Priateľka začíla mať v posledné mesiace divné psychické stavy a ja ju nezpoznávam. Keď sme sa zoznámili čo je už viac ako rok tak bola normálna. Tie stavy sa týkajú jej agresivity, zlosti, nadávok a nervozity. Ako bolo to u nej aj predtým že občas, veď každý z nás sa raz za čas naserie, nazlostí a pod. Ale to čo sa u nej deje v posledné týždne tak neviem. Nepáči sa mi to. Ako keď niečo nieje podľa nej tak začne mi nadávať, kričí nahlas. Je strašne podráždená, nervózna a agresívna. Nadávky jej idú z úst ani chlap. Nepáči sa mi to. Nepáči sa mi keď mladá žena hreší ako drevorubač v krčme. Samé dop*či, ku*va, zje*ať, piz*a a pod. Ako stačí že jej len trochu odporujem a už je zlá. Bývame spolu v podnájme a hanbím sa zaňu keď začne vrieskať a počujú to susedia. Potom ich vonku stretnem tak by som sa najradšej pod zem prepadol. Niektorí nám už aj prestali zdraviť.
Prečo je taká? Aj som sa s ňou o tom bavil ale zase začala vrešťať že čo za pič*viny riešim a že som ch*j a pod. Keď tak rozmýšľam prestáva sa mi páčiť život s ňou a neviem si predstaviť žeby bola matkou mojích budúcich detí niekedy. Ako aj ja si zanadávam ale som muž ale ona mladá žena a sa správa ako tie dnešné puberťačky. Nemôžem jej nič proti srsti povedať lebo už zvyšuje hlas a vyhráža sa kadečím. Hádže vecami a vkuse tie nadávky. Akoby prestala sa ovládať. Nemám už naňu nervy.
Teraz neviem či ukazala svoju pravú tvár alebo čo. Ako aj na začiatku vzťahu padli občas výmeny názorov a sprosté slová ale teraz je to u nej dosť intenzívne. Dokonca sa minule pohádala s mojou švagrinou manželkou môjho brata. Nevedia si doteraz ani na meno prísť tak sa pohádali. Pritom švagrina je super baba. Až sa za svoju frajerku hanbím a brat mi to vyčíta že čo za fúriu to mám doma.
Priateľkine zvláštne psychické stavy
Lenka. Kazdy jeden clovek sa ma raz lepsie a horsie. Zivot je ako husenkova draha. Ale to nikoho neospravedlnuje sa spravat ako 4 cenova kategoria. Kazdy si raz zacas ulavi, pomysli svoje, kopne dupne zanadava si. Ale odtial potial. A skovavat sa za cholerika flegmatika sangvinika melancholika to kde sme? :D A zas nech si teda hentaki nikoho nehladaju a dalej sa nerozmnozuju alebo nech si najdu niekoho kto im ich nevychovanost a sedlackost buranov bude zrat akoze on je chudacik cholerik ai :D
No ja by som nemohla byt s niekym kto po mne huka, nadava ako dake hovado nevychovane, citit sa pri nom ako na minovom poli. Sorry. Domov ma byt miestom oazou pohody pokoja radosti lasky ai. A nie mat doma nervy stres zaludocne problemy a byt na prasky. A ist este niekde von s hentakym clovekom? Aby mi robil hanbu? Vsak partner je aj mojou ukazkou vizitkou a reprezentuje aj mna. A nie mat este s takym clovekom deti. Co by z nich vychoval? Aky priklad by im dal? Plus dedicne faktory. Sorry. Nehrozi. A skovavat sa este za cholerika?? :D Tam dat zlava zprava asi zabudli dat rodicia. Teraz je to uz strateny pripad. No zas je rozdiel mat psych.problemy a zas nevychovanost a byt sedliakom
Koľko má priateľka rokov , si nenapísal . No myslím že ste mladý pár. Toto čo ti vyvádza , samozrejme nie je v norme. Je tam narušená psychika , nervy . Treba opatrne si s ňou ešte raz pohovoriť a zájsť k lekárovi , nakoľko takéto stavy vyusťujú do strachu , teba samého. Musíš ty začať konať , inak to nepôjde. Veľa šťastia , nech sa to vyrieši , takto nemôžete spolu fungovať , lebo čím ďalej to bude len horšie , nečakaj a konaj !!!!
vyjadrim sa k tomu, pretoze som asi dost povaha ako ona - cholericka
tiez sa rychlo vznietim, vybuchnem, hned som nervozna a tak ale ja to mam cely zivot a od malicka a beriem to ako sucast mojej povahy (nikdy som nikomu neublizila alebo co:D), cize to beriem len ako taku crtu .. cize si mysliim, ze to nemusia byt ''zvlastne psychicke stavy'' ...
take osobnosti su tazsie prisposobive, veci musia byt po ich, a netreba sa do nich starat a otravovat, -- nie ze by som to chcela nejak obhajovat, ale nie pri kazdom sa rozculim.
Skusal si sa zamyslat nad tym, ci nie si iritujuca osoba? alebo, ze sa snazis moc starat to jej veci? Vyjadrujes sa k veciam do ktorych ta nic? -- ja mam taketo ''psychicke stavy'' vzdy pri ludoch ktory toto robia. takze tam je mozno odpoved. good luck:)
Boze chlapi kde vy na tie zenske chodite :D
Koľko máte rokov? Bolo by dobre si o tom pohovoriť, ale tak, aby si vystihol ten správny okamih, keď bude pokojná a schopná rozumnej diskusie. A aj to jej povedz, že si nevieš predstaviť, že by mala matka tvojich detí takto hrešiť pred nimi a používať také vulgárne slová. Snáď pochopí. Povedz jej to tak, ako si to napísal sem. Nemá náhodou novú prácu, že by robila nočné (alebo 12-hodinové služby bez nočných - málo spánku), prípadne sa neprihlásila nedávno kamsi na FB, kde by vysedávala do tretej do rána? Nezačala diaľkovo študovať a učiť sa po nociach? Škola je určite dôležitá, ale lepšie by bolo učiť sa radšej cez deň a cez víkendy, keď nie je práca. Nedostatok spánku robí svoje a človek je veľmi nepokojný, nervózny a podráždený, keď sa nevyspí. Takých 8 hodín spánku potrebuje každú noc a ak ten spánok nemá, potom sa to aj takto prejaví. Tak aj tu môže byť problém. Ďalší dôvod takéhoto správania sa by mohol byť v pití alkoholu, ale to by si si všimol, keby zaváňala niečim takým. Ak by bol problém len v tom nedostatku spánku, stačilo by, aby zase začala riadne spávať a všetko by sa mohlo napraviť, nemuselo by dôjsť k rozchodu. Škoda každého rozpadnutého vzťahu. Ďalšia príčina takéhoto správania sa priateľky by mohla byť tá, že ťa možno už nechce, ale nemá odvahu ti to povedať priamo, tak radšej vyvádza, aby ti dala dôvod, nech ten vzťah ukončíš ty sám. V takom prípade by sa určite len tešila z toho, že si ten rozchod sám navrhol. Ale či je to naozaj tak, to vie len ona sama. Skús sa zahrať na špehúňa a niečo vysnoriť z jej mobilu, z FB, z e-mailovej schránky, či náhodou neflirtuje s iným, či si s kamarátkami nepíše o tom, že ťa už nemá rada a že chce, aby sa váš vzťah ukončil. No ak bude v takomto správaní sa pokračovať aj naďalej a ignorovať tvoje prosby o to, aby s tým prestala, tak k tomu rozchodu tak, či tak dôjde.