Neviem, či to je genetikou ,alebo vekom, ale má neuveriteľný problém s praskajúcou kožou na pätách. Nepomáha pedikúra (musela by som tam sedieť, každý druhý deň) a ani žiadne krémy, V zime sa mi to zhoršuje . Ide sezóna plesov , v topánkach mám odhalené päty a já sa toho nemôžem zbaviť. Máte tiež niekto podobný problém a ako ho riešite?
POPRASKANÉ PATY
Hana77 odporúča sa používať tie samozlupovačky najviac každé dva týždne. A má to pridanú hodnotu môžu to používať aj diabetici a tehotné ženy.
Tie samozlupovacie ponožky možem použivať aj 2x do mesiaca? alebo stačí 1 krát ?? nemáte skúsenosti? Lebo ak by to pomohlo vzniku tej stvrdnutej koze tak si to budem robit aj každý týždeň
Baby citam ze ine zaujmave veci pouzivate na nohy :-) jedna samozlupovacie ponozky, druha hydratačné ponožky, dalsia krem na ruky :-))) no nic idem ja studovat .. lebo ja som zatial vzdy len pemzu a potom si ich natrela kremom na nohy a tod vsio :-)
Ahoj angelinajoli. Mne vzdy pomoze teply kupel na nohy, vymocit nohy aspon 20 minut. potom zbrusit pemzou odlucenu kozu kym nie je pata hladka a potom aplikovat cerveny garnier (ja pouzivam garnier na RUKY !! - pre mna je top! a je super samozrejme aj na ruky)
majapaja, neaplikuje sa to cez noc. Umyješ nohy, nasadíš ponožky a počkáš dve hodiny. potom nohy umyješ a len čakáš. Do týždňa sa ti začne lúpať pokožka na nohách. Já som si k tomu prikúpila aj hydratačnú masku na nohy Marhuľa, ktorá obsahuje marhuľový olej. Keď sa mi pokožka olúpala tak som ich hydratovala maskou na nohy. Faktom je to, že na pedikúru som nemusela ísť pomaly celý pol rok!!!
Ja jsem zkoušela snad všechny druhy samoslupovacích ponožek. Mně nejvíc vyhovovaly ty z Puredermu. Na trhu jsou už ,ale asi 3 roky co si je kupuju. A duležité je, že jsem přestala utrácet za pedikérku a nestrácím čas. Hupsnu večer před televizor , nasadím ponožky - do dvou týdnu se mi sloupou nohy a mám na pul rok pokoj. Jo a zjistila jsem , že to mužou i diabetici a těhodné ženy. Takže Angelino jdi na to!!
To je podarené a takéto ponožky baby, kde kúpim, som to na netu nenašla? A to si aplikujem na noc? Alebo ako? Mám s tým fakt tiež problém.
Já mám na popraskané paty taku vychytávočku, že zábaly na nohy PUREDERM. Sú robené ako ponožky a v tom je výživný krém, ktorý Vám nožku perfektne vyživí, hydratuje a premastí. Je to perfektný pocit, keď potom máte nohy jemňučké a pekné ako bábätko.
Ja som tie samozlupovacie ponožky objednala sebe aj manzelovi aby som sa teda uistila ze bud to funguje alebo je to hluposť.
Ale musim povedať ozaj to fungovalo teda aj funguje , a je to velmi pohodlne a co Vam poviem ked mi muž povie že nech mu to objednávam pravidelne, že on už len tieto ponožky chce .-) myslim že to stoji za vyskusanie.
Samozlupovacie ponožky sú neuveriteľné!!! Já som ich prvý krát skúšala v máji a od tej doby už 3 x. Je to produkt s prírodnými zložkami (by som si ani iné nedala) . V podstate je to gel v igelitových ponožkách , ty nasadíš a po 2 hodinách umyješ. Do 2 týždňov sa ti zlúpe celá pokožka. Já som to objavila na jednom kozmetickém blogu my cosmetics. prvý krát som skúšala ty so slimačím extraktom, ale tie s papájov od Skinlitu mi pripadaly lepšie aj keď fungujú tak isto. A dočítala som sa , že to môžu aj diabetici a aj tehotné ženy.