Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako na bozkavanie

Natalia3690

Adr1a ja viem to aj robim ja mam trosku zlozitejsi zivot ako myslis a preto popri skole chodievam aj s jednym chalanom....
Je to zlozite a dlhe viem ze taketo veci sa nedavaju na internet a neni treba ludom doverovat preto ti to teraz nemozem vysvetlit .... Chapes ..... No nejde to jedine my napis na email ( naty2092@gmx.at )
Tam ti zopar veci poviem....

adr1a

Isla som ti radit :D a potom som zrazu zbadala tvoj vek :D bastrigulilopata :D ja som sa v tvojom veku venovala skole, doma som pomahala robila, varila som, hrala som sa, venovala som sa sportom kruzkom kulture umeniu a chalanov som akurat tak bila a nie aby sa s nimi bozkavala :D pozri. Poviem ti len tolko. Moje spoluziacky vtedy v tom veku a aj po rokoch to stale plati v tomto sa nic totiz nemeni - takze cim skor so vsetkym zacali zacnu - plati to na zeny (bozkavanie sex alkohol cigarety diskoteky ai) tak jasne, uziju si. No po dvadsiatke uz vyzeraju vsetky jak take vyzite znudene zivotom ubite stetky, proste vyzeraju ovela starsie vyzite vyspelejsie, v ociach ziaden lesk a iskra. A to uz po tridsiatke vyzeraju ako vyzite 45r ku..prvej ligy. Bozkavania sexu si v zivote este do smrti uzijes ajajaj. No detstvo dospievanie trva kratky casovy usek a uz sa ti nikdy nevrati. Na vsetko pride cas. Aj na prve bozky dotyky milovanie. No nenahanaj sa jak sprosta za niecim co ti vobec neutecie. Si este decko. Ci sa ti to paci alebo nie. Nehraj sa teda zbytocne na daku 16tku 18tku 20tku aj ked si isto chrumkava sladka lolitka

????

WIKIPEDIA "Po puberte sú jedinci schopní sa rozmnožovať.Pubescenti kladú väčší dôraz na samostatnosť a uvedomovanie si vlastnej osobnosti, zvýrazňuje sa ich citová stránka a SEXUALNE!!! záujmy. Kvôli prudkým zmenám v organizme sú v tomto období dospievajúci značne zraniteľní.
U chlapcov začína puberta v JEDENASTICH rokoch a ukončená je v sedemnástich.
U dievčat začína puberta už v DESIATOM roku."

Ano, vola sa to puberta a toto je jej DOLEZITA sucast. Nechapem, bud si nepamatate na to, kedy ste zacali sexualne citit (nehovorim praktizovat sex) alebo si neodpustite do niekoho "kopnut". Ja som prvykrat zacala mysliet na sex v 14 rokoch, pamatam sa, ze som este bola na zakladnej. V 15 rokoch som sa uz bozkavala a predstavte si, ziadna * * * * * zo mna nie je, mam 19 a som panna, pretoze jednoducho je rozdiel mat sexualne potreby a praktizovat ich. To, ze sa zaujimas v 13tich o opacne pohlavie je UPLNE NORMALNE.

kkkkkk

Jefitto - Takýto je už život, baby začínajú v 15tich a po 30tke, keď už budú zúfalé, tak budú robiť zo seba panny, rozumej budú robiť extra drahoty už len na bozkávanie a "veľkú" vec nedovolia.