Ahojte, zoznámila som sa s jednym chlapcom má 21, po čase sme sa aj zaľubili a potom pri rozhovore som sa od neho dozvedela že nikdy nedostal v živote bozk od baby a že je bez sexualnej skusenosti. Tak som sa s ním rozišla. Nechcem mať pri sebe neskuseneho chalana. Len mi stále vypisuje a chce ma naspať len ja ho nechcem. neviem sa ho zbaviť........ako nato?
Nezbavím sa ho
Fakt divný dovod na rozchod. Keby mal 41 a nikdy nedal pusu babe, tak by to fakt stalo za zamyslenie, ze nieco s nim nie je ok. Ale v 21? To je uplne normalny vek, niekto zacina so sexualnym zivotom skor, niekto neskor. Fakt dost divny dovod. Budes asi nejaka tinedzerka s ktorou plieska puberta a chce mat po svojom boku len Casanovu, ale ked ti taky zlomi srdce ci niecim ta nakazi, tak hned vytriezves.
Lol, :D Mne ked toto povedal priatel, len som sa potesila, ze predo mnou neprebrazdil kazdu dieru, co mu prisla do cesty.
Raz sa ho zbavis, len aby ti potom neskor nebol dobry. :P
Si hlupa ale aj tak ti poradim. Ignoruj ho, aspon skratis cas ktory bude potrebovat aby sa vykaslal na teba.
Radsej sa hodiny s niekym zabavat, spoznavat, vyjednavat a tak dalej tie hluposti okolo toho, ako nejaku co ti da hned.
Kolko ludi tolko chuti, zivot/vztah s tebou by aj tak bol prenho len prazdna krabica.
Dievca jedno osprostene. A ty by si sa ako citila keby ON nechal teba s tym, ze stetku co sa uz s kdekym olyzovala a sukala ON nechce?! Co si ty zac ze si dovolis niekoho moralne hodnotit a sudit?! Co si take v zivote dosiahla a dokazala!? Nemyslim teraz roztiahnut nohy a olyzovat sa s kdekym. Ty mozes byt rada ze o teba prejavil fajn chalan zaujem. Okaslat ta moze kazdy. Ale u dakeho suknickara kurevnika budes len dalsia P v poradi. Mozno tak na 1x mu budes dobra a potom ta kopne vies asi kam?? A takyto chlapec skor bude pri tebe a s tebou. Dufam ze chlapec dostane rozum a bude na teba kaslat. Lebo ty si fakt dobra akurat tak pouzit vyuzit a dovi dopo
neviem co ti pisali ostatni a neviem ci si nerobis prdel z nas ale ak je to pravda tak si pekne prij*bana. Nechap chlapca len preto ze nikdy nedal ziadnej pusu? Ti pekne sije v tej hlave. Ako namiesto toho aby si si ho vazila ze ziadnu pred tebou nemal a co je natom vlastne zle? Uz stracas zdrave zmyslanie z pozeranie predrbnutych americkych filmov a serialov? Alebo ta tak zmiatol pokec?
Priber 10 kg a uz ti nenapise viac. Tak zistis ci ma o teba naozaj zaujem alebo ta chce iba vyuzit ako trenazer.
Práveže by si si mála vážiť takého chalana. Ale ty zrejme chceš nejakého sukničkára čo mal pred tebou 20 žien a potom sa čudovať a plakať keď ťa po 2 týždnoch kopne do zadku. Ja by som napríklad chcel pannu.
ty raz prides na to aku chybu si urobila
ja by som najradšej tomu chlapcovi nechala odkaz, nech si nekazí život s takou hlupaňou ako zakladateľka témy
ja tomu tiež nerozumiem, tak ty si sa do neho zalubila a ked sa ti ešte aj prriznal že je panic tak si ho kopla do riti.. uvedomuješ si že si sa zahrala s jeho citmi ktoré asi predtým necítil k žiadnej babe? no ja tomu fakt nerozumiem