Odpor voci vztahom, nedovercivost

Príspevok v téme: Odpor voci vztahom, nedovercivost
antilove

Zdravim.

Som 16-rocne dievca a mojou brzdou je nedovercivost voci ludom. Nedokazem sa pri ludoch uplne uvolnit, nedokazem ich brat normalne, neviem byt doverciva a pokojna medzi ludmi. Akykolvek pohlad n mna (napr v buse) ma znervoznuje, hned zneistiem, a zacnem byt nepokojna. Takmer vobec sa nesmejem, vzdy som zamracena, ale aj ked sa tvarim neutralne a nemracim, tak zevraj vyzeram nepriatelsky. Neverim na lasku, hnusi sa
mi to, ked vidim pariky na uliciach, tak ma

len strasie. Neviem si predstavit, ze by som
si niekoho pripustila k telu. Asi by som sa
hanbila aj sama pred sebou. Je to normalne?

Ale s komunikaciou, podotykam beznou komunikaciou nemam problem.

mam56

Ono je to tak v manželstve, že máš tri druhy vzťahov:
1. Tónické
2. Subdominantné
3. Dominantné
K týmto trom druhom manželstiev sa pripájajú tieto najčastejšie psychické reakcie na vonkajšie podnety partnera:
1. IM-punitívna - manžel chodí von piť a na tónických melódiách si hrá svoje obľúbené melódie, aby potešil svoju ubolenú dušu, doma má hranie prísne zakázané!!!
2. INTRO-punitívna - partner trestá sám seba, vnára sa sám do seba ako dedko z Mrázika, stále si robí výčitky, trpí.
3. EXTRA-punitívna - partner trestá iného partnera, ako baba toho chudého dedka z Mrázika.
Potom existujú ešte tzv. zmiešané typy, kombinácie.
Ešte som zabudol povedať, že v súvislosti s typmi vzťahov sa spájajú aj obľúbené sexuálne polohy: dominantné, subdominantné a tónické, resp. harmonické:-)))

mam1000diagnoz

V 16 rokov je ešte skoro myslieť na vydaj. Musíš ešte počkať aspoň rok, dva.
Ale inak, ti gratulujem, že si na to prišla tak skoro, lebo to sa málokomu podarí. Ja mám hlavu veľkú ako Albert a prišiel som na to až po tridsiatke, že raz si pichnúť a potom len platiť ako hluchý sa veľmi neoplatí:-)
Aj teba bolí krčná chrbtica ako mňa?:-) Už musím podstúpiť tú alternatívnu liečbu, čo mi môj lekár navrhol, že nejaká dekapitácia a že už potom nebudem mať žiadnu diagnózu, ktorá by sa týkala mojej hlavy:-)

LiriDona

Antilone ty si svoje miestecko vo svojom zivote casom najdes a budes so sebou spokojna mozno nebudes ten typ ze budes mat 150 milionov kvazi kamaratov v kazdom kute ale urcite najdes aspon jedinu, dve osoby ktore ta budu mat radi a budete si rozumiet.

antilove

Suhlasim. Mne to az nechutne pride, cele vztahy, velka laska, a velky krach nakoniec. O toto mam bojovat? Mozno to vidim prilis skreslene a negativne, ale laska je v dnesnej dobe uplne trapny pojem. Mozno kedysi vznikali vztahy a manzelstva na cely zivot, dnes to je skor rarita. A nie niesom moralista, iba sa mi hnusia veci ktore 99% ludi bere ako samozrejmost. A to som bola zamilovana uz velakrat. A nikdy mi z toho nej**alo

jokino

Tak naprikad viem ž v mojom pripade nepride neprisla doteraz nepride.. Tak naco budem chciet? A to je jedno ci budem cely zivot bez sexu ,,a inych kras zivota" ako to vy pisete,

zeleny caj

tak to mate nieco ako ja.trauma z detstva,nedostatok lasky,nasledne odpor k akymkolvek vztahom,dotykom vovnutri,ale tuzba po laske,ako spravne poznamenala jax.takisto som si to dlho neuvedomovala.raz,ale pride clovek,ludia pri ktorych tento odpor opadne.sedi to,ci?zavisi,ci vam to vadi,alebo nie.ak nechcete vztah,slobodna vola,v dnesnej dobe nic vynimocne

jokino

ti vravím že ja ako chalan mám taký istý problém, nikto ma nechce nikto ma nekontaktuje, nikomu nechýbam.... nikto ma neberie ako človeka