Ahojte, zoznámila som sa s jednym chlapcom má 21, po čase sme sa aj zaľubili a potom pri rozhovore som sa od neho dozvedela že nikdy nedostal v živote bozk od baby a že je bez sexualnej skusenosti. Tak som sa s ním rozišla. Nechcem mať pri sebe neskuseneho chalana. Len mi stále vypisuje a chce ma naspať len ja ho nechcem. neviem sa ho zbaviť........ako nato?
Nezbavím sa ho
....... má pravdu
No podľa môjho názoru si buď padnutá na hlavu, alebo máš 15 rokov. A čo je na tom, že ešte nemal babu? To je nejaká vada, kvôli ktorej sa s ním musíš rozchádzať? To by si radšej chcela chalana, ktorý mal pred tebou x žien? To je teda dôvod na rozchod, moje nervy!
Zbav sa ho a vobec ho nesetri. Muzi sa zien zbavuju kvoli vacsim kkkktinam lusknutim prsta, tak co si ty nejaka ucitelka lasky? Na tebe si vyriesi komplexy, zauci sa a kopne ta do prdele on. Tebe ostanu, iba oci pre plac.
Ja by som to bozkávanie nejako prežil, že by to žena nevedela, ale stačilo by mi len raz, aby sa na mňa vykričala a bol by koniec.
Také niečo si na mňa nikto v živote nedovolil a ani nedovolí, baby.
Policajt prišiel k rozbitému vraku, v ktorom boli tak vodič, ako aj všetci spolujazdci mŕtvi. Ako sa tak pozeral na vrak, malá opička vyšla von z krovia a poskakovala okolo nabúraného auta. Policajt sa pozrel dole na opičku a povedal: kiež by si vedela rozprávať. Opička sa pozrela na policajta a pokývala hlavou zhora nadol. Rozumieš mi, čo hovorím??? opýtal sa policajt opičky. Znovu, opička pokývala hlavou zhora nadol. Nuž, ty si všetko videla??? Áno, pokývala hlavou opica. Čo sa stalo??? Opica predstierala, že má v ruke fľašu, dala si ju k ústam a otočila ju smerom nahor. Oni pili??? opýtal sa policajt. Áno. Čo ešte??? Opica dala prsty dokopy a pridržala si ich pri svojich ústach. Fajčili teda ešte navyše marihuanu??? Áno. Teraz počkaj, vravíš, že všetci v aute pili a fajčili predtým, než havarovali??? Áno. A čo si robila ty počas celej tej doby??? Šoférovala, ukázala rukami opica.
-----------------------------
Policajt sa pýta šoféra, ktorý brutálne havaroval autom, že: človeče ako sa Vám toto podarilo prežiť??? Vy ste pili pred jazdou??? Šofér mu na to hovorí: jasné, že som pil, však nie som kaskadér:-)))
-----------------------------
Zopakujeme si kombinácie farieb, čo znamenajú? Čiže, čo znamená to, keď je biela v kombinácii s hnedou, pričom biela znamená sneh?:-) Ak na to nedokážete odpovedať do troch sekúnd, tak si treba viac cibriť rozum, lebo hladina IQ pádajet:-)
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
s i
k r a v a
Dosť čudné že ste sa zaľúbili a už ho nechceš kvôli tomu, veď každý nejak začínal. Ja som sa vedel bozkávať hneď poprvý krát, možno to vie aj on. Ale asi to bude nejaký slaboch keď sa prizná s takou vecou. Nikdy by som to nijakej žene nepovedal