Priatelka a jej chut na sex ovplyvnena sebavedomim

Príspevok v téme: Priatelka a jej chut na sex ovplyvnena sebavedomim
dimitrij

ahojte,
zaujimal by ma vas nazor, co si o tom mysliet. s priatelkou sme uz niekolko rokov spolu. zacali sme spavat po roku chodenia. bolo to take vselijake, nebolo to casto, lebo sme boli aj studenti (priatelka este je) a nebol priestor. ale ked bol, tak priatelka niekedy nemala vobec chut. cely tyzden sa nevidime, sme cez vikend spolu a ona nema chut. brala isty cas aj antiku, co bola tiez pricina, ale po vysadeni sa nic nezmenilo. ja som moc v sexe nevydrzal, rychlo som bol, tak som to pripisoval tomu. toto leto sme spolu stravili v USA, cely cas sme boli spolu, aj pracovali. a tam ten sex neuverite, bol aj 4-6x tyzdenne!!! (ludia praveze pripisuju znizenie libida v dosledku toho, ze su stale spolu). toto som nikdy za tie roky nezazil. 4x bolo tak za mesiac. priatelka sa v USA citila aj viac sebavedomejsie, isto po nej hodili ocko aj nejaki ini chlapi. Ale aby to zapricinilo, ze mala taku chut? Ja som jej to aj hovoril, ze ci je to akoze normalne, ze mozno sa jej paci nejaky chalan, citi sa sebavedomejsie a potom sa vysanti na mne. Ona mi niekedy oponovala tym, ze ci ja nemam vacsiu chut na sex, ked mne nejaka baba povie, ze som pekny atd. Som jej povedal, ze nie nemam, ze ja mam normalne chut na nu, aj keby mi to nikto nepovedal.
Neviem ci si mam teda mysliet, ze priatelke sa takto zvysi sebavedomie vonkajsimi vplyvmi, co sposobi, ze ja mam casty sex. Podla mna to nie je uplne v poriadku. Napr. teraz byvame spolu len cez vikendy, a mame to ako kedy. Napr. vieme, ze to nebudeme mat spolu najblizsie 2 tyzdne, tak nejak sa priatelka aj tak do toho nehrnie.

dimitrij

a nemala by si to zena uzivat prave preto, ze je s tym partnerom a ze ten ju pritahuje? Mne pride dost odveci, ked na zenskej uzna cudzi chlap krasu a ona sa potom vyblazni vecer na svojom drahom. Potom ju to prejde, pol roka jej nikto nic nepovie a chudak partner ma sex sporadicky. Nie je to pokrytecke voci nemu? Ja mam chut na partnerku bezohladu nato, ci by mi to niekto povedal, alebo nie.

podobna

Tiez mam ovela vacsiu chut, ked mi d niekto najavo, ze sa mu pacim. Zvysi to sebavedomie aj v posteli. Nesustredim sa na to, ze mam nejake nedostatky a lepsie si to uzijem.

dimitrij

no prave v USA nemala stres, iba zo zaciatku, nova krajina, praca, novy ludia. v skole ma teraz viac stresu, uz je v poslednom rocniku, ale my sme spolu aj byvali raz polroka a to tolko stresu kvoli skole nemala podla mna, to bola este len druhacka. a to sme nemali teda vela sexu. bol vykon ked raz za tyzden.

Jax

Vola sa to Coolidgeov efekt. Pogoogli. Je to tak, zaujem ostatnych ju proste vzrusuje a tiez to, ze ste boli spolu bude dovodom.
Nie je prijemne byt nadrzany a frustrovany, aj preto je radsej nenadrzana aj za cenu toho, ze potom nema chut ani ked moze.
A dalsia vec - stres. V usa mala aky? A aky ma v skole a doma?
Porozpravaj sa s nou o tom...