Neviem, či to je genetikou ,alebo vekom, ale má neuveriteľný problém s praskajúcou kožou na pätách. Nepomáha pedikúra (musela by som tam sedieť, každý druhý deň) a ani žiadne krémy, V zime sa mi to zhoršuje . Ide sezóna plesov , v topánkach mám odhalené päty a já sa toho nemôžem zbaviť. Máte tiež niekto podobný problém a ako ho riešite?
POPRASKANÉ PATY
a to ako tie samozlupovacie ponozky su ozaj ponožky :-) alebo je to len krem len sa to proste vola samozlupovacie ponozky pretože sa z toho zlupia tie nohy ...
A ako často to musim použivať ??
a ake kremy si skusala? ja som sa dostala k tomuto www.sebapoznanie.sk a fakt to zabera na uplne suchu popraskanu kozu.. ine kremy to nachvilinku zabralo a potom zase jak nic ale tento je citit ze proste nema zaidne chemky v sebe. vela stastia
a ake kremy si skusala? ja som sa dostala k tomuto www.sebapoznanie.sk a fakt to zabera na uplne suchu popraskanu kozu.. ine kremy to nachvilinku zabralo a potom zase jak nic ale tento je citit ze proste nema zaidne chemky v sebe. vela stastia
Já som to tiež skúšala, najskôr som bola skeptická a po aplikácii som čakala 7 dní a nič a potom sa to spustilo. Koža sa mi ošúpala a pokožka bola neuveriteľné hladká a jemná. Veľmi dobrá vec. Angelina skús vyskúšať .
Určite vyskúšaj samozlupovacie ponožky!!!!!! Já tomu neverila, ale už si je kupujem 4 krát. Aplikuješ a do dvoch týždňov sa ti zlúpe stará pokožka. Počula si o kyseline ovocné tak tieto ponožky fungujú na tomto princípe a sú bez PARABENOV!!!! Super vec!! Kúpila som ich do balíčkov každej mojej priateľke a pridala som masku na pleť tiež bez parabenov.
špatne pracujú obličky-preliečiť ich-akupunktúra
špatne pracujú obličky,daj si ich preliečiť(3-4x)-akupunktúra
http:// yves-rocher.sk / tag / f / 531 , kategoria , 12653 , telo ,, 533 , cast - tela , 12699 , chodidla
Ešte raz ale zadaj bez medzery
-odkaz odstránený-
Nakup si vsetko na nohy od yves rocher t.z šumivù tbl na nohy do vody v kt urobíš kupel noh potom peeling na nohy a krem na nohy mojmu to zabralo.