeľ, normálny človek by vytiahol zátku. Čiže, ak sa Vás môžem opýtať, chcete izbu s alebo bez vstupnej prehliadky?
---------------------------------------
www.youtube.com
Ak sa rozumiete do hudby, tak pri tejto skladbe isto dosiahnete organizmus:-)
Čas vyvrcholenia: 5:13:-)

ivonka133

Bože, kde sa na takú natrafil,ak totrvá už dlhšiu dobu a nie je s ňou žiadna rečskúste sa na kus rozísť. "Možno" zmúdrie...

akože Maroš

Tak hlásim sa späť počase. K vaším otázkam.
Nie, nemá novú prácu, pracuje v tej istej už pár rôčkov. Nazačala ani študovať, len čo sa stalo že v práce trošku postúpila viac na vyšie miesto. Neťahá nočné len občas víkendy. Má menej ako 25. Antiku berie tú istú čo berie odkedy sme sa zpoznali a to je už pár rôčkov. Lieky iné neberie, akurát keď má dostane krámy tak od bolesti a potom aj na niečo také ako alergia, proste má niečo s hrdlom a nosnými dutinami ale to už má od puberty ako mi vravela. Drogy pokiaľ viem neberie žiadné až na tie spoločnosťou tolerované ako alkohol občas a fajčí cigarety a pomerne často. Ale to už tiež od puberty. Čo sa týka FB tak neviem otom aby si písala s niekym iným ale nesledujem to ani ju nešpehujem. Čo sa týka nás dvoch máme sa radi. Ona keď je pokojná tak je dobrá a zlatá ale ak sa rozčúli tak je oheň na streche. Totálna premena. Nezpoznávam ju. Vrieska a kričí a nadáva. Vtedy je lepšie sa jejj nič ani nepýtať. Ani milostný život medzi nami nieje to čo býval. Nechce sa jej milovať. Musím dobiedzať aby sa so mnou milovala. Aj to nie vždy ju presvedčím. Pritom sme vonku so známymi tak reči o sexe a podobné chlípnosti jej idú z úst ale v posteli je ľadová kráľovná. Najmä sa to deje po tej jej výbuchoch hnevu. Minule keď som bol poňu v práci tak som počul ako kričala na svoju kolegyňu, proste hadka už bežala vo veľkom a samozrejme kto mal navrh v tej hádke bola ona. Kolegyňa nemala šancu jej odporovať ani ju prekričať. Takže ako som zistil nieje takáto len doma. Ju jednoducho rýchlo niečo naserie. Ja už nevládzem. Pred ňou som mal jednú ale tá bola zlatá povaha. Vždy usmatá a aj keď mala zlý deň tak radšej niekam zaliezla alebo vypadla aby so mnou zbytočne neprišla do konfliktu kvôli zlej nálade.
Ináč Adr1a súhlasím s tebou čo si napísala v príspevku. Je to tak ako píšeš.

kafe

ukázala svoju pravú tvár. Nedivím sa, že sa za ňu hanbíš a nevieš si s ňou predstaviť život. Dovi dopo a neni o čom.

Biela Kobra

Ja som tiež cholerik, občas vypením a raz za týždeň - dva použijem ostrejšie slovo, ale takto som sa doma nesprávala. Bol jeden čas, keď som mávala záchvaty zlosti po smrti niekoho, koho som veľmi ľúbila, a nedokázala som mu pomôcť. Uvedomovala som si, že ma tieto záchvaty ničia a snažila som to riešiť sama - a aj sa to časom utíšilo. Myslím, že keby sa takéto niečo stalo tvojej priateľke, tak by si o tom vedel. Ak náhle zmenila správanie, tak problém bude skôr niekde v tom, či ti písala Radoslava alebo hormonálna antikoncepcia. Hormóny dokážu rozhodiť človeka tak, že sa sám nespoznáva.

tasty

nezačala brať antikoncepciu? od toho by mohla byť podráždenejšia...
ale tie nadávky to sú fakt pod úroveň